Opening Kaart Mening Informatie

Volta
4/5

Franse keuken

Mijn mening geven

Vreselijk
Matig
Gemiddeld
Heel goed
Uitstekend
Mijn review
Vraag
Nog eens 5 letters alvorens uw mening te posten
En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales van Cityplug
Auteur : ()
Afmelden van profiel veranderen

Mening

14 Meningen
4/5
Bertrand M ma 3 jun 2013 - 12:55

Niks dan goeds te melden over Volta. Bediening was echt heel vriendelijk en persoonlijk. Het eten was ongelooflijk lekker en de presentatie van de borden was een juweeltje. Prachtig interieur met een gezellige sfeer. Prijs aan de hoge kant, maar je krijgt er waar voor.

wo 21 nov 2012 - 15:36

Als single werd ik er helemaal genegeerd, geeft het gevoel alsof je er als ongewenst aanziet wordt. Geen uitleg bij het overhandigen van de menukaart, geen uitleg of advies bij het kiezen van de wijn, bijna moeten bedelen om te mogen bestellen. Geen tot ziens of bedankje bij het verlaten van de zaak.. Een michelinster onwaardig, ik ken tientallen restaurants of zelfs snackbars in Gent waar men wel als single welkom is. Van mij zullen ze bij Volta geen last hebben, mij zien ze er niet meer.

di 1 mei 2012 - 20:37

Daar recentelijk geweest met twee collega's. Boven in de bar zeer vriendelijk personeel. Beneden eten ondermaats, kleine hapjes,wel goed van kwaliteit maar met honger van tafel gegaan. Verhouding prijs kwaliteit is ondermaats.Niet aan te bevelen.

do 1 mrt 2012 - 14:18

Leuke locatie, vriendelijke bediening, héél lekker eten. Kortom Prima.

gentenaar za 19 nov 2011 - 17:41

Kort samengevat: Schandalig... Met een groep van 35 mensen zijn wij onlangs gaan eten in Volta. De avond begon goed met een glaasje bubbels, waarna wij allen aan één grote tafel plaatsnamen. Als voorgerecht werden enkele borden in het midden van de tafel gezet: een bordje met kort aangebakken zalm, een bord met gewone hesp, een bord met normale salami en een slaatje. Iets wat wij al niet verwacht hadden van een restaurant waar met zoveel lof over gesproken wordt. Vervolgens kregen wij allen een stuk droge quiche, ook zelf te bedienen. Als voorgerecht kregen wij dan kippengehaktballen met aardappelen met wat kruiden en kaas over. Ronduit slecht: de kip was droog, de aardappelen waren overgaar. Ook dit werd opgediend in een grote kom waar iedereen maar uit moest nemen, en een vers bord kon er blijkbaar ook niet vanaf. Als dessert kregen we een kaasbuffet met 3 doodnormale kazen. Hierbij werd geen brood meer voorzien. Vervolgens ook nog een stukje chocoladetaart, het enige lichtpuntje van de avond. Qua bediening moesten we dus zowel voorgerecht als hoofdgerecht uit hetzelfde bord eten, en we moesten zelf ons eten opscheppen. De wijn was ondermaats, waarbij iedereen witte wijn kreeg maar slechts enkelen een glas rode wijn. Wie rode wijn wou moest dit uitdrukkelijk vragen. Hierbovenop was het personeel helemaal niet vriendelijk. Dieptepunt van de avond was wanneer wij de rekening kregen: 70€ per persoon! Als liefhebber van een gezellige avond op restaurant heb ik al veel meegemaakt, maar dit nog nooit. Wij hadden allen het gevoel bestolen te zijn die avond. Ik besef dat koken voor een groep van 35 personen niet eenvoudig is, maar indien ze dergelijk grote groepen niet aankunnen, moeten ze de reservatie ook niet aanvaarden.

thoralbar za 21 mei 2011 - 17:44

Wij gaan dikwijls gaan lunchen, steeds in het Gentse, vandaar dat ik toch meen een lunch te kunnen beoordelen met kennis van zaken. Spijtig genoeg kunnen wij niet enthousiast zijn over de Volta lunch. Prijs/kwaliteit veel te duur!!! Daar bovenop, het concept van 4 mini gerechtjes ipv 1 klassiek voorgerecht zou interessant kunnen zijn maar kwam totaal niet tot zijn recht.

joyemasen wo 6 apr 2011 - 03:11

2 weken geleden voor de eerste keer met 6 pers naar de volta geweest.de bar boven super vriendelijke bediening vooral de jongen met het hollands accent en hij kent zijn job.dan beneden in het restaurant heel lekker eten,mooi kader,open keuken top,juist de bediening van de dame met zwart haar kwam niet goed over.geen gevoel met de klanten,kwam te bazig over zo van ja mijn uren kloppen wat geld verdienen en naar huis.we hebben zelf een zaak zeer druk of niet mijn klanten krijgen altijd een lach. een tip het karakter of uitdrukking van het personeel zeer belangrijk

do 24 feb 2011 - 00:03

Ben er onlangs geweest en had veel meer verwacht na al de publiciteit die er vooraf gegaan is. Wel eerlijke keuken (zonder meer maar met redelijk veel fouten) maar gewoonweg rampzalige bediening die veel kapot maakt. Voorbeeld: Koekjes voor bij koffie 20 min. nadat koffie op is (ook bij de tafels ernaast), vuile couverts blijven liggen op tafel en de afgestreken boterpotjes op tafel zijn gewoon vies, ik wil geen boter van mijn voorganger eten. En ik kan zo doorgaan....wat logisch is als er bijna alleen maar studenten in de bediening rondlopen. Ik zal binnenkort nog eens terug gaan maar veel geld voor een duur menu zal ik niet uitgeven, 22 euro voor een lunch zijn correct. Spijtig voor de chef maar met zo een bediening geraak je er niet ver !!!

Reddyfreddy vr 11 feb 2011 - 08:20

Origineel restaurant ! Kwaliteit van het eten is top! Menu à 55 euro Bediening was vlot en heel vriendelijk. Doe zo verder ! Wachttijd viel goed mee. Leuke bar om achteraf 'n koffie te drinken.

info9557 za 5 feb 2011 - 16:00

Eerste kennismaking. Niet gereserveerd maar toch een leuk plaatsje aan een midden toog lay -out. Eten zeer smaakvol maar voor de prijs uitgesproken minimalistisch. Lange wachttijden met een algemene chaotische indruk. Het personeel zou nog onvoldoende ingewerkt zijn? We kregen eerst een bolletje warme soep en dan pas een frisse cava. We hadden bijna gedaan met eten vooraleer de wijn na aandringen aankwam. Zelfs voor de rekening was er een aanzienlijke wachttijd. Besluit eten kwalitatief OK, een te hoge prijs en amateuristische bediening.

Philippe Stas
Philippe Stas wo 29 dec 2010 - 23:07

Jammerlijke start van nieuw restaurant. Boekingen van tafels lijken niet te willen lukken, dubbele boekingen en afzeggingen schering en inslag. Niet aan te raden als je zeker wil zijn van een tafel, wij geraakten in elk geval niet binnen, ondanks een reservatie weken ervoren.

Jo De Tremerie
Jo De Tremerie za 4 dec 2010 - 00:03

Prachtige heel originele locatie met dito creatieve keuken. Top en ongekend in Gent. Een meerwaarde. De nieuwewandeling in Gent staat voortaan bekend om zijn restaurant.....

D.Manding
D.Manding vr 17 feb 2012 - 15:39

On the minus side, we were seated at a rectangular table for eight but on some sort of uncomfortable stools rather than proper chairs. We were told that parties from six onward could not go à la carte but had to take the lunch menu (whyyy? I cannot help thinking how my parents would have reacted to that: surely they would have left at once; but we assented). The butter, the starters, the main course were all rather salty in what we suspect to be an attempt at pushing us to order more drinks; the staff had presumably been instructed to encourage us to order a second aperitif (we declined), to order more wine (we complied), to order dessert (we resisted). The place was packed and there was a considerable delay between the starters/snackxx and the main course; and one of the its plates arrived incomplete, so we had to send it back to get it fixed. On the plus side, 24 euros is quite inexpensive withal; except for the salt, the quality, preparation and presentation of the food could not be faulted, nor could the bread and coffee; the wine was fine and inexpensive as well; and the staff were friendly and helpful.

brothak vr 10 dec 2010 - 16:26

De lat lag hoog, al voor de opening maar hier wordt moeiteloos topniveau bereikt. Na 1 week niets te merken van inloopfoutjes en de lunchformule met 4 kleine hapjes biedt een inkijk in het kunnen van de chef. Dit is waar Gent nood aan heeft: een eerlijke keuken in een schitterend kader. Als foodie schrijf ik ook maar één recentie per jaar, deze.

Informatie

RVYOJD13
Nieuwewandeling 2b, - 9000 Gent, België
Contacteren
+32 9 324 05 00
www.volta-gent.be/

Openingsuren

maandag
Gesloten
dinsdag
10:30 - 01:00
woensdag
10:30 - 01:00
donderdag
10:30 - 01:00
vrijdag
10:30 - 01:00
zaterdag
10:30 - 01:00
zondag
Gesloten

Diensten

  • Commodities
    • Terras
  • Geschikt voor
    • Groepen

Promoties

Volta biedt momenteel geen promotie of vermindering op CityPlug.be.
Aanmelden om gratis op de hoogte te blijven over de beste deals in uw buurt.

Kaart

Dichtbij