De Witte Leeuw

Falstaff

  1/5

46 Reviews

De Witte Leeuw
6 Graslei (Gent downtown)

9000 Gent | België

Google maps »

  092234858 092234858

 

€€
51.055030822754 3.720942974091

Score :

Uw ervaring uit eerste hand helpt. Bedankt!

Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site. Bovendien opent het de conversatie met de uitbater die mogelijk met uw opmerkingen rekening kan houden om zo zijn service te verbeteren. Daarom vragen wij om onderstaande regels te respecteren. Wees Eerlijk en objectief. Berschrijf uw ervaring zoals u ze heeft ondervonden. Beleefd. Vermijd agressief taalgebruik, zelfs al had u een negatieve ervaring met de zaak in kwestie. Eerlijk in uw review wanneer u uitbater of werknemer bent op de plaats waarover u een review schrijft. Gelieve niet: Negatieve reviews te publiceren met als enig doel de uitbater te schaden. Mensen persoonlijk aan te vallen Reviews te kopieren van gelijkaardige websites

Sorteren op:

patan.dongen patan.dongenBeginner • 1 review(s)

1 16/12/2016

het eten bij de witte zwaan was nog wel te doen, maar de bediening was ronduit slecht, het eten werd zo op tafel gegooid door het personeel en dat was niet eens als personeel te herkennen omdat ze in hun dagelijkse kloffie liepen. het is een vreetschuur die op een mooie locatie ligt dus de toeristen komen toch wel. schande voor Gent!

Nuttig 0 • Nutteloos 0

neledierick neledierickBeginner • 1 review(s)

1 15/10/2016

Het eten viel echt tegen. De ribbetjes waren vettig en de zogezegde honing was ver te zoeken. Er was gewoon geen smaak aan en het vlees was nog taai! Hetzelfde bij de mixed grill, heel vettig vlees. De spaghetti was bijna sausloos en de kip was leek bijna gekookt ipv gebakken. zeker niet voor herhaling vatbaar!

Nuttig 1 • Nutteloos 0

tamara tamara • 1 review(s)

2 25/08/2014

Wij gingen gisteren met een niet onbekende amerikaanse acteur en zijn familie eten in de Witte Leeuw. Deze mensen wouden typisch Vlaamse dingen proeven, en aangezien we stoofvlees, mosselen, waterzooi op de kaart zagen staan, leek ons dit restaurant wel een goede keuze. Prijs-kwaliteit valt op het eten weinig aan te merken. Enkel wat jammer dat de kip in de waterzooi geen soepkipvlees is en de ribbetjes waren ook vrij vettig en smaakloos. Wat ik veel jammerder vond, was het onvriendelijke personeel. Er kon amper een lach af. Wanneer de acteur een potje saus vroeg voor zijn ribbetjes, kreeg hij gewoon een extra pot vinaigrette. Jammer, maar hier komen we niet vlug terug. Ik had onze gastronomie op een andere manier aan de Amerikanen willen voorstellen...

Nuttig 2 • Nutteloos 2

Kaat Kaat • 1 review(s)

1 08/12/2013

Om te beginnen was de kipfilet nog rauw vanbinnen. Toen mijn zoon een nieuw stuk kreeg was die aan een kant zo hard gebakken dat je het zelfs niet kon snijden, laat staan opeten. De kaaskroketten bevatten nog brokjes bloem. De frieten arriveerden 10 minuten na het hoofdgerecht op tafel. De zogenaamde reuzebrochette is zijn naam absoluut onwaardig: klein, taai smakeloos vlees, absoluut niet sappig. Bovendien was ze rijkelijk bestrooid met satekruiden van 't frituur.

Nuttig 2 • Nutteloos 1

etertje etertje • 1 review(s)

2 18/01/2013

Onlangs per toeval in de witte leeuw gaan eten en dat is ons niet echt bevallen.Aperitief kwam snel, geen probleem . We hadden alleen een hoofdgerecht besteld, dat was niet slecht maar lauw, saus erbij was de verkeerde en duidelijk een paar keer opgewarmd, de randen aan potje waren al opgedroogd. Niemand die kwam vragen of we iets wilden drinken tijdens het eten, we werden zelfs genegeerd ,terwijl we dicht bij de deur en de kassa zaten. Supersnel afgeruimd zonder dat we de kans kregen een dessert of een koffie te bestellen, nog nooit mee gemaakt. Dus maar snel naar de kassa gegaan en de rekening betaald en een cafeetje opgezocht om onze dorst te lessen. Spijtig voor deze zaak die aan de gezellige graslei gelegen is.

Nuttig 2 • Nutteloos 3

Luc A. Luc A. • 1 review(s)

2 28/02/2012

Tijdens een uitstap in Gent zijn we iets gaan eten bij de witte leeuw. Je moest er lang wachten, half uur op een dagsoep en nog langer voor een salade met scampi's. Dan serveren ze nog scampi's van het huis ipv salade met scampi's. Het eten op zich is nog wel lekker, maar het personeel vonden we totaal niet vriendelijk. Uiteindelijk moet je alles 2 keer vragen, ja zelfs de rekening.

Nuttig 2 • Nutteloos 2

josephinekanters josephinekanters • 1 review(s)

1 01/08/2011

Afgelopen zaterdagavond zijn we bij De Witte Leeuw wezen eten. NOOIT MEER!!! We waren van plan naar de Graslei te gaan maar toen we 's-middags bij de Witte Leeuw op het terras zaten en de kaart bekeken kwam er een man naar ons toe die zei dat we voor 's-avonds konden reserveren, dus hebben we dat maar gedaan. SPIJT! Ik bestelde kabeljauw op een bedje van prei. Geen prei te zien. Ik twijfel of het wel kabeljauw was die in een dikke laag saus lag(leek wel pudding). Toen ik aan de ober vroeg waar het bedje van prei was, zou hij het aan de kok vragen.Kwam niet meer terug. Aan andere ober gevraagd. Hij zei dat de saus toch naar prei smaakte. Gent was leuk, maar dit een afknapper.

Nuttig 2 • Nutteloos 1

189698 189698 • 1 review(s)

1 12/01/2011

Ik ben in de laatste week van december in 2010 bij de Witte leeuw geweest. Gent was super, maar het bezoek aan de witte leeuw was het enige minpunt van een topvakantie. Het duurde lang, onvriendelijk personeel en toen we niet kregen wat we bestelde en hiermee naar de manager gingen werden we beschuldigd als asociaal personen. Ik kan daarom iedereen afraden om naar de Witte Leeuw te gaan, maar Gent was wel top!

Nuttig 9 • Nutteloos 1

Tom Tom • 2 review(s)

1 05/01/2011

Met vrienden ben ik naar De Witte Leeuw in Gent geweest om te genieten van een diner. Bij binnenkomst zag het er veelbelovend uit. De Witte Leeuw ziet er netjes uit en het was er ook redelijk druk. Omdat we honger hadden bestelden we brood en garnalenkroketten als voorgerecht. De keuken besloot ons echter kaaskroketten te geven zonder dit eerst met ons te overleggen omdat het "te druk" was om garnalenkroketten te serveren. Ondanks dat we hier al een beetje teleurgesteld over waren, hadden we goede hoop dat het brood het weer een beetje goed zou maken. We kregen een grote mand brood, met daarin broodjes die minimaal twee dagen oud waren. Toen we de ober om een nieuwe mand vers brood vroegen, kregen we wederom oud brood. We besloten verhaal te halen bij de eigenaar en zijn daar voor de rest van het restaurant enorm grof behandeld. Hij verzekerde ons daarnaast dat het niet mogelijk was om het brood vers te serveren (grootste onzin die ik ooit gehoord heb). Ik kom nooit meer in die zaak en ik raad het andere mensen door deze beleving ook zeker NIET aan om daar te gaan eten!

Nuttig 11 • Nutteloos 2

Kamal Kamal • 1 review(s)

4 23/12/2010

Ik ben er onlangs geweest. Ik heb vlees (T-Bone) besteld en die was heerlijk. De presentatie (met groenten schotel) was ook prima! De sfeer zowel binnen, warm en knus, als buiten, aan de prachtige grachten van Gent, is erg leuk vooral savonds. Het personeel doet er zeker NIET minder aan die sfeer. Zeker als ik weer in de buurt van Gent ben, ga ik nog een keertje langs het Witte Leeuw. Groeten uit Rotterdam, Kamal.

Nuttig 0 • Nutteloos 10

SabineA SabineA • 1 review(s)

5 20/12/2010

Via deze weg wil ik al het personeel van de Witte Leeuw bedanken voor de prachtige avond en het lekkere eten. Dit vanwege het ganse gezelschap.

Nuttig 0 • Nutteloos 8

colin colin • 1 review(s)

1 11/05/2010

Ik ging met een kameraad iets gaan eten. We kozen voor de witte leeuw omdat het er wel aangenaam uitzag. Ik moet jammer genoeg een negatieve beoordeling geven. We hebben een uur op ons eten moeten wachten terwijl het helemaal niet druk was (14.30u). Ik had de mixed grill, die zeer droog was en lauw. Het zoetzure sausje paste er al helemaal niet bij! Mijn kameraad had een 'reuze'brochette. Nu ja, veel reus was er niet in (5 kleine stukjes vlees, zoals in een frituur) en zijn brochette was helemaal koud. Zijn champignonsaus was ook helemaal opgesteven. Neen, hier zien ze mij niet meer terug. Jammer dat dit restaurant op zo'n mooie locatie ligt!

Nuttig 11 • Nutteloos 4

VincentNemo VincentNemo • 1 review(s)

5 08/05/2010

Deze avond Gentse Stoverij met frietjes gegeten. Het was lekker en goedkoop (dertien euro). Vlotte en vriendelijke bediening. Een aanrader!

Nuttig 3 • Nutteloos 10

Klaartje Klaartje • 3 review(s)

1 20/11/2009

Goed voor één keer en dan nooit meer, wachten, wachten, wachten, en als je er iets van zegt word je net niet uitgelachen in je gezicht, koud en vettig eten, bah!!!

Nuttig 13 • Nutteloos 5

rensjanssen rensjanssen • 1 review(s)

1 19/11/2009

Helaas was de lamskroon te rauw, werd direct geregeld, maar kregen hem volledig doorbakken terug. Hammetje was te rauw, absoluut niet van het bot te krijgen. Mixed Grill was veel te droog

Nuttig 12 • Nutteloos 5

Reviews in andere talen

| English : 6 reviews |

Score :

Uw ervaring uit eerste hand helpt. Bedankt!

Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site. Bovendien opent het de conversatie met de uitbater die mogelijk met uw opmerkingen rekening kan houden om zo zijn service te verbeteren. Daarom vragen wij om onderstaande regels te respecteren. Wees Eerlijk en objectief. Berschrijf uw ervaring zoals u ze heeft ondervonden. Beleefd. Vermijd agressief taalgebruik, zelfs al had u een negatieve ervaring met de zaak in kwestie. Eerlijk in uw review wanneer u uitbater of werknemer bent op de plaats waarover u een review schrijft. Gelieve niet: Negatieve reviews te publiceren met als enig doel de uitbater te schaden. Mensen persoonlijk aan te vallen Reviews te kopieren van gelijkaardige websites

Er is geen verdere informatie over deze plaats

Er zijn geen artikels gelinkt aan deze plaats

Er zijn nog geen video gelinkt aan deze plaats

Menu

Merken

Voordeel

De Witte Leeuw

Restaurant Belgische keuken , franse keuken , grill , vegetarische keuken en visrestaurant - zeevruchten in Gent (wijk Gent downtown)

Openingsuren

maandag : 11:30 - 22:00
dinsdag : 11:30 - 22:00
woensdag : 11:30 - 22:00
donderdag : 11:30 - 22:30
vrijdag : 11:30 - 22:30
zaterdag : 11:30 - 22:30
zondag : 11:30 - 22:30
Open op zondag ?

Op basis van de informatie die wij hebben ontvangen, is deze zaak open op zondag.

Handige links

Website : dewitteleeuwgent.be

Services

  • Terras

Categorieën

Ook te bezoeken