Kaart Mening Informatie

Toetswiet
5/5

Pasta

Mijn mening geven

Vreselijk
Matig
Gemiddeld
Heel goed
Uitstekend
Mijn review
Vraag
Nog eens 5 letters alvorens uw mening te posten
En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales van Cityplug
Auteur : ()
Afmelden van profiel veranderen

Mening

21 Meningen
5/5
Bucordo vr 11 sep 2015 - 23:18

Heerlijk gegeten , mensen het is idd geen Restaurant Max , waar je al 10EUR betaald voor een Wafel maar Toetswiet is voor ieder wens iets te vinden, en prijs kwaliteitsverhouding is toch wel hekel goed ! Zoek je in de stad een plaats waar voor ieders wil iets te vinden is voor een goeie prijs , dan ben je op de correcte adres ;)

wo 24 jul 2013 - 13:36

Lekkere pasta , spontane bediening, ook al is het gentse feesten.zeker voor herhaling vatbaar!

Ingrid V. wo 26 dec 2012 - 19:07

Van de zomer hebben wij op het terras van Toetswiet heerlijk gegeten. Ik had een roomlasagna besteld en vond het heerlijk. Wij zijn niet binnen geweest. Als we nog eens in Gent zijn, gaan we er zeker nog eens heen. Een adres om te onthouden! Ingrid V., Julianadorp, NL.

Sofie F.
Sofie F. ma 19 dec 2011 - 21:57

spaghetti was vroeger idd veel beter. viel ons ook een allemall een beetje tegen

wo 14 dec 2011 - 15:38

onlangs gaan eten en de spaghetti viel echt tegen. vroeger was hij echt veeeeel beter. een zware tegenvaller. de service viel ook wat tegen. ik en mijn vriendin komen nooit meer terug.

zo 20 nov 2011 - 22:18

ben er onlangs gaan eten met een vriendin en vond de speghetti daar vroeger veeel beter

BonVivantje wo 19 okt 2011 - 13:51

Sinds dat Toetswiet overgenomen werd, laat de service en de bediening heel wat te wensen over. De keuken is nog steeds ok, maar het personeel en de klantvriendelijkheid laat te wensen over. Zowat iedere twee weken loopt er ander personeel rond. Er wordt volgens mij massaal in het zwart gewerkt, want reeds meer dan 3 maanden zitten ze zonder BTW-bonnetjes. Ik was tot afgelopen weekend een trouwe klant. Ik was toen getuige ervan hoe dat een jonge garcon een koppel wegstuurde van het terras. Eerst zat er een man alleen die een bestelling plaatste. Het moet een maaltijd geweest zijn, want hij kreeg bestek. Even later kwam er een zwangere vrouw bijzitten die nog een broodje aan het eten was. Dat was niet naar de zin van een van de kelners. De manier waarop hij deze klanten behandelde, strookt tegen alle klantvriendelijkheid. Er zijn andere manieren om iets duidelijk te maken. Ze zien mij niet meer terug. Hopelijk dat koppel ook niet.

simonskim zo 29 nov 2009 - 21:36

Beste, Wij hebben vorige week een reservatie gemaakt bij Toetswiet met 2 koppels. We keken er zeker naar uit want we hadden van vrienden zeer positieve commentaar gehoord. Toen we eraan kwamen, werden verrast door de gezelligheid die al vanaf buiten te voelen was door de aangename fakkels. De kelner begroette ons dadelijk op eens zeer aangename manier, waardoor we ons direct verwelkomd voelden. Hij leidde ons direct naar onze tafel dichtbij een zeer gezellige open haard. De kaart is niet echt uitgebreid maar naar onze mening is er voor ieder wat wils. Zeker voor een van onze vrienden die vegetarisch is, was er voldoende aanbod. Ik had de scampi's diablo genomen en ik was zeer aangenaam verrast. Niet alleen was de hoeveelheid zeker voldoende maar ook waren de scampi's zeer lekker. 1 van onze tafelgenoten had een spaghetti toetswiet medium genomen en had zeker meer als voldoende. Hij twijfelde eerst of hij geen grote portie zou nemen, maar met een medium portie was hij zeker voldaan. Om kort te besluiten was de prijs-kwaliteitsverhouding correct in onze ogen en zeker voor herhaling vatbaar! Ik bedank onze vrienden voor een aangename avond en alsook de zeer vriendelijke bediening en zeer lekkere keuken, doe zo verder!

Kenny S. wo 11 nov 2009 - 22:49

Vandaag leuke bende op bezoek gehad: onze milkshakes met ijs, VERSE banaan en callebautchocolade hadden "niet de juiste temperatuur". Er was er wel eentje die het zo verwoorde "ik kan akkoord gaan met de temperatuur". Ja, hallo! BLIJF AUB WEG!!! En dan de ober nog wat pesten nadat hij de rekening reeds had uitgeprint nog over korting beginnen...op de website wordt duidelijk gevraagd dit te melden op voorhand zodat de ober dit juist kan invoeren. En jullie hadden de website bezocht. Anyway, als we fout zijn, geef ik het toe zoals hieronder mag blijken, maar...wees redelijk!

skyfever122 ma 26 okt 2009 - 21:39

Vorige week gaan eten, met mijn vriendin in de Toetswiet en ik moet zeggen dat het heel lekker was. We namen beide de scampi diabolo en die waren heel lekker. Als ik goed telde had ik er toch wel meer dan vier... De bediening was dik in orde. Voor mij is Toetswiet zeker een aanrader!

Matthias vr 9 okt 2009 - 18:48

De torteline trok werkelijk op niets, alsof ie recht uit het pakje kwam. De 'diabolo' was nog erger, een hoop pasta met 4 scampi's op, gelukkig hadden we parmezan a volonté. De gerechten waren vrij inspiratieloos, er staan betere in het boerinnenbondkookboek. De spaghetti hebben we bij onze buren gezien en die zag er wel ok uit. De bediening is wel top en heel vriendelijk, maar daarvoor alleen keer ik niet terug naar een restaurant.

ABC123 wo 26 aug 2009 - 10:10

Wij hebben Toetswiet ontdekt via de Gentse Feesten 2009. Sindsdien gaat er geen week voorbij of we nemen plaats op hun terras, gisteren nog. Gezelligheid gegarandeerd! Alleen al voor de vriendelijke bediening zouden we 5 sterren aanklikken, want waar word je tegenwoordig nog elke dag met de glimlach bediend?! Kelly

Ellen84 za 25 jul 2009 - 02:25

Het eten bij Toetswiet is heel lekker en je krijgt een goed gevuld bord voorgeschoteld :-) De bediening is ook dik in orde! Onlangs mijn zus eens meegebracht en ze moet me gelijk geven. Wij hebben alvast ons vast stekje gevonden :-) Doe zo voort! Groetjes,

Maarten za 16 mei 2009 - 10:32

Gisteren zijn wij voor het eerst naar toetswiet gaan eten. Het was enorm lekker , wij namen eerst een klein voorafje ( lekkere lookbroodjes ) en daarna de overheerlijke spagheti Toetswiet. Het is er zeer gezellig en rustig voor te eten! Ook de prijs is zeer democratisch . Wij hebben 4 maal gedronken + lookbroodjes + spagheti Toetswiet en kwamen aan het mooie getal van 22,2 euro . Aan ons hebben jullie allezins een klant gewonnen! Maarten & Katrien

pieter a. zo 15 mrt 2009 - 17:09

als je ziet hoe Toetswiet de voorbije jaren geëvolueerd is, kunnen we niet anders dan lof sturen, al was de bediening vroeger sneller en vriendelijker, het blijft de allerbeste plaats in hartje centrum Gent voor een drankje en een lekker hapje, vooral de spaghetti maison... doe zo voort en tot binnenkort, stephanie & bert

zo 15 feb 2009 - 14:07

Wij waren reeds twee maal in het restaurant. Gisteren proefden we van het érg lekkere valentijnsmenu, tegen een heel schappelijk prijsje. Het kader is er gezellig en de bediening persoonlijk. We komen zeker nog langs. twee héél tevreden klanten Joke en Wendy

philippe V. wo 7 jan 2009 - 14:50

Al verschillende malen een hapje gegeten in Toetswiet. Heeft me nog nooit ongoocheld. Zijn geen uitgebreide gerechten maar toch lekker en niet duur.

philippe V. wo 7 jan 2009 - 14:47

Al verschillende malen een hapje gegeten in Toetswiet. Heeft me nog nooit ongoocheld. Zijn geen uitgebreide gerechten maar toch lekker en niet duur.

Kenny S. di 6 jan 2009 - 18:22

Beste, Als zaakvoerder van eetcafé Toetswiet op de Korenmarkt erken ik onderstaande situatie. Die dag hebben onvoorziene omstandigheden me inderdaad verplicht de deur vroeger te moeten sluiten. Deze beslissing viel me zwaar maar was volgens mij de enige mogelijke manier om de kwaliteit van mijn zaak te blijven garanderen. Ik betreur het dan ook ten stelligste dat u voor een gesloten deur stond. Daarom heb ik me via mail uitvoerig verontschuldigd en mijn excuses aangeboden. Misschien heeft u deze mail tot op heden niet doorgestuurd gekregen van de persoon die toen reserveerde. Hoe dan ook, mocht u ons ooit nog een kans willen geven: ik bied u bij deze 20% korting aan. Het vermelden van de naam van de persoon die reserveerde, is hierbij voldoende. Dit om het geleden leed enigszins te verzachten. Mvg,

Sara B. wo 17 dec 2008 - 09:45

Eigenlijk verdient deze zaak zelfs niet die éne ster... Gisterenavond hadden we met een groepje van 9 vrienden gereserveerd. Toen we arriveerden werden de lichten plots uitgedaan, de aanwezige koks en kelners deden de boeken toe. Toen we verklaarden gereserveerd te hebben, wisten ze ons te vertellen dat diegene die deze reservaties gemaakt had niet was komen opdagen en dat ze dus ook geen bediening meer konden verzekeren. Toegegeven, we waren 10 minuutjes te laat. Maar dat werd zelfs niet gecontroleerd. We werden gewoon niet binnen gelaten. En daar stonden we dan. Ik vind het ronduit belachelijk dat dit kon gebeuren. Geen haar op ons hoofd dat er nog aan denkt om daar een nieuwe reservatie te maken. Als het ooit fout loopt in toetswiet dan hebben ze dat volledig aan zichzelf te danken. Een zeer ontevreden klant.

Mike75 do 12 nov 2009 - 17:02

Living only a few months in Ghent now, my wife and i were searching to have dinner yesterday and so we did in Toetswiet. My wife had the tagliatelli with salmon and spinach, i had the spaghetti "toetswiet". Although the place was full, service was good and we enjoyed the reasonable priced food!

Toon meer commentaren

Informatie

WOYLTABZ
Korenmarkt 9, - 9000 Gent, België
Contacteren
+32 9 234 03 72
www.toetswiet.be/

Promoties

Toetswiet biedt momenteel geen promotie of vermindering op CityPlug.be.
Aanmelden om gratis op de hoogte te blijven over de beste deals in uw buurt.

Kaart

Dichtbij

 • Wijken
 • Wegen
  • Hazewindstraatje
  • Graslei
  • Klein Turkije
  • Korenmarkt
  • Paradijszak
 • Openbaar vervoer
  • Korenmarkt Perron 2 (89m)
   De Lijn317183839N17N3
  • Korenmarkt Perron 3 (100m)
   De Lijn424317183839N3N17N4
  • Korenmarkt Perron 1 (152m)
   De Lijn12122N1
  • Korenmarkt Perron 4 (173m)
   De Lijn424N4
  • Korenmarkt Perron 5 (175m)
   De Lijn122N1
 • Toerisme
  •  Stadhuis Gent (211m)