Opening Kaart Mening Informatie

Brasserie 500
2/5

Brasserie

Mijn mening geven

Vreselijk
Matig
Gemiddeld
Heel goed
Uitstekend
Mijn review
Vraag
Nog eens 5 letters alvorens uw mening te posten
En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales van Cityplug
Auteur : ()
Afmelden van profiel veranderen

Mening

15 Meningen
2/5
ingrid zo 25 mrt 2018 - 20:37

25 minuten moeten wachten op de menukaart en vervolgens nog niemand die komt opnemen. Het personeel is bezig met de tafels eromheen leeg te ruimen en schenkt totaal geen aandacht aan de nieuwe gasten! De tafel werd niet eens schoongemaakt.

PatriciaK do 1 sep 2016 - 14:42

Vier keer ( ! ) moeten vragen om onze bestelde drankjes, desserts kwamen pas nadat we (na een half uur) de rekening maar hadden gevraagd omdat we naar huis wilden gaan, gerechten zijn veel te prijzig voor de hoeveelheid/kwaliteit die je krijgt (14 euro voor een carpaccio van vier happen), personeel is uiterst chagrijnig en er zat zand in onze salade. En dit alles terwijl er ongeveer evenveel personeel rondliep als dat er tafels bezet waren. Zeker geen aanrader dit restaurant!

lutgarde.devisscher di 2 aug 2016 - 09:11

Teleurstellend zeker de Ceasar salade welke bestond uit vele donkergroene bladeren van de salade, enkele kippereepjes en korstjes. De andere ingrediënten van een goede Caesar salade waren niet aanwezig. Hiervan nog klachten gelezen van andere mensen. De andere twee gerechten waren redelijk OK.

zo 9 mrt 2014 - 00:15

Sorry, vandaag gaan eten, maar ribbetjes smaakten naar niks en waren zo droog

ma 30 dec 2013 - 07:31

Wel degelijk een brasserie zoals er zo veel zijn, maar ik moet Kitty tegenspreken als het aankomt op de bediening. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Natuurlijk mag je ook geen culinaire hoogstandjes verwachten. De sterke drank is wel veel te duur. Ofwel moeten ze het volume aanpassen.

Kitty wo 3 jul 2013 - 12:50

Een brasserie van dertien in een dozijn: matig eten, matige bediening, te hoge prijzen en een saai kader. Het is duidelijk dat het tot de groep xxx behoort, er is niks bijzonder of persoonlijks aan. Massakeuken.

za 13 okt 2012 - 15:59

gewoon doordeweekse kost aan de prijs van een restaurant! een croque monsieur, twee sneedjes brood met wat kaas tussen en wat groenten aan 7,5€ is toch ruim aan de hoge kant. bediening is vlot maar hoe het personeel erbij loopt trekt wel op niet veel: een gerafelde niet passende verfrommelde geplekkerde jeans broek met harmonika pijpen en een paar loopsloffen aan, neen, dat is wel van het laagste volgens mij.

eva wo 6 jul 2011 - 13:03

Een brasserie met restaurant prijzen. Ik denk ook dat de voedselveiligheid eens moet langskomen. Filet americain met erop de eidooier in de schil mag echt al jaren niet meer! Je kan er wel eenvoudige dingen eten die wel ok zijn, maar ook niet meer. Vaak zijn "specialere dingen" zoals seizoengebonden gerechten echt niet goed, het is dan ook een brasserie, maar je betaald er wel te veel voor. Ook heb ik een beetje een refter-gevoel in deze zaak, dus gezellig kan je dat niet noemen. Wel goed gelegen en ruime parking.

Air wo 4 mei 2011 - 16:36

Ik kom vaak in deze gelegenheid en vermoed dat de mensen met negatieve ervaringen echt pech hebben gehad. Ik heb er nog nooit slecht gegeten en zeker nooit teveel betaald. Toegegeven, er is kwaliteitsverschil tussen een taverne en een restaurant met Michelinsterren (maar dan ook in prijs). Prijzen liggen gemiddeld op niveau van andere Leuvense tavernes. Zelfs al zit de zaak binnen en buiten vol blijft de wachttijd doorgaans beperkt. Ik ben vleesliefhebber en ken in groot Leuven maar weinig zaken waar je zo lekker steak kunt eten als hier. Een tevreden klant !

di 15 feb 2011 - 17:08

beetje eenzijdig altijd dezelfde voeding en duur. Soms niet vers,spijtig!!!

kvr vr 12 nov 2010 - 18:24

Vis in waterzooi was niet vers. Sommige stukken vis waren op randje af (lichte amoniakgeur). Schotel is bijna onaangeroerd teruggekeerd. Bij een opmerking hieromtrent bleef de ober professioneel. Hij zou het meedelen aan de kok, wat hij wel of niet deed. In elk geval kreeg ik daarna te horen dat men er in de keuken van geproefd had, dat er niets mis was met de vis en dat het aan de kruiden o.a. de koriander lag. Ik gebruik zelf regelmatig koriander en kan heus wel onderscheid maken tussen koriander en gedateerde vis. Ik ervaar dit als een niet ernstig nemen van de klacht. Wel werd er door de ober een koffie ter compensatie aangeboden. Vis zal ik er in elk geval niet meer eten.

thorgalthorgal zo 7 nov 2010 - 11:17

Kantine-kwaliteit aan dure restaurantprijzen. Als je everzwijn serveert in het wildseizoen, serveer dan wild everzwijn, liefst niet met een banale pepersaus. Als je amandekroketjes serveert, serveer dan eetbare kroketjes met amandelschilfers, en geen banale kroketten met een scheut amandelessence die naar 100% marsepein smaken, als je op de kaart Oriental Sencha Tea zet, geef dan geen Lipton Green Lemon Tea, als je stoeft met huisgemaakt ijs, serveer het dan met echte chocoladesaus en niet met chemie uit een bus. Sorry, maar prijs-kwaliteit verhouding is complete waanzin. Dit is cafetarie-eten aan woekerprijzen. Ik voel me eigenlijk helemaal afgezet. Ook het interieur doet me denken aan een parochiezaal.

di 21 sep 2010 - 16:56

Altijd dikke chaos, nu hebben ze volledig afgedaan. Onlangs ongevuur 40 minuten gewacht op bestelling en merkten dat tafels die na ons werden opgenomen hun bord al bijna leeg was. Zijn vertrokken zonder te betalen.....en kregen nog van een ober "Nog een goeie avond". Ons zien ze er niet meer

Rugby di 1 dec 2009 - 15:53

Zeer mooi kader, vlotte bediening en uiterst vriendelijk personeel. Lekker gegeten in een ontspannend kader. De ruime parking is zeker een bijkomend pluspunt.

ma 30 mrt 2009 - 21:03

Leuk interieur, vriendelijke bediening, gevarieert eten, lekker en mooi gepressenteert.

Informatie

L1UJ3FQO
Naamsesteenweg 500, - 3001 Heverlee, België
Contacteren
+32 16 41 37 04
www.brasserie500.be

Openingsuren

maandag
11:00 - 22:00
dinsdag
11:00 - 22:00
woensdag
11:00 - 22:00
donderdag
11:00 - 22:00
vrijdag
11:00 - 22:00
zaterdag
11:00 - 22:00
zondag
11:00 - 22:00

Diensten

 • Betaling
  • Betaalkaarten
  • Kredietkaarten
  • Maaltijdcheques
 • Commodities
  • Open haard
  • Tuin
  • Terras
  • Toegankelijk rolstoelgebruikers
 • Geschikt voor
  • Kinderen
 • Parking
  • Prive parking

Promoties

Brasserie 500 biedt momenteel geen promotie of vermindering op CityPlug.be.
Aanmelden om gratis op de hoogte te blijven over de beste deals in uw buurt.

Kaart

Dichtbij