Opening Kaart Mening Informatie

De kastart
3/5

Pasta

Mijn mening geven

Vreselijk
Matig
Gemiddeld
Heel goed
Uitstekend
Mijn review
Vraag
Nog eens 5 letters alvorens uw mening te posten
En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales van Cityplug
Auteur : ()
Afmelden van profiel veranderen

Mening

38 Meningen
3/5
Agna Engels
Agna Engels wo 4 okt 2017 - 15:41

Totaal geen klantvriendelijkheid te bespeuren. Aan de telefoon wordt je zowat afgeblaft en ter plaatse kan je niet snel genoeg weer buiten zijn. Absoluut geen aanrader!

johan.anthonis ma 24 jul 2017 - 17:10

Ik vind prijs kwaliteit een ramp, je krijgt veel te weinig saus wat kost eigenlijk spagetti. En als je het afhaald is het zeker een ramp zo veel geld voor wat draadjes en wat saus die zijn niet goed zeker. de mensen zijn zeker niet veel gewoon, geef mij maar een goede miracoli veel lekkerder en minder geld.

wo 4 jan 2017 - 21:20

Ik WAS een tevreden klant tot vandaag ! Vandaag een spaghetti kastart vegetarisch en een tagl. Champignon zonder spek gaan halen. eenmaal thuis merken we op dat er in de tagliatelle spek zit ! En de medium was alles behalve een medium! Het was een small dat ze meegaven! Zo wat gedegouteerd omdat we toch een eindje moeten rijden ( 20min) en als je hen belt wordt er toch niet opgenomen ( lees constant bezettoon ) dan heb ik mijn buren maar content gemaakt en het aan hen gegeven. Wel zonde 1. We doen regelmatig de moeite om daar af te halen ( afstand) 2. Weggegooid geld 3. En formaten bij afhaal klopt niet. Ik ben een Ontevreden klant en mij zullen ze niet meer zien als dat hun manier van werken is ! Zelf op Facebook kan je geen post of privé bericht sturen ! Gesproken van klantvriendelijkheid ?!?

Annick
Annick zo 27 nov 2016 - 13:39

gisteren voor 3 personen spaghetti afgehaald hij was zo droog echt niet te eten, veel te weinig saus. ik heb er een foto van genomen op door te sturen naar de kastar maar er is geen mailadres te vinden. triestig.

laurannemartens ma 14 dec 2015 - 15:10

Goed voor spaghetti, voor de krok moet je geen moeite doen, bijna 12 euro en maar 1 boterham.

di 7 okt 2014 - 19:04

Het is er altijd super lekker niet duur en ook wel leuk om mee te nemen!

zo 18 aug 2013 - 11:24

Spaghetti betekend voor ons sowieso afhalen / ter plekke eten bij de kastart. Overheerlijk en vriendelijke bediening. Afhalen gebeurt vlot.

do 27 jun 2013 - 11:55

Lekker maar de bediening is niet altijd vriendelijk. Ook jagen ze je als je gedaan hebt met eten bijna buiten ! Iets drinken vooraleer je eet is ook een probleem want ze willen namelijk dat je snel weer buiten bent zodat de volgende kan zitten. Jammer want de spaghetti is wel heerlijk !

Sabine Meirlaen
Sabine Meirlaen zo 16 sep 2012 - 01:11

ging er vroeger veel altyd goed zeer goed zelfs wa wil je de bediening moet vlot verlopen het trek ennorm veel volk van hoog tot middestand vette pluim kom weldra eens af doe zo verder

ma 27 aug 2012 - 14:19

Lekkere spaghetti, inderdaad erg snel weer buiten. ok huisbereide tiramisu een aanrader!

wo 30 mei 2012 - 13:47

Spaghetti smaakt meestal maar de bediening laat te wensen over. Erg onvriendelijk! 'Restaurant' is veel te klein en ongezellig.

jan j. za 14 apr 2012 - 23:37

De spaghetti is overheerlijk maar idd: het restaurant is VEEL te krap voor het aantal klanten. Vr. groetjes

Dieter Van de Walle
Dieter Van de Walle wo 21 mrt 2012 - 16:36

Nog even een aanvulling: de laatste 2 keer dat ik daar een spaghetti Kastard ben gaan eten zat ik exact 1,5u later op de pot met een extreem vlotte darmtransit. Geen speciaal gevoelige maag nochtans. Dit was toch wel opvallend. Ter nuance: mijn vrienden hadden er geen last van. Hmm...

elise d. zo 18 mrt 2012 - 13:32

Tis daar zeer lekker! en tis nog goedkoop ook maar tis wel niet egt gezellig om daar te zitten , maar als ik eens in gent ben, ga ik er wel meestal naartoe

vr 17 feb 2012 - 14:26

de small is veel te weinig voor wat je maar krijgt. de saus is er super lekker het is er wel heel krap en als je tegen de deur zit is het wel beu als er iemand binnenkomt idd een refter akoestiek

di 10 jan 2012 - 17:24

Ketchup in de saus? Goedkoop dus je mag niet te veel verwachten hé!

Dieter Van de Walle
Dieter Van de Walle za 26 nov 2011 - 13:55

Een klassieker in Gent. Vooral heel populair bij studenten. De spaghetti's zijn lekker, maar idd wat overschat. Nauwelijks groentjes in de spaghetti. Vroeger net te weinig saus altijd (alhoewel dat de laatste keer goed in orde was). Het is er altijd keidruk en luid, dus niet zo gezellig vind ik. Geniaal concept wel! Snel klaar en supergoedkoop op tafel, daar zou ik wel zaakvoerder willen zijn :) .

wo 28 sep 2011 - 02:02

Dit 'restaurant' wordt echt serieus overschat en benadert het concept grootkeuken. De spaghetti's zijn idd te romig, de pasta is te zacht gekookt, weinig groenten in de saus en de vegetarische spaghetti is niets anders dan de vlees-versie zonder vlees maar wel voor dezelfde prijs. Je tafelt als in een krappe refter. Zeker niet duur, maar dat zou ook schandalig zijn voor wat je krijgt.

juliekefav do 4 aug 2011 - 11:09

IK kom al jaren naar de kastart, bediening super, eten lekker. Voor al diegen de klagen, je kan de kaas apart vragen dan kies je zelf wat je op ja spaghetti smijt. Nog nooit klachten gehad.

dsfsdf vr 29 apr 2011 - 21:15

De vegitarische spaghetti heeft er wel een lekker smaakje. Je kan er voor 7euro een pot meenemen voor 2 personen. = Studentvriendelijk Wanneer je terplekken eet en je betaald 7 euro voor en vegi spaghetti vind ik dit niet veel, als je een spaghetti gaat eten in de greenway betaal je al snel 9 euro!

wo 23 feb 2011 - 20:44

Overroepen spaghetti die voornamelijk bestaat uit room met een berg van kaas erop. Ik heb de vegetarische uitgeprobeerd. Het verschil tussen de small en de medium was verwaarloosbaar, beiden nogal veel, maar voor de prijs (7.30 en 9.00 denk ik) zeker waar voor je geld... in kwantiteit dan, kwaliteit is een andere zaak. Als ik spreek over een berg kaas bedoel ik ook echt een portie kaas ter grote van de helft van je spaghetti. Vooral de kaas steekt tegen eigenlijk... want de saus is wel lekker - alleen niet zo speciaal als het berucht is. Het is binnen wel gezellig, maar dan ook alleen maar door het interieur. Het personeel dat achter de bar stond was zeer onvriendelijk/onbeschoft, de rest kon wel wat gezelliger doen maar hun gedrag was acceptabel. De tocht die steeds door het restaurant ging als er een klant binnenkwam was verder het enige onaangename aan de fysische kwaliteiten x)

PeterK vr 21 jan 2011 - 19:15

Hype, overroepen. Niet slecht. Niet geweldig. Het sop is de kolen niet waard.

ma 16 aug 2010 - 20:39

Hoe simpel de spaghetti kastart ook mag zijn, ik vind hem heerlijk. Maar... ook ik vind de prijs niet goedkoop. genoeg plekken in gent waar je een spaghetti voor 6-7euro kan eten. Alsook heb ik tijdens piekmomenten het gevoel dat ik in een refter vertoef. Maar wat het me meest stoort zijn de porties die niet uniform zijn. Vandaag kan je portie smal veel kleiner zijn dan die van gisteren. Ik ben zeker dat de porties niet worden afgewogen. Frustrerend, want als je pech hebt ga je soms met honger van tafel. En hoe lekker ik de kastart ook vind, het weerhoudt me vaak van naar de kastart te gaan. Haal ook je maaltijdcheques niet boven want die aanvaarden ze niet. :-(((

OmieJaliver ma 29 mrt 2010 - 21:53

Spaghetti Kastart is niet zo bijzonder. Slechter zelfs dan sommige andere restaurants. Het is gewoon een middenmoter qua smaak. Ook is de prijs de laatste 5 jaar gevoelig gestegen. Vroeger rechtvaardigde de goedkope prijs de slechte bediening en iets mindere pasta. Vandaag kan men zich daar echter niet meer achter wegsteken!

di 9 mrt 2010 - 18:51

Niets aan te merken op de kaart en de prijs MAAR de zaal is slecht ingedeeld, op sommige plaatsen hoop je vurig dat er op DIE plaats alsjeblieft niemand gaat zitten anders raak je er nooit meer weg! Groot probleem ook is het geroezemoes, zeer slecht akoestiek... net alsof je in de eetzaal van een middelbare school zit... jammer.

britt wo 2 dec 2009 - 23:58

Was wel oké, maar snap niet wat the fuss er rond is. Was best lekker, maar die van mijn mama met verse groentjes is véél beter!

manitoba99 zo 25 okt 2009 - 12:34

super !!!!!!!!!

ackere82 di 20 okt 2009 - 15:41

zwijgen en eten

Matthias do 8 okt 2009 - 19:08

Overkookte pasta, alles behalve rijke saus, spaghetti kastard is gewoon bolo met room en wat kruiden erbij. Ik snap niet dat je hier zelfs zou willen eten, ookal kost het zogezegd niet veel. Tenzij je houdt van prefabspaghetti geserveerd op onvriendelijke wijze is dit niets voor jou!

vr 5 jun 2009 - 18:22

heel lekker maar ik vind het anders wel vrij duur voor studenten hoor! het is lekker en ze mogen er een prijsje aan hangen. maar aan de studentjes denken is ook niet slecht

ma 1 jun 2009 - 20:30

spaghettisaus kastart maken ze nergens! top!

BE v. zo 4 jan 2009 - 14:51

Heel goede spaghetti, goede bediening en niet te duur. Maar om rustig te kunnen eten bestaan er betere adressen. Nostalgie...

Fien D. vr 5 sep 2008 - 14:27

Ahhh... de Kastart, het is studentsentiment. Maar eerlijk, ondertussen heb ik al betere adresjes leren kennen om pasta te eten. Zoals de Marco Polo of den Toetwiet op de Korenmarkt. Al dente pasta, niet duur en vééél rustiger zitten. Kastart, neen bedankt!

Fien D. vr 5 sep 2008 - 14:12

Ahhh de Kastart, het is studentsentiment maar eerlijk ... ondertussen heb ik al veel betere adresjes leren kennen zoals de Marco Polo of den Toetswiet op de Korenmarkt. Lekkere al dente pasta voor een zacht prijsje. Het is er trouwens ook vééél rustiger zitten! Neen, de Kastart heb ik allang geschrapt.

Harm v. wo 20 aug 2008 - 16:52

Het enige restaurant waar ik al weet wat ik ga nemen voordat ik binnen ben:) Spaghetti Kastard is weergaloos...

Emmy V. za 19 jul 2008 - 12:33

Eén van de meest sublieme studentikoze resto's in het Gentse centrum. Als je eens lekker wil eten en niet te veel geld wil spenderen....1 plaats....De Kastart! Bediening en food r great!

marika r. do 17 jul 2008 - 15:58

c'est un endroit très sympa pour un repas chaud rapide. Le cadre est agréable,on est vite servi et ça change d'une sandwicherie...de plus tout est pensé en fonction des familles avec enfants ( feuilles de coloriage et crayons pour occuper les enfants). l'endroit vaut le détour...

Kelly
Kelly do 10 jul 2008 - 15:46

haaaa DE KASTART, un endroit à ne pas louper à Gand mais sous aucun prétexte, meilleur restaurant de pâtes que je connais dans notre petit pays, je pourrais y manger tout les jours - et si je vivais pas 'si loin' de Gand ça sera surement le cas le menu vous offre plein de différents plats de pâtes, lasagne, salades, j'aime bien le cadre aussi, très jeune, très relax, c'est un vrai régal d'aller là- bas celui ou celle qui a réussi à terminer le méga-spaghetti dites le moi?!

Toon meer commentaren

Openingsuren

maandag
11:00 - 23:00
dinsdag
11:00 - 23:00
woensdag
11:00 - 23:00
donderdag
11:00 - 23:00
vrijdag
11:00 - 23:00
zaterdag
11:00 - 23:00
zondag
Gesloten

Diensten

 • Betaling
  • Geen betaalkaarten
  • Geen kredietkaarten
  • Maaltijdcheques
 • Geschikt voor
  • Kinderen

Promoties

De kastart biedt momenteel geen promotie of vermindering op CityPlug.be.
Aanmelden om gratis op de hoogte te blijven over de beste deals in uw buurt.

Kaart

Dichtbij

 • Wijken
 • Wegen
  • Onderbergen
  • Jakobijnenstraat
  • Zwartezustersstraat
  • Sint-Michielsbrug
  • Ajuinlei
 • Openbaar vervoer
  • Onderbergen (128m)
   De Lijn
  • Sint-Michielsplein (190m)
   De Lijn
  • Zonnestraat (198m)
   De Lijn12122N1
  • Zonnestraat (enkel opstaphalte) (216m)
   De Lijn22
  • Korenmarkt Perron 1 (220m)
   De Lijn12122N1
 • Toerisme
  •  Stadhuis Gent (451m)