Opening Kaart Mening Informatie

Falstaff
1/5

Pasta

Mijn mening geven

Vreselijk
Matig
Gemiddeld
Heel goed
Uitstekend
Mijn review
Vraag
Nog eens 5 letters alvorens uw mening te posten
En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales van Cityplug
Auteur : ()
Afmelden van profiel veranderen

Mening

35 Meningen
1/5
vr 30 sep 2016 - 23:49

tot 2 keer toe een beschimmelde croque dat moet je kunnen en vooral durven.

ma 8 jun 2015 - 15:24

Vreselijk ! Veel te duur voor wat je krijgt, veeeeel minder dan hoe het vroeger was, voelden ons bedrogen.

erichuysse ma 21 okt 2013 - 18:34

Rolstoelgebruikers moeten trappen buiten en binnen trotseren ! Airconditioning is niet aanwezig en voor de kids zijn geen voorzieningen aanwezig, zelfs geen kleurpotloodjes en/of tekenbladen. Die soorten service kunnen dus best verwijderd worden van de info.

7S51FQ6F ma 17 jun 2013 - 19:22

Het terras, langs een drukke lelijke baan, is geen fijne plaats om te zitten. Het eten is heel matig, van het genre dat je thuis ook kan maken. Binnen is het een trendy interieur, maar gezellig is het zeker niet. Personeel is niet echt geïnteresseerd... Er zijn een paar stamgasten die vaak te veel zuipen en de mensen lastigvallen... Echt een afrader als je rustig iets lekkers wil gaan eten.

zo 9 jun 2013 - 14:42

matig op smaak gebracht eten, bediening die telkens opnieuw de bestelling moeten opnemen doordat ze het vergeten, frieten die worden bijgevuld wanneer het eten reeds koud is en een STUK GLAS van ruim 5 cm in de hoofdschotel,... een greep uit het assortiment dat deze 'brasserie' te bieden heeft.

vr 29 mrt 2013 - 17:23

Vandaag naar Fallstaff gaan eten was heel lekker vriendelijke bediening lekker eten ruime porties zeker voor herhaling vatbaar doe zo verder.

wo 13 feb 2013 - 22:47

Bespaar u de moeite. Mooi kader, maar weinig inhoud. 2013 momenteel en nog steeds binnen roken??? Wij begrijpen het niet goed.

Esmée zo 10 feb 2013 - 19:10

Het eten was lekker, maar de vriendelijkheid en de akoestiek in het restaurant laten te wensen over.

wo 29 aug 2012 - 19:44

Had er een kleine spaghetti besteld en kreeg (uiteraard zonder het te weten) een grote. Ik liet de helft liggen aangezien de portie te groot was. Bij het afrekenen vertelt de serveerster onvriendelijk dat er een fout is gebeurd en dat ik de grote spaghetti kreeg en die dus moest betalen. De personen die bij mij aan tafel zaten waren niet echt tevreden over de kwaliteit van het eten. Mooi voor het oog, dat wel.

di 15 mei 2012 - 15:48

Mooi en bij goed weer zonnig terras, gelegen achter glaspanelen die helaas het lawaai van de steenweg niet volledig kunnen dempen. Ze mogen daar echter wel wat vriendelijker zijn, bedoel daarmee niet zozeer de kelners maar een andere (iets oudere en kleinere) man die wellicht de uitbater is ??

vr 11 mei 2012 - 17:58

Gisteren waren de temperaturen gunstig en het weer ongunstig, toch hebben we gezellig buiten kunnen zitten en genieten. De cocktail was gemaakt van voor ons niet gekende merken maar de smaken waren uitstekend nadien hebben we een lekkere stoverij met een mooi gepresenteerde sla mix dat zeker niet uit een pakje kon komen, de frietjes zijn wel niet vers gemaakt maar hoe vaak gebeurt dit nog. Nadien hebben we nog kunnen nagenieten van de pousse café en dit op een verwarmd terras. De kelner Danny zijn humeur was wel niet te genieten maar dat heeft die van ons niet kunnen weerhouden. Als het lang geleden is dat je daar nog eens geweest bent, ga dan maar nog eens langs.

wo 25 jan 2012 - 23:43

man man man! waar zijn julie mee bezig... ik werk sindskort in de Falstaff en er word enkel buiten gerookt ( ver ver weg van de klanten). en de producten komen allemaal vers binnen! Het personeel is altijd vriendelijk maar zoals iedereen kan iemand wel eens een slechte dag hebben.. Er is trouwens een nieuwe manager waarvan ik zeker weet dat ie er een topzaak van zal maken, dus voor jullie oordelen... Kom gerust eens eten :D Vriendelijke groetjes

za 24 dec 2011 - 16:48

Ben benieuwd wat de rechtbank gisteren heeft uitgesproken.......

vr 23 dec 2011 - 16:27

Maak jullie geen zorgen, met een andere uitbater wordt he misschien beter....

stijn di 23 aug 2011 - 12:29

Het eten was niet slecht (stoverij) maar ook niet denderend (diepvriesfrieten, rauwe groenten uit pakjes). We moesten heel lang wachten (op extra frietjes, op desert en alles werd aangerekend( mayonaise, extra frietjes) De bediening was niet onvriendelijk, maar keek wat neer op de bezoekers. correct, maar koel dus. Ik vind het een beetje een over het paard getild restaurant. Erg storend vind ik dat het er vol camera's hangt (zag er van op mij stoel al minimum 4 hangen). Waarom moet dat nu? Komen daar zo'n belangrijke mensen?

wo 9 feb 2011 - 03:02

Falstaff is op zich een hele mooi zaak maar de uitbater heeft een zeer groot probleem met zijn personeel! Er wordt overal gerookt en het personeel is uitermate onvriendelijk. Zeker ook opletten of uw rekening klopt want het is al meer dan eens dat het personeel te weinig geld terug geeft. Falstaff zou een pracht kunnen zijn maar dan moet er toch wel wat veranderen. Het eten was lekker maar is ook zeker geen aanrader meer.

johandemilt wo 17 nov 2010 - 00:17

Zijn vorig weekend gaan eten met 3 personen zonder reservatie .Ontvangst was heel gemoedelijk en keuze van tafel naar wens .De hoofdschotel ( 2x brochette ) was perfect naar wens in tegenstelling tot hoofdgerecht van mijn partner (tongrolletjes).Van de vier rolletjes waren er twee nog half rauw en hadden een zure geur .Toen we er de bediening bijriepen en het bord naar de keuken werd gebracht kregen we bij het terugkeren enkel de mededeling dat het om verse producten ging wat aan de geur zeker niet het geval was . Voor ons zeker niet voor herhaling vatbaar

brigge do 11 mrt 2010 - 16:32

Ben maandag naar de after work geweest. Voor ieder wie gewoon is om naar een after work te gaan een afrader. Geen amusement, weinig eten en te trage bediening. Heb een ongelooflijke ontchoogeling opgelopen. Als het daar in het weekend ook zo is dan moet dat daar een zeer saaie boedoening zijn. Volgens vrienden hoor ik dat het in het weekend een ander dj is. Gaan toch niet meer naar daar. Brigge

kremerr wo 3 mrt 2010 - 09:52

Ben daar dit weekend gaan eten en het was lekker. Ben daarom met mijn vriendinnen maandag terug gegaan en het was wel lekker toch stoorde het ons dat er door het personeel achter de toog gerookt werd. Mijn vriendin was echter verplicht om naar boven te gaan roken. Wij zijn dan in de brasserie gedeelte nog een kop koffie gaan drinken maar werden zodanig begluurd dat wij zijn weggegaan. Ook vonden wij de bediening in de brasserie niet vriendelijk en te gemaakt. Jammer dat dit is gebeurd zouden anders wel regelmatig terug komen. Voor eten 2* bediening in br. 1/2* Karine

mvdp vr 26 feb 2010 - 14:17

Er wordt daar inderdaad gerookt in het restaurant gedeelte,zelfs als er nog mensen ah eten zijn!!!Zelf mee gemaakt en gezien tijdens de laatste after-work party.Wordt tijd dat er iemand de bevoegde instanties verwittigd!M

luckyboy vr 12 feb 2010 - 17:09

Verleden week werd mijn dochter 21 jaar aangesproken door de vader Nestor. Er werd haar een oneerbiedig voorstel gedaan. Mijn dochter was zodanig onthutst dat zij onmid naar huis is gekomen. Wij zouden eerst geen klacht indienen maar hebben vernomen dat hij reeds verschillende meisjes en dames oneerbiedige voorstellen heeft gedaan. Indien er nog personen zijn welke overwegen een klacht in te dienen gelieve dit naar mijn mail vandammel1@hotmail.com. Wij zullen discreet met U contact opnemen.

dhondtdidier wo 16 dec 2009 - 18:13

Falstaff. Wij lezen Brasserie, lounge, cocktailbar. Wij zien Discotheek waar eten gegeven wordt. Tot een maand geleden was de muziek nog te rijmen met een brasserie. Alle genre's uit de 60,70,80,90. Nu al een maand enkel discotheek muziek. Werden maandag uitgenodigd door de uitbater zelf voor de after work. hadden gehoord dat er daar heel goede muziek en een gezellige sfeer was. Nu is dit sterk tegengevallen. De uitnodiging bleek maar vals te zijn en wij moesten betalen 10€. Enkel een glaasje Cava kregen wij gratis, maar ja dat kreeg iedereen. Dan muziek welke je in iedere discotheek hoorde en geen sfeer. Wat wij daar gezien hebben is alles behalve pro horeca. Wij hebben eten zien opdienen in het restaurant welke door de ober eerst door de zaak liep, via Disco bar en dan zo naar het resto gedeelte. Met de borden door het volk welke aan het roken was. Wij gaan naar nog ander after work avonden en daar wordt tijdens het eten verboden te roken in die ruimte. Hier hadden wij dit al dikwijls gezien dat, en zelfs het personeel, overal gerookt wordt. Zelfs de uitbater geeft asbakken aan klanten op plaatsen juist naast het restaurant gedeelte. Ik denk dat de uitbater zijn zaak wil omvormen tot een discotheek of swing cafe en zijn eten wil afbouwen. Tot over twee maand was het eten lekker nu is het af en toe niet te eten. Zien het ook aan het aantal klanten. Vorige keren zat het goed vol nu nog amper drie tafels. Falstaff keer stappen terug, stop met dit house gedoe en geef kwaliteit. Dit zowel met eten, muziek genre en bediening. Over de bediening. Hadden de vorige keer al aan de uitbater geklaagd over de dame met zwart haar. Was onbeleefd en bediende niet correct. de uitbater ging toen na verschillende klachten, had hij zelf gezegd, haar vervangen. Nu zien wij dat deze daar nog altijd rondloopt en zelf er vast zou beginnen werken Zolang er geen verandering is gaan wij, een groep van 10, niet meer naar de Falstaff. DB

BB do 10 dec 2009 - 23:21

al heel vaak langsgeweest maar niet altijd even tevreden. Dagschotel vandaag zou P Goossens gewoon in de vuilbak gekieperd hebben denk ik. "Steak Béarnaise met frietjes" moest het zijn; ik kreeg echter een lapje vlees van nog geen cm dik dat hier en daar zelfs aangebrand was, de B.saus (amper te vinden op het bord en een extra potje kostte 2,5 euro!)was precies aangelengde room met een paar snippers dragon in en de frieten waren zo speciaal van vorm dat ze niet echt uitgebakken waren! een potje mayo was natuurlijk weer bij te vragen want dat vergeten ze daar keer op keer... Het enige wat me écht smaakte was mijn glas wijn! ;-) de bediening was ook niet soals altijd, denk dat er iets in de lucht hing want elkeen liep met een vies gezicht en lastig op elkaar te doen. Wat ik jammer vind is dat er verschikkende koks zijn en het verschil is duidelijk te merken /te proeven!! Af en toe kan het zelfs best lekker zijn! meestal als het ene Wim is die kok is. dus best navragen is de boodschap denk ik. Ook de barman is goed en snel maar kan soms een iets lastige dag hebben ; om nog maar te zwijgen van de bediening van enkele vrouwen. Soms zijn ze supervriendelijk en andere (meeste) dagen zien ze je amper zitten. Ook vind ik het inderdaad niet kunnen dat het rookverbod aan de laars gelapt wordt door de uitbater, maar ja, dat doet hij met zoveel zaken hoorde ik al eens... conclusie , zal er nog wel gaan omdat het een mooie zaak is maar eerst nadenken/bevragen wat je eet. greetz, een kritische klant

leendemaere wo 11 nov 2009 - 09:36

Dinsdag 10 november 2009 zijn wij daar een stukje gaan eten het was zeer lekker en wij moeten zeggen zeer vriendelijk personeel. Wat ons wel opviel en tevens tegenviel was dat er eten opgediend werd in het gedeelte waar er gerookt word. Helemaal niet proper en volgens ons onwettelijk. Maar voor de rest was wat ons betreft verder alles ok. Leen. .

dirkpede za 26 sep 2009 - 11:20

Haal dat rolstoelsymbool maar weg van deze pagina. Trappen omhoog om binnen te geraken,trappen omlaag om op het toilet te geraken? Eten was wel heel lekker en bediening heel vriendelijk.

Ludo vr 28 aug 2009 - 07:48

Hela Luuksken, zijn wij niet meer welkom voor en tijdens de voetbal. 2€ voor een bekertje schuim, onvriendelijk personeel, het is niet omdat ge geld hebt verdiend met ons dat ge ons nu niet meer moet bedienen. Als ge het teveel vindt om ons te ontvangen in Uw zaak wees dan rechtuit en doe de tap weg. Tis hypocriet om onze zakken leeg te schudden en ons dan nen schop tussen de benen te geven. Wij gaan, en we zijn met velen, nu elders ons geld opdoen. Twas leuker vorig seizoen Nen buffalo

Ludo vr 28 aug 2009 - 07:43

'Tis weer van dadde. Een zaak doet vernieuwingen en de sfeer is om zeep. De omschrijving welke ik gelezen heb in look out magazine komt niet overeen met de werkelijkheid. Het eten is er niet vers. Er waren bij ons 2 borden met vuile randen. De obers geven een modeshow. als er veel volk is zijn ze niet te onderscheiden van andere klanten en de vriendelijkheid van het vrouwelijk personeel laat te wensen over. vraag mij af of de Falstaff niet beter een volks cafe was gebleven. Ludo

dendanser do 27 aug 2009 - 12:52

Ben er voor de 2de maal geweest. Het eten was minder lekker dan vorige maal. Was juist voelbal en houden er in de toekomst rekening, dat indien er voetbal is wij naar daar niet meer gaan. Hebben wel gelezen dat er een oldie avond is in oktober. gaan er zeker naar toe. De muziek was er terug super. Van de '60 tot nu. We like it.

zeepje zo 5 jul 2009 - 12:50

goede middag , Al veel gehoord van jullie zaak ,maar vraag me af of er te dansen is ? en mogen er ook vijftig en zestigers binnen? of is dat alleen aanteraden op vrijdagavond? graag een mailtje terug

vr 3 jul 2009 - 10:52

Gisteren zijn we hier een hapje komen eten. Het personeel was vriendelijk, maar kon het terras duidelijk niet aan. Iedereen moest voortdurend opvallend zwaaien om de aandacht te trekken, de helft van de keren zonder resultaat. Het werd gewoon hilarisch. Het eten was lekker, maar mijn steak tartare werd ontsierd door graatjes van maatjes (ook op het menu, uiteraard) en op het bord van mijn partner (met hetzelfde gerecht) hing een toefje pesto van onduidelijke herkomst. Het wijnglas was vuil (zelfs de tweede keer, na een nieuw gevraagd te hebben). Ik denk dat er werk is aan de afwas!

zo 7 jun 2009 - 18:23

3 x langs geweest, 2 keer kon men geen cocktails aanbieden omdat er zogezegd niemand anwezig was die cocktails bereiden kon. De derde keer zat ik op terras en kwam men gewoonweg niet opdienen. Dan maar naar binnen, totaal onbeleefde blonde opdienster die kortaf antwoordde dat men buiten niet opdient. Daar zien ze mij nooit meer terug !

blos di 19 mei 2009 - 09:08

ben er verleden week vrijdag voor de eerste maal geweest. Toffe muziek. Waar hoor je nog popcorn oldies en muziek van 70 tot nu. hebben ons goed vermaakt.

valerie b. di 28 apr 2009 - 00:39

hallo jullie zijn geen dancing denk ik alee ben ik zeker dan vind ik, het abnormaal dat mijn zoon niet mag weggaan bij jullie in de zaak wegens zijn leeftijd hij is 15 en zijn zus 22jaar en hij mag na 23u niet binnen wegens te jong awel onder wat vallen jullie? dan kan je u nieuw reglement terug aanpassen en moet je er een prive club van maken met lidkaart want dit kan echter niet.ik mezelf kom regelmatig eten en vroeger ook al het eten blijft lekker. het personeel zeer goed en vriendelijk.vroeger mocht mijn zoon wel binnen met zijn zus en plots niet meer... je wilt ander publiek ofzo? je hebt de naam van jong en oud en goede muziek veel mensen kenden jullie van eten, terrasje doen en de kinderen gingen is bij jullie in het weekend. op jullie site staat er kindermenu's maar dat heb ik niet zien staan evenmins een kinderstoel. rolstoelgebruiker maar er zijn trappen?,een toilet voor rolstoel gebruikers? een wastafel? hopelijk doet je iets met mijn commentaar en mogen ze komen mijn kinderen want anders zet ik verdere stappen vriendelijk groeten.

wo 18 mrt 2009 - 13:24

Modern, nieuw, trendy interieur, vriendelijk personeel, lekkere en verzorgde maaltijden. Prijs/kwaliteit : volkomen evenredig. Een échte aanrader dus !

georges p. za 14 mrt 2009 - 17:55

indien u nog op zoek moest zijn naar een dj , kunt u mij contacteren op gsmnr 0497736930 , steeds tot uw dienst , exdj Eden-Rock,Lede ....club-Royal,Gent.........en nu momenteel in De ton (gentbrugge)

Toon meer commentaren

Informatie

42455IVV
Brusselsesteenweg 693, - 9050 Gentbrugge, België
+32 9 231 04 03
www.falstaffgent.be

Openingsuren

maandag
10:00 - 22:00
dinsdag
10:00 - 22:00
woensdag
10:00 - 22:00
donderdag
10:00 - 22:00
vrijdag
10:00 - 22:00
zaterdag
10:00 - 22:00
zondag
10:00 - 22:00

Diensten

 • Commodities
  • airconditioning
  • Terras
  • Toegankelijk rolstoelgebruikers
 • Geschikt voor
  • Kinderen
 • Parking
  • Prive parking

Promoties

Falstaff biedt momenteel geen promotie of vermindering op CityPlug.be.
Aanmelden om gratis op de hoogte te blijven over de beste deals in uw buurt.

Kaart

Dichtbij

 • Wijken
 • Wegen
  • Rode-Kruisstraat
  • Keiberg
  • Sint-Eligiusstraat
  • Heusdenbaan
  • Brusselsesteenweg
 • Openbaar vervoer
  • Gentbrugge Tennisstraat (22m)
   De Lijn212427289496140F16F18
  • Gentbrugge Pecherstraat (340m)
   De Lijn212427289496140F16F18
  • Gentbrugge Schooldreef (374m)
   De Lijn20F7212414027289496F16F189N2
   De Lijn2124
  • Gentbrugge Jaureslaan (422m)
   De Lijn20F7140
  • Gentbrugge Benoitlaan (450m)
   De Lijn20140