Opening Kaart Mening Informatie

De Toekan
4/5

Kleding

Mijn mening geven

Vreselijk
Matig
Gemiddeld
Heel goed
Uitstekend
Mijn review
Vraag
Nog eens 5 letters alvorens uw mening te posten
En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales van Cityplug
Auteur : ()
Afmelden van profiel veranderen

Mening

31 Meningen
4/5
Linda ma 27 nov 2017 - 15:21

Super leuk winkeltje en inderdaad zeer vriendelijke bediening door de dames, echter als de mannelijke uitbater in de winkel staat is hij echt grof en onbeschoft tegen de klanten en jaagt ze weg. Ik was er eens met mijn allochtone moeder geweest die een doosje wierook vastnam en ze werd voor heel de winkel behandeld als een stuk vuil door deze halve gare. Deze man is duidelijk niet geschikt om winkeluitbater te zijn en mankeert enkele vijzen volgens mij. Dit kan absoluut niet door de beugel. Ik stap daardoor zelden deze winkel binnen en enkel als ik zie dat hij niet aanwezig is. Ook omwille van deze reden ga ik nooit een groot budget uitgeven in deze winkel maar hou ik het op een zeer beperkt bedrag.

Anonymous
wo 19 apr 2017 - 01:09

Ga er al 20j (vroeger witte uil) met veel plezier! Merci! Alleen jammer dat cadeaubons niet langer geldig zijn dan 6 maanden (?!).

Snah
Snah do 1 sep 2016 - 11:27

Héél erg leuke shop met heel erg vriendelijke mensen! Als je niet weet wat gekocht voor iemand. daar vindt je het! DE MAX !

laurens.maertens ma 29 dec 2014 - 09:53

De Toekan met een strikje, Beste, Zoals velen onder jullie zijn we altijd nog gehaast om de laatste geschenkjes te gaan zoeken voor onder de kerstboom. Na heel Brugge afgezocht te hebben naar gepaste geschenkjes vond ik eindelijk een winkeltje waar ik alles kon vinden. Voor mij was het echt een grot van Alibaba en zijn 40 rovers. Met heel veel plezier kon ik er alles vinden wat mijn hartje beliefde. Kon ik er toch iets niet direct vinden dan waren de uitbaatsters en hun personeel er om mij rond te leiden. Ik voelde mij verwend en op de handen gedragen. Uiteindelijk had ik alles gevonden waarmee ik mijn vrienden en familie mee kon plezieren,van een kadertje,schoenen,oorbelletjes tot een kinderbestekje toe. Met een vriendelijke glimlach werden al mijn geschenken ingepakt ook als was het een drukte van jewelste. Het leuke geschenkpapier en de prachtige plastice draagtasjes waren al een geschenk op zich. Alleen dit al is een hele investering om de klanten tevreden te stellen,dit was echt een kers op de taart. Elke winkel heeft zo wel zijn manier van doen maar hier was het echt de top. Profificiat aan de Toekan en zijn team van mij krijgen jullie een welverdiende 5 en al heel vlug zal ik daar terug zijn en deze keer om mezelf te verwennen. De Lau

vr 5 dec 2014 - 09:26

Het winkeltje waar ik altijd wel iets vind. Supertoffe spulletjes, zeer vriendelijke bediening! Blij dat we zo iets in Brugge hebben.

em.mestdagh ma 10 nov 2014 - 14:51

Ik ken 'De Toekan' al een tijdje en het is ook een adresje waar ik regelmatig naar terugkom. Normaal gezien worden we altijd zeer vriendelijk bedient, tenminste als één van de dames in de winkel staat. Maar vandaag zag ik iets dat ik nog nooit had gezien. Naast mij stond een Engels koppeltje te snuisteren tussen de verschillende gadgets die ze daar verkopen. Toen de vrouw een item even oppikte om dit van naderbij te bekijken, stond de uitbater opeens naast haar. Hij vroeg haar (redelijk kortaf) of hij haar ergens mee kon helpen. Zij antwoordde zeer vriendelijk terug "no thank you, we're just looking around". Waarna hij zeer boos reageerde "that's not looking, that's touching!!". Het koppel schrok duidelijk van deze reactie en even wisselden we een blik met fronsende wenkbrauwen. Het koppel en mezelf ook hebben direct hierna de winkel verlaten. Beide uit ongemak of zelf schrik om ook maar iets aan te raken in deze winkel. Ik gaf deze winkel toch vier sterren, want het is echt wel een tof winkeltje met leuke spulletjes. En de vrouwelijke verkoopsters zijn echt wel vriendelijk.

wo 13 nov 2013 - 09:13

Ontzettend leuke winkel . Hier vind ik altijd wel originele geschenkjes . De sfeer, de bediening is er top!

wo 6 nov 2013 - 14:33

Een fantastisch winkeltje met een uniek concept. Een ideale mix van produkten die je nergens anders kan terugvinden. De uitbaters zijn heel vriendelijk en de bediening is top. Ik kom zeker terug om cadeautjes aan te schaffen voor de feestdagen. Een echte aanrader !

rosseel.fernand za 2 nov 2013 - 16:09

Een ideale winkel om cadeau's of cadeautjes te kopen, of gewoon voor jezelf een "hebbedingetje" aan te schaffen. Pas nu deze winkel ontdekt, en ze gaan me zeker terug zien. En , in mijn ogen (en oren) super vriendelijke mensen. Bij de reviews hoger lees ik tweemaal dezelfde van een mevrouw (of heer) die vindt dat je gepaste kledij zomaar in het pashokje mag laten hangen. Volgens mij is dat iets wat je niet doet, en moest ik uitbater of winkelier zijn, ik zou ook heftig reageren !

wo 30 okt 2013 - 16:04

Ik ben woonachtig te Brugge en regelmatig stap ik de winkel binnen ook vandaag nog. Vind ze daar vriendelijk en ze hebben er een leuke kledijlijn , schoenen,juwelen enz... . Een aanrader .

di 22 okt 2013 - 19:13

Unieke keuze.Zeer vriendelyk onthaal en niet opdringerig!Ideale cadeauwinkel.Een aanrader v jong en oud!

do 19 sep 2013 - 19:18

Een aangename ontvangst, steeds een originele vernieuwende collectie, trendy maar geen slaafse kopie, hier kom ik nog terug.

miss do 15 aug 2013 - 12:26

De collectie is super maar de nieuwe uitbater allesbehalve! Ik keek iets te lang rond volgens hem; hij beschouwt iedereen met een grote handtas (notabene een merk dat hijzelf verkoopt) als een mogelijke dievegge; ik ben 43 jaar en dit heb ik nog nooit meegemaakt! echt onbeschoft was hij!

Evanna vr 9 aug 2013 - 22:48

Extreem goede kwaliteit van kledij en schoenen. Je voelt gewoon dat het langer dan een jaar zal meegaan, is belangrijk naar mijn mening. Ze zijn ook heel aangenaam om te dragen.

zo 7 jul 2013 - 22:28

Ontzettend vriendelijke mensen!

wo 26 jun 2013 - 22:25

Vandaag een winkeltje ontdekt. TOEKAN ! Super, hoor. Ik kocht er 2 soorten oorbelletjes voor mijn dochter ; om haar knappe rapport (ze zou ze zo ook hebben gekregen want we zijn beiden dol op ooringen). Ze was er zooo... blij mee ; origineel, apart, retro en volledig ONS ding. Dank je wel om zo'n toffe dingetjes in jullie winkeltje te halen ; zeker het terugkomen waard en open op zondagnamiddag !!!

consument za 15 jun 2013 - 09:57

Gisteren paste ik kledij in de Toekan, om preciezer te zijn 2 hemden. Ik besloot om deze niet mee te nemen en liet ze op een kapstok in het pashokje hangen. Toen ik de zaak wou verlaten werd ik door de zaakvoerder uitgescholden. Ik kreeg naar het hoofd geslingerd 'dat hij geen hond was om mijn vuiligheid achter mij op te ruimen' en dan riep hij voor al de mensen in de winkel 'dat ik te lui was om de dingen terug te leggen waar ze lagen' en dan werd ik met 'Maak dat je hier weg bent' uit de winkel gezet. Ik ben 52 jaar en heb dit nog nooit in geen enkele zaak meegemaakt. Ik meen dat de zaakvoeder dringend zijn jobinhoud als detaillist eens her moet bekijken. Ik zal deze zaak dan ook aan al mijn vrienden bekend maken.

Christine Micholt
Christine Micholt wo 14 nov 2012 - 23:15

MIjn favoriete winkel super toffe kledij en schoenen! Zoals ook de leuke accecoires!!! En een zeer vriendleijk onthaal! Kortom een aanrader!!!

Christine Micholt
Christine Micholt wo 14 nov 2012 - 23:13

Ik vind in de Toekan ALTIJD IETS TOF's Kortom mijn favoriete winkel!!!! de kledij de schoenen en de accecoires zijn super tof!!!!

wo 13 jun 2012 - 12:15

Een prima winkel ontdekt te Brugge. Ben er ondertussen al een paar keer geweest, en de gastvrijheid primeert daar. Echt vriendelijk onthaal. Blijkbaar houden soms iets oudere mensen de winkel open, de dame is enorm vriendelijk, maar de meneer heeft blijkbaar iets minder geduld. Maar dat neemt niet weg dat het een aan te raden zaak is, voor jong en oud. Ik ga er zeker nog vele malen terug.

za 17 dec 2011 - 20:10

Ik was opzoek achter een yogi man en onverwachts stond ik voor de toekan en uit nieuwsgierigheid ging ik binnen en daar heb ik hem gevonden.Ik was verrast wat je daar allemaal kan kopen,echt een knus winkeltje!Bedankt dat ik mijn beeldje bij jullie gevonden heb!

za 22 okt 2011 - 19:50

Altijd voel je Welkom in de Toekan, Ook voel je er ergens thuis met de tijd '( Kind aan huis ) Speciale leuke toffe kleren zowel voor vrije tijd als je ergens naar toe moet ! Ook is de bediening héél aangenaam gewoon breeddenkende vriendelijk mensen die altijd voor hun klanten klaar staan! Om kort te zeggen tis mn ding om er te vertoeven !!

Li ma 18 jul 2011 - 08:43

Wanneer je binnen komt, voel je de warmte, de gezelligheid en de vriendelijkheid . Schitterende mensen die je bedienen: vlot, geduldig... Het materiaal, daar ben ik persoonlijk, gek van !! Ik ga wel niet in het uiterste, want dat kun je ook. Zo'n variatie, zowel in merken als in prijs als in aanbod! Het is gewoon ' mijn winkel'.

deruyttertaccoen zo 20 feb 2011 - 19:47

Zeer vriendelijke ontvangst ! Je kunt er ongedwongen winkelen zonder voortdurend te worden aangesproken; prima assortiment en veel leuke spulletjes, kleren, schoenen, enz...

mieke9003 do 4 nov 2010 - 12:17

fijn dat ik hier mijn geliefde merk loints schoenen kan vinden en dat ik nog een uitgebreide keuze had ook :-)

do 15 dec 2016 - 18:25

Super magasin ! caverne d' Alibaba ! Le personnel est très gentil et parle le français !

zo 27 dec 2015 - 00:50

I bought a skirt and in my way back to UK I realised that they forgot to take out the magnet!!!

melissachabeau ma 9 feb 2015 - 16:18

les personnes sont très agréable super boutique :)

di 22 apr 2014 - 21:02

I was there in the shop for only a few minutes when the male owner or attendant was working and he went on a break and a really nice women took his place. She helped me find a few gifts and all there things are great! They have bags, nicknacks, earrings, etc. my experience was great but I have to agree with other reviews that you shouldn't stay long in that store if the male attendant is working he's not the nicest person in the world!

lyonsruth ma 31 mrt 2014 - 16:05

Judging by the other reviews - I'm not the only person to have experienced such abuse from the shop owner!!

lyonsruth ma 31 mrt 2014 - 16:00

Nice shop with little trinkets. But my experience here ruined my holiday weekend. I was in the shop collecting items to purchase, a nice skirt a bag etc. The whole time being watched hawkishly by the male attendant in the shop (perhaps he was the owner). Suddenly the attendant came up to me and began cursing and shouting, throwing items around the place and calling me and my boyfriend 'disgusting' and 'rude'. This was because I did not place a bag directly back to where I had picked it up. In a state of absolute shock I dropped the items; I was then chased out of the store by this man who then continued to shout at me down the street. This shop does not deserve anyone's custom. The worst possible experience ever!! If I could give it minus stars - I would! (March, 2014)

Toon meer commentaren

Informatie

NH4ARO87
Mariastraat 2, - 8000 Brugge, België
+32 50 34 75 27

Openingsuren

maandag
10:00 - 18:00
dinsdag
10:00 - 18:00
woensdag
10:00 - 18:00
donderdag
10:00 - 18:00
vrijdag
10:00 - 18:00
zaterdag
10:00 - 18:00
zondag
14:00 - 18:00

Diensten

  • Betaling
    • Betaalkaarten
    • Kredietkaarten

Promoties

De Toekan biedt momenteel geen promotie of vermindering op CityPlug.be.
Aanmelden om gratis op de hoogte te blijven over de beste deals in uw buurt.

Kaart

Dichtbij