Kaart Mening Informatie

Giardino di Roma
4/5

Italiaanse keuken

Mijn mening geven

Vreselijk
Matig
Gemiddeld
Heel goed
Uitstekend
Mijn review
Vraag
Nog eens 5 letters alvorens uw mening te posten
En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales van Cityplug
Auteur : ()
Afmelden van profiel veranderen

Mening

16 Meningen
4/5
za 4 nov 2017 - 16:38

Authentiek, gezellig, snel, eerlijk, good Italian dood, lekker!

Izzyboujtoh ma 6 feb 2017 - 17:45

Anna en is een schatje eten altijd super. ken ze zeer goed.

Jan Dauwe
Jan Dauwe za 19 dec 2015 - 20:18

De kwaliteit is zwaar naar beneden de laatste tijd, 2 weken geleden geweest, die pizza ging er nog door. Maar vandaag was de pizza gewoon niet genoeg gebakken, ik vond al dat hij verdacht snel klaar was, hij smaakte naar ongebakken deeg en ligt op de maag. We hadden op voorhand besteld, en ze waren er nog niet aan begonnen toen we binnen kwamen. Dan maar iets besteld om te drinken, en na amper 5 min was hij al 'klaar'. Ons drinken was nog lang niet op. Dan maar snel ons drinken binnen gekapt en vertrokken. Ter plekke bij een vriend dan gemerkt dat het echt amper eetbaar was. Vind ik echt niet kunnen. Spijtig, hoe een pizzeria in enkele jaren tijd van top naar matig kan gaan.

za 1 mrt 2014 - 14:01

Ik ga er al een twintigtal jaar. Beste Italiaans restaurant in Gent, zeker. Misschien wel het enige echte Italiaans restaurant. Als je de wijze van bediening niet kunt hebben, haak gerust af. Op die manier is het voor de liefhebbers makkelijker om te reserveren.

Aduna wo 16 okt 2013 - 09:14

héhé leuk om die negatieve kantjes te lezen, maar die moet je er écht bijnemen... Anna weigert inderdaad vaak Nederlands te praten, maar dat heeft zijn charmes, je gaat dan ook bij een Italiaan. Wij zijn altijd heel tevreden, en na een tweetal keer kennen ze je en ben je al veel meer deel van de 'famiglia'. Absoluut beste Italiaan in Gent... niet naar het kader kijken, gewoon genieten van het eten. Onder de middag tijdens de week hebben ze altijd een courante pizza met koffie aan heel democratische prijzen.

ma 15 apr 2013 - 19:27

We zijn al reeds 20 jaar klant en ''Anna is gewoon, altijd Anna gebleven'. Super Siciliaans, met een vurige toets. Heerlijk. En als je binnen bent, kan je zelf even wegdommelen en dagdromen dat je ergens op Sicilie of Italie bent, in een plaatselijk restaurantje in een klein dorpje.

Bart M wo 23 jan 2013 - 11:08

Ik ken de zaak al jaren. Nu, door omstandigheden, al een paar jaar niet meer geweest. Moet dringend eens teruggaan. Het eten is er gewoon schitterend, de sfeer 'speciaal', de bediening moet je er bij nemen.

Jan Dauwe
Jan Dauwe zo 16 dec 2012 - 17:22

beste pizza's uit gent, ik kom hier 2 keer in de maand om een pizza te eten. Nergens vind je ze beter, en heb er al veeeeeel getest in Gent. Aanrader!!!!!!

wo 21 nov 2012 - 00:18

Mijn vriendin had graag de pizza funghi maar op de kaart stond deze enkel met vlees. Toen ze aan de vrouw die ons bediende vroeg of dit zonder vlees kon, kreeg ze botweg te horen dat ze enkel Frans verstond en kon spreken. Hierna legde mijn vriendin haar verzoek uit in het Frans. Dit werd met een arrogantie onthaald. De pizza's werden snel geleverd, vers, groot en lekker. Het meisje die de pizza maakte en ons persoonlijk bracht, was heel vriendelijk. Het interieur is alles behalve gezellig en het zat er zeker niet vol. Toen we de rekening vroegen bleek dat de pizza zonder vlees €10 koste, terwijl die mét vlees €9,5 ?! Wat op zich ook al veel is voor een pizza met enkel champignons... Spuitwater kost €2,5 en wijn €3,5, toch iets aan de dure kant voor het kader dat ze aanbieden. We hebben het zo gelaten maar hier komen we niet meer terug. Jammer want de pizza's waren zeker lekker en de twee koks waren ook zeer vriendelijk.

Gianni E.
Gianni E. za 12 mei 2012 - 08:24

Uitstekende Italiaanse keuken zoals je ze in West- en Oost-Vlaanderen nergens kan vinden ... ruzie in de keuken? stugge bediening? ik zou eerder zeggen: de hele entourage en atmosfeer is door en door Italiaans, en zo hoort het in een Italiaans restaurant! Ik ga er minstens één keer in de maand, sleur er mijn vrienden en familie heen en heb me nog nooit moeten schamen, au contraire.

Osama B. zo 8 jan 2012 - 10:42

Anonieme kuthoertjes..Niet iedereen heeft een stok in zijn reet zoals sommigen onder jullie!! Dit is zonder twijfel de beste Italiaan in Gent, geen al te trage bediening, altijd vriendelijk,correct en gezellig..Het is niet de bedoeling als je gaat eten met je geliefde dat je even rap terug buiten bent als je binnen kwam.Ga je ook om gratis brood bij de bakker misschien vuile scharter? Hou je met andere zaken bezig dan je Sergio Herman te voelen flauwe plezante dikke nek

reset wo 24 aug 2011 - 22:08

eten is zonder meer erg goed. ruzie in de keuken, heel lang wachten op gerecht (pizza en pasta), zonder excuus of brood, dit kregen we bij het gerecht, het brood. bij afrekenen per consumptie € 0,50 meer in rekening gebracht (helaas, ik weet altijd de prijzen uit mijn hoofd). ook bij andere tafel duurdere fles water in rekening gebracht. dit is niet echt italiaans, dit is gewoon grof.

vr 19 aug 2011 - 16:25

Het zijn Sicilianen, dus je moet af en toe naast hun gemoedsstemming kunnen kijken, want het eten is er met veel liefde bereidt. Pizza , ik heb er nog geen betere gevonden in Gent en omstreken. Pasta eveneens een aanrader. Gewoon eerlijke lekkere Italiaanse keuken. Conny

za 9 apr 2011 - 16:36

Om zo vlug mogelijk te vergeten

vr 12 mrt 2010 - 14:34

Wij gaan hier al jaren. Eenvoudige inrichting, soms wat stugge bediening, maar hemelse keuken. Eenvoudige italiaanse kwaliteit. Een aanrader.

Kurt1969 ma 17 aug 2009 - 13:54

Wij gaan er minsten éénmaal per maand met of zonder kinderen. Onze favorieten: Scampi arrabiata, carpaccio di carne, pizza vilvaldi, pizza calzone etc...Hmmm Kortom de lekkerste Italaanse gerechten!!!

Informatie

HBTV312K
Hoogstraat 3, - 9000 Gent, België
+32 9 233 76 02

Diensten

 • Betaling
  • Kredietkaarten

Promoties

Giardino di Roma biedt momenteel geen promotie of vermindering op CityPlug.be.
Aanmelden om gratis op de hoogte te blijven over de beste deals in uw buurt.

Kaart

Dichtbij

 • Wijken
 • Wegen
  • Turrepoortsteeg
  • Poel
  • Oude Houtlei
  • Brouwersstraat
  • Klein Raamhof
 • Openbaar vervoer
  • Poel (39m)
   De Lijn317183839N1N3
  • Sint-Michielsplein (195m)
   De Lijn
  • Burgstraat (221m)
   De Lijn1244
  • Korenmarkt Perron 2 (393m)
   De Lijn317183839N17N3
  • Rabotstraat (432m)
   De Lijn1244
 • Toerisme
  •  Stadhuis Gent (600m)