Ibo Kakelbont - Koude Keukenstraat

Diensten Kinderopvang in Sint-Andries

Ibo Kakelbont - Koude Keukenstraat
8b Koude Keukenstraat (Brugge)

8200 Sint-Andries | België

Google maps »

  050388884 050388884

 

€€
51.197 3.1833

Kakelbont staat in voor buitenschoolse kinderopvang. De opvang vindt een onderdak in een huiselijk en kindvriendelijk ingerichte locatie. Uw kinderen kunnen hun vrije tijd op een leuke manier doorbrengen, met elkaar spelen in de speelhoeken en met het speelgoed dat ze zelf kiezen. Op woensdagnamiddag en vakantiedagen kunnen ze deelnemen aan een gevarieerd aanbod van activiteiten.

Reviews

Score :

Uw ervaring uit eerste hand helpt. Bedankt!

Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site. Bovendien opent het de conversatie met de uitbater die mogelijk met uw opmerkingen rekening kan houden om zo zijn service te verbeteren. Daarom vragen wij om onderstaande regels te respecteren. Wees Eerlijk en objectief. Berschrijf uw ervaring zoals u ze heeft ondervonden. Beleefd. Vermijd agressief taalgebruik, zelfs al had u een negatieve ervaring met de zaak in kwestie. Eerlijk in uw review wanneer u uitbater of werknemer bent op de plaats waarover u een review schrijft. Gelieve niet: Negatieve reviews te publiceren met als enig doel de uitbater te schaden. Mensen persoonlijk aan te vallen Reviews te kopieren van gelijkaardige websites

Over

Kakelbont staat in voor buitenschoolse kinderopvang. De opvang vindt een onderdak in een huiselijk en kindvriendelijk ingerichte locatie. Uw kinderen kunnen hun vrije tijd op een leuke manier doorbrengen, met elkaar spelen in de speelhoeken en met het speelgoed dat ze zelf kiezen. Op woensdagnamiddag en vakantiedagen kunnen ze deelnemen aan een gevarieerd aanbod van activiteiten. IN DE VAKANTIES DAGELIJKSE OPVANG VAN 7u tot 19u!!! De begeleiding van uw kinderen ligt in handen van medewerk(st)ers buitenschoolse opvang, die een door Kind en Gezin erkende opleiding gevolgd hebben. Zij krijgen ook blijvend navorming en ondersteuning. Samen met de coördinator waarborgen ze u een kwaliteitsvolle opvang. Voor wie?: Kind tussen 2,5 en 12 jaar.

Er zijn geen artikels gelinkt aan deze plaats

Er zijn nog geen video gelinkt aan deze plaats

Tarieven

That information is not yet available

Merken

That information is not yet available

Voordeel

That information is not yet available

Ibo Kakelbont - Koude Keukenstraat

Diensten Kinderopvang in Sint-Andries (wijk Brugge)

Openingsuren

maandag : 7:00 - 8:30 & 16:00 - 19:00
dinsdag : 7:00 - 8:30 & 16:00 - 19:00
woensdag : 7:00 - 8:30 & 12:00 - 19:00
donderdag : 7:00 - 8:30 & 16:00 - 19:00
vrijdag : 7:00 - 8:30 & 15:30 - 19:00
Open op zondag ?

Deze zaak is waarschijnlijk op zondag gesloten.

Handige links

Website : skynet.be

Facebook pagina

Services

  • Toegankelijk rolstoelgebruikers
  • Prive parking

Ook te bezoeken