De Gentenaar

Uitgaan Bar - Pub - Cafe in Gent

  1/5

26 Reviews

De Gentenaar
68 Vlaanderenstraat (Gent downtown)

9000 Gent | België

Google maps »

51.050201 3.730163

Score :

Uw ervaring uit eerste hand helpt. Bedankt!

Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site. Bovendien opent het de conversatie met de uitbater die mogelijk met uw opmerkingen rekening kan houden om zo zijn service te verbeteren. Daarom vragen wij om onderstaande regels te respecteren. Wees Eerlijk en objectief. Berschrijf uw ervaring zoals u ze heeft ondervonden. Beleefd. Vermijd agressief taalgebruik, zelfs al had u een negatieve ervaring met de zaak in kwestie. Eerlijk in uw review wanneer u uitbater of werknemer bent op de plaats waarover u een review schrijft. Gelieve niet: Negatieve reviews te publiceren met als enig doel de uitbater te schaden. Mensen persoonlijk aan te vallen Reviews te kopieren van gelijkaardige websites

Sorteren op:

Mirjam MirjamBeginner • 1 review(s)

1 01/05/2017

Wat een onbeleefde en onvriendelijke uitbater en garçon! We mochten met een groep van 14 geen plaats nemen op het lege terras. We waren niet gewenst. Wel, wij wensen hier niet meer te gaan. En na het lezen van de commentaren, besef ik dat we niet de enigen zijn!

Nuttig 0 • Nutteloos 0

n.van.de.velde n.van.de.veldeBeginner • 1 review(s)

1 30/04/2017

Verschrikkelijk onbeleefde boer! Een schande voor Gent! Doe hier iets aan, Stad Gent !

Nuttig 0 • Nutteloos 0

hazelnoot hazelnoot • 1 review(s)

1 14/07/2013

Ondertussen al drie jaar geleden zijn we verhuisd naar de Vlaanderenstraat, als bijna overburen waren we op zoek naar een nieuw stamcafé en waarom dan niet bijna naast eigen deur? Bij ons eerste bezoek was niets op aan te merken, leuk terras,... We dachten dit te herhalen en zo ook af en toe onze vrienden mee te brengen, maar dit was zonder de baas gerekend. Terwijl wij onszelf als 'goeie en waardevolle klanten' beschouwden, werd de uitbater steeds arroganter tijdens zijn bedieningen. Had norse commentaar wanneer er een extra vraag werd gesteld, negeerde ons lang terwijl we wouden bestellen, maakte ons belachelijk bij andere 'vastere klanten',... De service maar vooral de attitude was allesbehalve. Een zeer spijtige zaak, wij zoeken ons geluk nu elders, maar nog vaak zie ik hem tegen de deurpost geleund mensen keuren, vriendelijk zijn tegen zijn select publiekje, roken tussen de klanten en af en toe eens enkele onschuldige onwetende nieuwe klanten uitkafferen en wegjagen. Dit is een uitbater met slechte attitude, discriminerend tegenover mensen die misschien niet de juiste kleren dragen of er niet rijk genoeg uitzien in zijn ogen. Op de koop toe houdt hij feestjes die tot laat in de nacht duren voor zijn klanten en is dat selecte groepje om ter luidruchtigst. Vervelende muziek galmend tot boven in onze slaapkamers van ons appartement te horen en dronken 40 à 50 plussers schreeuwend naar elke nietsvermoedende voorbijganger. Discriminatie, voorkeursbehandelingen, fake chique bravoure en arrogantie ten top.

Nuttig 1 • Nutteloos 0

david david • 1 review(s)

5 26/05/2013

ik vind dit het beste cafe van gent , met het beste terras ; Den baas is altijd opgewekt als we binnen komen , Als vaste klant kun je hier ook een plaatsje op het terras reserveren dit is uniek in Gent

Nuttig 0 • Nutteloos 1

figaros figaros • 2 review(s)

1 09/04/2013

Ik kom nog even terug op mijn vorige beoordeling. Graag wou ik nog melden dat, nadat Brouwerij De Koninck kennis had genomen van onze ervaring in café De Gentenaar, zij ons ruimschoots hebben gecompenseerd voor het onbeleefde gedrag van de zaakvoerder van De Gentenaar. Bedankt Brouwerij De Koninck !

Nuttig 3 • Nutteloos 0

figaros figaros • 2 review(s)

1 16/03/2013

Tijdens de maand december 2012 ontvingen wij tijdens een ritje met de Uitbus De Koninck in Gent 2 bons voor een gratis Bolleke in een deelnemend café. Deze bons moesten gevalideerd worden via de site van De Lijn en omgezet worden in vouchers op naam. Deze vouchers vermelden onderaan een lijst van de deelnemende cafés in Gent. Gisterenavond stapten we binnen in het café "De Gentenaar" in de Vlaanderenstraat te Gent voor gebruik van onze voucher. De uitbater beweerde dat hij daar niet aan mee deed en dat hij deze actie zelfs niet kende. Hij was absoluut onbeleefd en zegde dat we maar beter konden weggaan. Tegen de andere aanwezige klanten zegde hij luid in het frans : "Ces deux là doivent partir parce que ils n'ont pas d'argent". Ook bij het buitengaan riep hij ons nog lelijke dingen achterna. Wij baten zelf een zelfstandige zaak uit in Gent en zijn er niet mee gediend om op dergelijke wijze behandeld te worden. Als wij onze klanten op dergelijke wijze zouden behandelen, hadden we al lang onze deur kunnen sluiten. Dit voorval betekende een afsluiter in mineur na een avondje cultuur in Gent. Wij dringen er dan ook op aan dat er verantwoording wordt gevraagd aan de uitbater van café "De Gentenaar" en dat hij zich verontschuldigt.

Nuttig 2 • Nutteloos 0

ICSOUWOG ICSOUWOG • 1 review(s)

1 06/01/2013

zelfde verhaal als Sofie V. en a.s. Wij wilden na twee rondjes nog een derde bestellen. De baas kwam ons eerder al bijzonder nors over, maar goed, je bent er uiteindelijk niet om vriend te worden van de cafébaas. Toen hij onze tafel passeerde en iemand van ons gezelschap hem aansprak als "garçon" (zo noem je toch iemand die in een café de klanten bedient, denk ik dan), ging hij helemaal uit zijn dak. Hij was geen "garçon", hij was "de baas". Ik geloof dat de exacte bewoordingen waren: "Kom, trap het maar af", "mijn café uit", "klootzakken", "onbeleefderikken", "buiten, connard!" enz.. Zelfs toen we al op straat stonden, bleef hij ons naroepen. Een totaal onwerkelijke situatie nadat we hem eerst wel al €26 hadden laten verdienen en op het punt stonden om nog een keertje te bestellen. We hadden de indruk dat "de baas" redelijk beschonken in zijn zaak stond. Ofwel heeft hij een ander ernstig probleem. Deze man heeft dringend een paar sessies agressiebeheersing nodig... Het feit dat hij stond te roken achter zijn toog, eerst rustig met zijn vrienden ging praten alvorens onze drank te brengen én de deur midden winter groot laat openstaan, doen er in deze beoordeling zelfs niet meer toe...

Nuttig 2 • Nutteloos 0

mireille l. mireille l. • 1 review(s)

4 12/12/2012

zeker een aanrader portefeuille verloren onder tafel met geld bankkaarten enz...alles teruggekregen langs deze weg wil hem bedanken kom zeker terug

Nuttig 0 • Nutteloos 2

a s. a s. • 1 review(s)

1 03/11/2012

Wij zetten ons aan tafel. Cafébaas bleef achter toog, wij dus naar toog om daar te bestellen - de een bedient aan tafel, de andere niet, weten wij veel wat hier de gewoonte is. Hij doet teken dat ie aan tafel komt. Daar aangekomen zegt hij onomwonden 'vertrek maar, idioten, als ge geen 2' geduld hebt' en nog meer van dat "moois". Wij proberen uit te leggen dat we het toch niet kunnen weten, maar dan noemt hij ons gewoon 'idioot / stom wijf' en "klootzakken". Charmante kerel, hij zou beter dankbaar zijn dat ie voor 1keer niet vanachter zijn toog moet komen. Oh, en het feit dat daar nog gerookt wordt, typeert het wel: het is de enige manier waarop hij waarschijnlijk nog klanten kan lokken, want voor beleefdheid en vriendelijkheid moet je absoluut NIET hier zijn. Stukske café-uitbater: we hebben jou ABSOLUUT NIET nodig om een leuke avond in Gent te hebben. In tegendeel: jij bent een TE MIJDEN onbeleefd karakter.

Nuttig 5 • Nutteloos 0

glenn e. glenn e. • 1 review(s)

1 12/03/2012

steek uw pinten in uw reet onbeleefde boer !!!!

Nuttig 3 • Nutteloos 1

Sofie V. Sofie V. • 2 review(s)

1 10/12/2011

Nog nooit zo slecht behandeld geweest in een café als in De Gentenaar! We geloofden onze ogen gewoon niet en werden totaal genegeerd. Iedereen kan een slechte dag hebben, maar moet je dit daarom uitwerken op je klanten? We zijn gewoon opgestapt, het was te erg! Ik moet de vorige mening bijtreden: dit café is absoluut een te mijden plaats! Heel triest is het!

Nuttig 4 • Nutteloos 0

Unsigned review

1 01/12/2016

Ik en mijn klas wouden iets gaan drinken daar omdat het er gezellig uitzag dan kwam de uitbater zeggen dat we onbeleeft waren enzo terwijl we niks verkeerd deden we zijn gewoon vertrokken naar den hoek af omdat het zo een arrogante vent was en dat was daar veeeeel beter!

Nuttig 0 • Nutteloos 0

Unsigned review

1 22/12/2014

na een avondje uit "els de Schepper " in Capitole wilden we nog iets drinken en stapten "De Gentenaar" binnen. Dat zal dus de allerlaatste keer zijn! Zo een onbeschofte uitbater heb ik nog nooit meegemaakt, allerlei scheldwoorden in Nederlands en Frans, zomaar uit het niets. Ze moesten die man zijn licentie afnemen om een café uit te baten. Dit is een regelrechte belediging voor onze stad, je zal maar als toerist daar binnenstappen......om nooit meer naar Gent te komen! Zoiets noemt zich dan " De Gentenaar", schande!!

Nuttig 0 • Nutteloos 0

Unsigned review

5 07/11/2014

zo een toffe peer van een uitbater! hij trakteert de ganse tijd en laat je niet eens betalen!

Nuttig 0 • Nutteloos 1

Unsigned review

5 01/09/2014

Beste Café van Gent én cafébaas! En terras! :-) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Nuttig 0 • Nutteloos 1

Reviews in andere talen

| English : 1 reviews |

Score :

Uw ervaring uit eerste hand helpt. Bedankt!

Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site. Bovendien opent het de conversatie met de uitbater die mogelijk met uw opmerkingen rekening kan houden om zo zijn service te verbeteren. Daarom vragen wij om onderstaande regels te respecteren. Wees Eerlijk en objectief. Berschrijf uw ervaring zoals u ze heeft ondervonden. Beleefd. Vermijd agressief taalgebruik, zelfs al had u een negatieve ervaring met de zaak in kwestie. Eerlijk in uw review wanneer u uitbater of werknemer bent op de plaats waarover u een review schrijft. Gelieve niet: Negatieve reviews te publiceren met als enig doel de uitbater te schaden. Mensen persoonlijk aan te vallen Reviews te kopieren van gelijkaardige websites

Er is geen verdere informatie over deze plaats

Er zijn geen artikels gelinkt aan deze plaats

Er zijn nog geen video gelinkt aan deze plaats

Tarieven

Merken

Voordeel

De Gentenaar

Uitgaan Bar - Pub - Cafe in Gent (wijk Gent downtown)

Openingsuren

Deze zaak heeft (nog) geen openingstijden

Open op zondag ?

Deze zaak heeft (nog) geen openingstijden

Ook te bezoeken