Opening Kaart Mening Informatie

Pizza Pasta E Basta
2/5

Italiaanse keuken

Mijn mening geven

Vreselijk
Matig
Gemiddeld
Heel goed
Uitstekend
Mijn review
Vraag
Nog eens 5 letters alvorens uw mening te posten
Auteur : ()
Afmelden van profiel veranderen

Mening

17 Meningen
2/5
vr 21 aug 2015 - 16:46

Bediening was snel en beleefd. Wees op lange wachttijd van een van de gekozen gerechten en stelde een alternatief voor. Het was heerlijk en helemaal niet duur.

di 30 dec 2014 - 15:12

Wij wilden vorige week online reserveren voor 6 personen. Bleek dat dat liefst telefonisch moest gebeuren. Geen enkel probleem, vonden wij. We hebben vervolgens over 3 dagen gespreid 11x (!!) gebeld en wel degelijk tijdens de - op de website vermelde - openingsuren. Een voicemail meldt - na lang rinkelen - dat ze niet opnemen omdat ze druk bezig zijn; dat we onze boodschap moeten inspreken en dat ze ons zo spoedig mogelijk zullen terugbellen. We hebben 2x een ingesproken en ons telefoonnr achtergelaten met de vraag de gewenste reservatie te bevestigen. Ze hebben nooit terug gebeld! Schandalig dat je de klanten zo behandelt! Zet iemand extra in om de telefoons te beantwoorden en ook al is jullie zaak misschien volgeboekt en beantwoorden jullie daarom geen oproepen, heb dan tenminste het respect om terug te bellen of zet een melding op jullie voicemail dat jullie volzet zijn. Dit was niet de eerste keer dat dit ons overkwam. Enkele weken geleden gebeurde precies hetzelfde bij een collega van mij op het werk. We hebben uiteindelijk bij een ander italiaans restaurant in Hasselt gereserveerd, héééél lekker!

Jarno
Jarno zo 1 dec 2013 - 18:47

Ontgoochelend. Onbeleefd bediend geworden omdat ik een bemerking maakte bij de taaiheid van de scampi. Ook de algemene kwaliteit van de ingrediënten liet te wensen over. Wel aangenaam interieur en gezellige sfeer.

jean-pierre p. ma 20 feb 2012 - 16:58

Zondag 20.02 met ons 3tjes lekker gaan eten in Pizza e Basta. Prima bediening, vriendelijk ,vlot zoals het hoort. Mooi interieur en gezellige italiaanse drukte! Pasta's zijn zeker het proeven waard. Negatieve kritiek op sommige sites is zeker onterecht. Prijs-kwaliteit een van beste "itaianen" in Hasselt. Een aanrader, gaan zeker terug! jpp

Mark D. vr 10 feb 2012 - 10:26

Was hier vroeger klant en heb eens een slechte ervaring gehad met de bediening en ben hierdoor weggebleven; echter door uitnodiging van vrienden opnieuw er beland. Ik moet oprecht zeggen dat met het nieuwe personeel in de bediening alles perfect verlopen is; het eten was uitstekend ! Een terechte vooruitgang en ben blij dat ik nu weer met plezier kan gaan eten in Pizza, Pasta e Basta !

MyOMy za 29 okt 2011 - 17:12

Ik ben al vaak in het restaurant gaan eten. Ik moet zeggen, het eten hier is heel lekker en niet duur. Wij hebben ook steeds vriendelijke bediening gehad. Maar.. het duurt allemaal zoooo lang voor de bediening of het drinken er is. Zelfs als het niet zo druk is. Op het eten kan ik wachten maar het drinken mag toch sneller gaan. Daarom dat wij nu altijd afhalen!

za 9 jul 2011 - 11:33

We zijn gisteren (8 juli 2011) met 5 personen gaan eten in de pasta & basta,en kan me enkel maar aansluiten bij de negatieve reacties, Niet bepaald een vriendelijke ontvangst gehad bij het binnenkomen,ze lieten blijken dat er geen reservatie was gemaakt(hoewel dit absoluut wel zo was) Waarna dus idd.we toch een tafel blijkbaar hadden gekregen aan het raam..De kaart werd vrij snel gebracht en we kregen ook brood op tafel,maar hebben een 20 tal min.gewacht alvorens onze bestelling werd opgenomen, We hebben ( na het lezen van de reacties)dan ook maar alles in 1 keer besteld(aperitief,bruiswater en fles wijn)het aperitief liet ongeveer een 15 min.op zich wachten,waarna we dan toch konden klinken :-) Het eten (4 pasta's) werd mooi op tijd opgedient,en mag gezegd worden,was ook wel lekker(pasta laboratoria,pasta CD,pasta scampi) enig minpunt was dan weer dat onze wijn niet werd ingeschonken,ze liet enkel voorproeven en stopte de fles terug in de koeler?soit, Na het lekkere eten hebben we dan toch ook nog tijd gemaakt om een koffie te bestellen (nadat onze serveerster stiekem met haar ogen draaide toen we deze wilde bestellen) Mijn conclusie over pizza,pasta e basta,is dat je er lekker kan eten aan budgetvriendelijke prijzen,zowel snel als meer uitgebreid,maar dit kan je op meerdere plaatsen waar je wél bedient word door gemotiveerd en proffessioneel personeel,dus is deze zaak niet bepaald Een hoogvlieger qua vriendelijkheid,en zullen wij de volgende keer beslist aan deze deur voorbij lopen.jammer...

jvhbbb ma 17 jan 2011 - 11:19

Goed gegeten. Vriendelijke bediening. Wat kan men meer wensen. Een aanrader!

Stanny Noelmans
Stanny Noelmans do 9 sep 2010 - 11:44

Eten: middelmatig Prijs: goed Bediening: slecht Afgelopen zondagavond (na tel. reservatie) naar dit restaurant geweest met mijn vriendin. Bij het binnenkomen kwam er niemand naar ons toe om ons naar onze tafel te begeleiden. We hebben bijna 5 min aan de deur gewacht tot de serveerster tijd voor ons had (terwijl we toch gereserveerd hadden). Eénmaal aan tafel maar meteen drinken besteld (omdat we al het gevoel hadden dat het anders wel even kon duren eer de serveerster tijd voor ons zou hebben). Toen het drinken kwam bleek ze zich vergist te hebben (cola light i.p.v. gewone cola). We hebben meteen hierna besteld (éénmaal pasta en éénmaal pizza). En vervolgens hebben we een half uur zitten wachten zonder dat er brood aan tafel was. Ik heb dan zelf om brood gevraagd en ook gepolst of we nog lang zouden moeten wachten op ons eten. Na 50 min nog steeds geen eten, en ik begin me toch op te jagen en vraag om uitleg. De uitleg luidt dat het normaal is dat men 1u moet wachten op zijn eten in het weekend en dat alle klanten dit weten! Voor een uitgebreide menu of maaltijd wil ik best een uur wachten, maar niet voor een pizza en een bord pasta. Mij zien ze hier nooit meer terug. Er zijn andere en betere italiaanse restaurants in Hasselt en Genk (Dante) waar je wel snel en vriendelijk bediend wordt.

Hasselt8 za 6 mrt 2010 - 09:59

Dit restaurant is echt niet meer wat het geweest is. In de laatste 3 maanden ben ik hier 2x gaan eten en 2x hebben wij ronduit een slechte service gekregen. De eerste keer hadden ze onze reservatie niet goed genoteerd. Bij aankomst werden we afgescheept en aan een klein tafeltje van 4 personen gezet terwijl we met 6 waren - het restaurant was trouwens nagenoeg leeg. Volgens het meisje dat ons bediende was het trouwens niet hun fout maar hadden wij niet opgenomen toen zij hadden terug gebeld. Toen ik zelf voorstelde om een tafeltje van 2 bij te schuiven aan onze tafel kreeg ik een boze blik en veel gemor. Ik ben van mening - en ik denk dat ik hier niet verkeerd in ben - dat het aan het restaurant is om zich te excuseren dat zij vergeten zijn de reservatie te maken en voor een oplossing te zoeken. Gisteren werd mijn mening nog maar eens bevestigd. Voor een verjaardag van een vriendin had zij gereserveerd voor 10p. Uiteindelijk waren we maar met 8p. Bij aankomst kregen we plots 2 grote borden met antipasti, toen we vroegen om de reden zei het meisje dat ons bediende dat er voor groepen altijd een menu geldt. Mijn vriendin wist van niets maar zij bleef volhouden dat dit aan de telefoon gezegd was. Na veel vijfen en zessen mochten we dan toch eten wat we wouden. Blijkbaar waren ze erg boos op ons want we hebben 2x een half uur op ons drinken mogen wachten en het eten heeft ook nog eens meer dan een uur in beslag genomen. Dat was nog allemaal niet voldoende want toen de rekening kwam moesten we de antipasti voor de 2 ontbrekende personen ook betalen, natuurlijk weigerden wij dit en de bazin kwam erbij. Ze verplichtte ons zowat Italiaans te praten en bleef bij het standpunt dat wij in de fout waren. Kortom: de bediening in pizza pasta e basta is gewoon ronduit: onbeschoft, onbeleefd en onbekwaam. Dit is de laatste keer dat ik daar ben gaan eten!!

jannik50 vr 27 nov 2009 - 17:27

ik ben zeer tevreden over het restaurant maar hub pizza kan inderdaad veel beter voor de rest is alles top

mkg-puelings zo 8 nov 2009 - 21:10

Wat een leuk restaurant. Voor mijn verjaardag met familie en vrieden heerlijk gaan eten. Het voorgerecht een lekkere combinatie van vlees, kaas, scampi. hoofdgerechten lekkere pastas met zeevruchten, kreeft, kortom smullen. De warme zwarte sambuca was het einde, aan tafel geflambeerd. Verrassing bij de koffie: een dessertpizza met fruit, mascarpone, duimen en vingers aflikken, oh ja, van het huis. Hier ga je graag terug: supergezellig en superleker!!!!

martine mingelinckx ma 2 nov 2009 - 07:31

Gisteren (1 november) zijn er we met vrienden gaan eten , het eten was in 1 woord verrukkelijk, de tafels heel mooi gedekt en de sfeer super. Voor ons een plaats waar we heel graag terug naartoe zullen gaan. Super (overheerlijke pasta's en hemelse desserts). Martine Mingelinckx

vr 5 jun 2009 - 14:08

Eten, rekening én uiterst charmante bediening vallen ons altijd reuze mee. Zowel met 2 voor een snelle lunch, als met 8, kinderen, tieners, bomma & verwende fijnproevers, iedereen is altijd tevreden. Zeker aan te raden: gemengd bord "appetizers".

do 14 mei 2009 - 19:07

Enkele maanden geleden ben ik een pizza gaan halen in dit restaurant. de prijzen liggen véél te hoog (10 euro voor een simpele pizza salami). Enkele dagen geleden heb ik in een kebabzaak een pizza besteld, voor ongeveer 6 euro en deze was stukken beter van smaak.

j-m zo 10 mei 2009 - 00:13

Zeker NIET voor herhaling vatbaar. 10€ voor een pizza tropicana valt nog wel mee, maar pizzadeeg met wat saus, 2 schijven (niet in stukskes gedaan) italiaanse ham en 4 kleine stukjes ananas noem ik geen pizza tropicana (of hawai). De pizza's die de rest aan ons tafel genomen had zagen er wel iets gevulder uit. En dan moet het ergste nog komen! Dessert: Tiramisu: 6€, daarvoor krijgt ge: 4 boudoir koekjes in een glas, met daaronder een bodempje pudding (+- 0,5cm hoog) Tartufo: 6€ en daarvoor krijgt ge 1 bol mokka ijs met daarrond een of andere witte crème met wat suiker op Exo napoletano: eveneens 6€ en daarvoor krijgt ge 3 kleine bolletjes ijs (vanille, aardbei, chocolade) Echt een regelrechte schande!

za 14 jan 2012 - 14:03

tutto molto buonooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Informatie

7OMKBW6U
Maastrichtersteenweg 20, - 3500 Hasselt, België
Contacteren
+32 11 22 67 37
www.pizzapastabasta.be/

Openingsuren

maandag
12:00 - 14:00 / 18:00 - 22:00
dinsdag
12:00 - 14:00 / 18:00 - 22:00
woensdag
12:00 - 14:00 / 18:00 - 22:00
donderdag
Gesloten
vrijdag
12:00 - 14:00 / 18:00 - 22:00
zaterdag
18:00 - 22:00
zondag
12:00 - 14:00 / 18:00 - 22:00

Diensten

 • Betaling
  • Betaalkaarten
  • Kredietkaarten
 • Commodities
  • airconditioning
  • Terras

Promoties

Pizza Pasta E Basta biedt momenteel geen promotie of vermindering op CityPlug.be.
Aanmelden om gratis op de hoogte te blijven over de beste deals in uw buurt.

Kaart

Dichtbij

 • Wijken
 • Openbaar vervoer
  • Hasselt Willekensmolen (86m)
   De LijnH9
  • Hasselt Maastrichterstraat (184m)
   De LijnH9
  • Hasselt Sint-Jansplein (195m)
   De LijnH9
  • Hasselt Dusartplein (276m)
   De Lijn12381113162223293536454648H2H3H5H910410518018218a20a55152BPH628335c
  • Hasselt Kunstlaan (333m)
   De Lijn12111629364548BPH2H3H5H6H918018a20a
 • Toerisme
  •  Het Stadsmus (240m)
  •  Nationaal Jenevermuseum (422m)
  •  Beiaardmuseum (484m)
  •  Heilig Paterke (659m)