Kaart Mening Informatie

De Gentenaar
3/5

Bar - Pub - Cafe

Mijn mening geven

Vreselijk
Matig
Gemiddeld
Heel goed
Uitstekend
Mijn review
Vraag
Nog eens 5 letters alvorens uw mening te posten
En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales van Cityplug
Auteur : ()
Afmelden van profiel veranderen

Mening

27 Meningen
3/5
Mirjam ma 1 mei 2017 - 06:57

Wat een onbeleefde en onvriendelijke uitbater en garçon! We mochten met een groep van 14 geen plaats nemen op het lege terras. We waren niet gewenst. Wel, wij wensen hier niet meer te gaan. En na het lezen van de commentaren, besef ik dat we niet de enigen zijn!

n.van.de.velde zo 30 apr 2017 - 21:36

Verschrikkelijk onbeleefde boer! Een schande voor Gent! Doe hier iets aan, Stad Gent !

do 1 dec 2016 - 16:08

Ik en mijn klas wouden iets gaan drinken daar omdat het er gezellig uitzag dan kwam de uitbater zeggen dat we onbeleeft waren enzo terwijl we niks verkeerd deden we zijn gewoon vertrokken naar den hoek af omdat het zo een arrogante vent was en dat was daar veeeeel beter!

ma 22 dec 2014 - 14:05

na een avondje uit "els de Schepper " in Capitole wilden we nog iets drinken en stapten "De Gentenaar" binnen. Dat zal dus de allerlaatste keer zijn! Zo een onbeschofte uitbater heb ik nog nooit meegemaakt, allerlei scheldwoorden in Nederlands en Frans, zomaar uit het niets. Ze moesten die man zijn licentie afnemen om een café uit te baten. Dit is een regelrechte belediging voor onze stad, je zal maar als toerist daar binnenstappen......om nooit meer naar Gent te komen! Zoiets noemt zich dan " De Gentenaar", schande!!

vr 7 nov 2014 - 01:14

zo een toffe peer van een uitbater! hij trakteert de ganse tijd en laat je niet eens betalen!

ma 1 sep 2014 - 18:12

Beste Café van Gent én cafébaas! En terras! :-) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

za 23 nov 2013 - 22:02

Ieder heeft zijn ervaring. De onze is in ieder geval wel goed. Als je het niet lust, blijf je inderdaad beter weg.

za 23 nov 2013 - 22:02

Ieder heeft zijn ervaring. De onze is in ieder geval wel goed. Als je het niet lust, blijf je inderdaad beter weg.

hazelnoot zo 14 jul 2013 - 01:36

Ondertussen al drie jaar geleden zijn we verhuisd naar de Vlaanderenstraat, als bijna overburen waren we op zoek naar een nieuw stamcafé en waarom dan niet bijna naast eigen deur? Bij ons eerste bezoek was niets op aan te merken, leuk terras,... We dachten dit te herhalen en zo ook af en toe onze vrienden mee te brengen, maar dit was zonder de baas gerekend. Terwijl wij onszelf als 'goeie en waardevolle klanten' beschouwden, werd de uitbater steeds arroganter tijdens zijn bedieningen. Had norse commentaar wanneer er een extra vraag werd gesteld, negeerde ons lang terwijl we wouden bestellen, maakte ons belachelijk bij andere 'vastere klanten',... De service maar vooral de attitude was allesbehalve. Een zeer spijtige zaak, wij zoeken ons geluk nu elders, maar nog vaak zie ik hem tegen de deurpost geleund mensen keuren, vriendelijk zijn tegen zijn select publiekje, roken tussen de klanten en af en toe eens enkele onschuldige onwetende nieuwe klanten uitkafferen en wegjagen. Dit is een uitbater met slechte attitude, discriminerend tegenover mensen die misschien niet de juiste kleren dragen of er niet rijk genoeg uitzien in zijn ogen. Op de koop toe houdt hij feestjes die tot laat in de nacht duren voor zijn klanten en is dat selecte groepje om ter luidruchtigst. Vervelende muziek galmend tot boven in onze slaapkamers van ons appartement te horen en dronken 40 à 50 plussers schreeuwend naar elke nietsvermoedende voorbijganger. Discriminatie, voorkeursbehandelingen, fake chique bravoure en arrogantie ten top.

do 4 jul 2013 - 08:05

Eigenlijk een typische Gentenaar. Arrogant klootzakske.

david zo 26 mei 2013 - 16:13

ik vind dit het beste cafe van gent , met het beste terras ; Den baas is altijd opgewekt als we binnen komen , Als vaste klant kun je hier ook een plaatsje op het terras reserveren dit is uniek in Gent

zo 28 apr 2013 - 21:09

Beste moderator , sta mij toe dat ik uw regels voor 1x aan mijn laars lap . Deze uitbater is gewoon een lompe klootzak , nog nooit meegemaakt ! Ga er niet , laat maar rustig failliet gaan zodat iemand anders de mooie zaak kan geven wat het verdient .

zo 28 apr 2013 - 16:12

Ronduit onbeleefde cafébaas! We hadden het gevoel dat we moesten smeken om te mogen bestellen. Echt heel ongastvrij café! Er zijn zoveel betere zaken in de buurt waar je je wel op je gemak kunt voelen. Mijd dit café! Een blamage voor elke Gentenaar..

figaros di 9 apr 2013 - 21:13

Ik kom nog even terug op mijn vorige beoordeling. Graag wou ik nog melden dat, nadat Brouwerij De Koninck kennis had genomen van onze ervaring in café De Gentenaar, zij ons ruimschoots hebben gecompenseerd voor het onbeleefde gedrag van de zaakvoerder van De Gentenaar. Bedankt Brouwerij De Koninck !

figaros za 16 mrt 2013 - 19:06

Tijdens de maand december 2012 ontvingen wij tijdens een ritje met de Uitbus De Koninck in Gent 2 bons voor een gratis Bolleke in een deelnemend café. Deze bons moesten gevalideerd worden via de site van De Lijn en omgezet worden in vouchers op naam. Deze vouchers vermelden onderaan een lijst van de deelnemende cafés in Gent. Gisterenavond stapten we binnen in het café "De Gentenaar" in de Vlaanderenstraat te Gent voor gebruik van onze voucher. De uitbater beweerde dat hij daar niet aan mee deed en dat hij deze actie zelfs niet kende. Hij was absoluut onbeleefd en zegde dat we maar beter konden weggaan. Tegen de andere aanwezige klanten zegde hij luid in het frans : "Ces deux là doivent partir parce que ils n'ont pas d'argent". Ook bij het buitengaan riep hij ons nog lelijke dingen achterna. Wij baten zelf een zelfstandige zaak uit in Gent en zijn er niet mee gediend om op dergelijke wijze behandeld te worden. Als wij onze klanten op dergelijke wijze zouden behandelen, hadden we al lang onze deur kunnen sluiten. Dit voorval betekende een afsluiter in mineur na een avondje cultuur in Gent. Wij dringen er dan ook op aan dat er verantwoording wordt gevraagd aan de uitbater van café "De Gentenaar" en dat hij zich verontschuldigt.

ICSOUWOG zo 6 jan 2013 - 18:43

zelfde verhaal als Sofie V. en a.s. Wij wilden na twee rondjes nog een derde bestellen. De baas kwam ons eerder al bijzonder nors over, maar goed, je bent er uiteindelijk niet om vriend te worden van de cafébaas. Toen hij onze tafel passeerde en iemand van ons gezelschap hem aansprak als "garçon" (zo noem je toch iemand die in een café de klanten bedient, denk ik dan), ging hij helemaal uit zijn dak. Hij was geen "garçon", hij was "de baas". Ik geloof dat de exacte bewoordingen waren: "Kom, trap het maar af", "mijn café uit", "klootzakken", "onbeleefderikken", "buiten, connard!" enz.. Zelfs toen we al op straat stonden, bleef hij ons naroepen. Een totaal onwerkelijke situatie nadat we hem eerst wel al €26 hadden laten verdienen en op het punt stonden om nog een keertje te bestellen. We hadden de indruk dat "de baas" redelijk beschonken in zijn zaak stond. Ofwel heeft hij een ander ernstig probleem. Deze man heeft dringend een paar sessies agressiebeheersing nodig... Het feit dat hij stond te roken achter zijn toog, eerst rustig met zijn vrienden ging praten alvorens onze drank te brengen én de deur midden winter groot laat openstaan, doen er in deze beoordeling zelfs niet meer toe...

mireille l. wo 12 dec 2012 - 11:48

zeker een aanrader portefeuille verloren onder tafel met geld bankkaarten enz...alles teruggekregen langs deze weg wil hem bedanken kom zeker terug

a s. za 3 nov 2012 - 09:11

Wij zetten ons aan tafel. Cafébaas bleef achter toog, wij dus naar toog om daar te bestellen - de een bedient aan tafel, de andere niet, weten wij veel wat hier de gewoonte is. Hij doet teken dat ie aan tafel komt. Daar aangekomen zegt hij onomwonden 'vertrek maar, idioten, als ge geen 2' geduld hebt' en nog meer van dat "moois". Wij proberen uit te leggen dat we het toch niet kunnen weten, maar dan noemt hij ons gewoon 'idioot / stom wijf' en "klootzakken". Charmante kerel, hij zou beter dankbaar zijn dat ie voor 1keer niet vanachter zijn toog moet komen. Oh, en het feit dat daar nog gerookt wordt, typeert het wel: het is de enige manier waarop hij waarschijnlijk nog klanten kan lokken, want voor beleefdheid en vriendelijkheid moet je absoluut NIET hier zijn. Stukske café-uitbater: we hebben jou ABSOLUUT NIET nodig om een leuke avond in Gent te hebben. In tegendeel: jij bent een TE MIJDEN onbeleefd karakter.

di 2 okt 2012 - 19:52

Schitterend Cafe, echte cafebaas met karakter en sarcastische humor, Gentse folklore, niet voor zwakke bekrompenn zieltjes: een ECHTE aanrader! Verwarmd beste terras van Gent ganse jaar door. Een echte stamkroeg.

vr 17 aug 2012 - 19:01

Ik vond het de max, de uitbater is een typerende man. Je zou denken dat hij dit allemaal tegen zijn zin doet, maar als je daar door kijkt valt dat allemaal zeer goed mee. Ik raad het echt aan!

ma 16 jul 2012 - 09:49

het was het slechtste bezoek aan een gents café ooit dit hadden wij nog nooit meegemaakt en we zijn toch teen en tander gewoon

glenn e. ma 12 mrt 2012 - 21:10

steek uw pinten in uw reet onbeleefde boer !!!!

di 13 dec 2011 - 12:24

Zeer slechte bediening zorgt er voor dat ook ik een score van "1" geef. Er zijn véél betere café's (en vooral vriendelijker uitbaters) te vinden in deze prachtige stad.

Sofie V.
Sofie V. za 10 dec 2011 - 22:29

Nog nooit zo slecht behandeld geweest in een café als in De Gentenaar! We geloofden onze ogen gewoon niet en werden totaal genegeerd. Iedereen kan een slechte dag hebben, maar moet je dit daarom uitwerken op je klanten? We zijn gewoon opgestapt, het was te erg! Ik moet de vorige mening bijtreden: dit café is absoluut een te mijden plaats! Heel triest is het!

vr 24 dec 2010 - 01:11

Het was jaren geleden dat ik dit café nog had bezocht. Het was er vroeger rustig, gezellig en met correcte service. Blijkbaar zijn er intussen nieuwe uitbaters ingetrokken en ...het gaat er volledig de verkeerde kant mee op. Het café is compleet het omgekeerde geworden van voorheen! Het spijt me het te moeten schrijven, maar dit café is echt te mijden! Des te meer spijtig omwille van de mooie naam van het café dat hiermee de Gentenaars oneer aandoet.

Gordon
Gordon di 8 jul 2014 - 12:46

When asked for 3 glasses of De Koninck the owner started to make 3 Gin and Tonics and when we tried to intervene the Tonic bottles were hurled into the rubbish bin in a fury he then proceeded to recount the episode to a lady customer obviously blaming us The 3 De Konincks then arrived and were disgusting all cloudy and smelling and tasting like the pumps need cleaning We Paid and left with the Owner shrugging his shoulders and asking why we wernt stopping

Toon meer commentaren

Informatie

IQZVGXMH
Vlaanderenstraat 68, - 9000 Gent, België

Promoties

De Gentenaar biedt momenteel geen promotie of vermindering op CityPlug.be.
Aanmelden om gratis op de hoogte te blijven over de beste deals in uw buurt.

Kaart

Dichtbij

 • Wijken
 • Wegen
  • Vlaanderenstraat
  • Brabantdam
  • Belgradostraat
  • Notarisstraat
  • Zwaardsteeg
 • Openbaar vervoer
  • Lippensplein (KOBRA) (18m)
   De Lijn31718213839
  • Lippensplein (55m)
   De Lijn134171821243839F4F6F8N1F1222N3
  • Zuid - Perron 10 (213m)
   De Lijn317183839
  • Zuid - Perron 9 (221m)
   De Lijn56N58
  • Zuid - Perron 8 (233m)
   De Lijn56N58
 • Toerisme
  •  Stadhuis Gent (605m)