Axent

Plus Style & Services

Axent
7 Omleiding (Leuven)

3020 Herent | België

Google maps »

  016290054 016290054

 

€€
50.90227 4.678847

Excellent in maten 44 tot 54 Axent legt de klemtoon op mode voor grotere maten. De minder zelfzekere vrouw die hier binnenkomt, krijgt vast en zeker bewonderende blikken eens ze hier weer buiten stapt. Ook al hou ik meer van een persoonlijke en huiselijke sfeer met mijn klanten, geef ik vanuit mijn opleiding als kleur- en stijlconsulente gefundeerd en professioneel advies.

Reviews

Score :

Uw ervaring uit eerste hand helpt. Bedankt!

Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site. Bovendien opent het de conversatie met de uitbater die mogelijk met uw opmerkingen rekening kan houden om zo zijn service te verbeteren. Daarom vragen wij om onderstaande regels te respecteren. Wees Eerlijk en objectief. Berschrijf uw ervaring zoals u ze heeft ondervonden. Beleefd. Vermijd agressief taalgebruik, zelfs al had u een negatieve ervaring met de zaak in kwestie. Eerlijk in uw review wanneer u uitbater of werknemer bent op de plaats waarover u een review schrijft. Gelieve niet: Negatieve reviews te publiceren met als enig doel de uitbater te schaden. Mensen persoonlijk aan te vallen Reviews te kopieren van gelijkaardige websites

Over

Excellent in maten 44 tot 54

Axent legt de klemtoon op mode voor grotere maten. De minder zelfzekere vrouw die hier binnenkomt, krijgt vast en zeker bewonderende blikken eens ze hier weer buiten stapt.

Ook al hou ik meer van een persoonlijke en huiselijke sfeer met mijn klanten, geef ik vanuit mijn opleiding als kleur- en stijlconsulente gefundeerd en professioneel advies.

En ja, ik heb ook mijn eigen gedacht over wat een klant beter wel of niet doet. Ik sta dan ook al jaren in het vak, maar uiteindelijk moet de vrouw haar spiegelbeeld mooi vinden, dàt is belangrijk.

Marianne

Er zijn geen artikels gelinkt aan deze plaats

Er zijn nog geen video gelinkt aan deze plaats

Tarieven

That information is not yet available

Merken

That information is not yet available

Voordeel

That information is not yet available

Axent

Shopping Kleding in Herent (wijk Leuven)

Openingsuren

dinsdag : 10:00 - 18:00
woensdag : 10:00 - 18:00
donderdag : 10:00 - 20:00
vrijdag : 10:00 - 18:00
zaterdag : 10:00 - 18:00
Open op zondag ?

Deze zaak is waarschijnlijk op zondag gesloten.

Handige links

Website : axentherent.be

Services

  • Betaalkaarten
  • Kredietkaarten
  • Prive parking