De Blauwe Vogel

Diensten Reisbureau in Sint-Truiden

  4.5/5

267 Reviews

De Blauwe Vogel
62 Luikersteenweg

3800 Sint-Truiden | België

Google maps »

  011705500 011705500

€€
50.81077 5.190844

Juist terug uit Lapland, wat een reis, alles toppie, vermoeiend maar alles heel goed georganiseerd, dit mede onze gids Dieter, wat een topkerel, niets was te veel, we moesten het zelfs niet vragen alles was altijd al geregeld, eten heel lekker, hotel prima en toffe uitstappen, veel gelachen, bij ons ... pascale.de.kimpe 19/02

Score :

Uw ervaring uit eerste hand helpt. Bedankt!

Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site. Bovendien opent het de conversatie met de uitbater die mogelijk met uw opmerkingen rekening kan houden om zo zijn service te verbeteren. Daarom vragen wij om onderstaande regels te respecteren. Wees Eerlijk en objectief. Berschrijf uw ervaring zoals u ze heeft ondervonden. Beleefd. Vermijd agressief taalgebruik, zelfs al had u een negatieve ervaring met de zaak in kwestie. Eerlijk in uw review wanneer u uitbater of werknemer bent op de plaats waarover u een review schrijft. Gelieve niet: Negatieve reviews te publiceren met als enig doel de uitbater te schaden. Mensen persoonlijk aan te vallen Reviews te kopieren van gelijkaardige websites

Sorteren op:

pascale.de.kimpe pascale.de.kimpeBeginner • 0 review(s)

5 19/02/2017

Juist terug uit Lapland, wat een reis, alles toppie, vermoeiend maar alles heel goed georganiseerd, dit mede onze gids Dieter, wat een topkerel, niets was te veel, we moesten het zelfs niet vragen alles was altijd al geregeld, eten heel lekker, hotel prima en toffe uitstappen, veel gelachen, bij ons was dit de eerste begeleide reis die we ooit deden en is zeker met dit reisagentschap voor herhaling vatbaar, bedankt reisgenoten vorr de leuke dagen, Pascale en Danny.

Nuttig 8 • Nutteloos 0

willy.hernalsteen willy.hernalsteenBeginner • 0 review(s)

5 10/02/2017

Voor het eerst met de blauwe vogel en voor de eerste maal een cruise : de verenigde emiraten. Prima vlucht met Etihad, en mooie cruise met het schip MSC Fantasia, buiten kajuit met balkon, lekker eten en top bediening. Nieuwe ervaringen en prachtige uitstappen : Muscat hoofdstad van Oman, Dubai hoog, hoger, hoogst en vooral Abu Dhabi, de parel van de verenigde emiraten. (spijtig dat de uitstap naar Abu Dhabi vanuit Dubai met de bus is, 2 uur heen en 2 uur terug, waardoor we amper 5 uur in Abu Dhabi waren. Maar geen nood, wij gaan zeker terug naar de parel van de verenigde emiraten). Met dank aan de toffe tafelgenoten uit Sint Truiden, Hoeselt en Eeklo, en aan onze begeleiders Ines en Murat. Wij kijken uit naar een volgende reis met de blauwe vogel : Moskou ? Noorse Fjorden ? Kroatische Kust ?

Nuttig 11 • Nutteloos 0

lucien1951 lucien1951Beginner • 0 review(s)

5 26/01/2017

Net terug uit Mexico, zoals gewoonlijlk alles prima in orde. Zeer goede begeleiding dank zij Chris en Etienne. De gids ter plaatse ( Yves)'was top. Tijdens de terugreis naar ons hotel kregen we een kleine attentie ( glaasje tequilla) die door iedereen werd gewaardeerd. Nogmaals dank aan het volledig team van de blauwe vogel.

Nuttig 20 • Nutteloos 0

TondeurF TondeurFBeginner • 0 review(s)

5 23/01/2017

Net terug van Thailand : wat een mooie reis was dit ! Pluspunten : + Vliegen met qatar : toppie ! + Onze gidse Sophie : wat een schat ! + De hotels : de ene nog beter dan de andere + Chauffeur Puku en busboy Phram : topteam + Thaise gids Jack : wat een gast : kent in elke stad wel iemand + Het eten was lekker en met veel variatie We hebben zo een mooie tijd beleefd. Bedankt aan het hele Blauwe Vogel team in Thailand. Super reisje ! Tondeur Felicien - Ukkel.

Nuttig 19 • Nutteloos 0

regine.vanderleene regine.vanderleeneBeginner • 0 review(s)

3 02/01/2017

Heeft er iemand ervaring met de Blauwe Vogel voor de klassieke rondreis per autocar Griekenland en de knappe rondreis doorheen Puglia. Zijn de hotels in orde, is de organisatie goed ? Komt het overeen met hetgeen in de brochure staat. Régine Vanderleene

Nuttig 18 • Nutteloos 6

DeVriendtM DeVriendtMBeginner • 0 review(s)

5 24/12/2016

Zuid-Afrika, december 2016. Met een bang hartje vertrokken, want verschillende beoordelingen terug gevonden die niet mals waren voor de blauwe vogel. Maar was, nergens voor nodig want gewoonweg alles was in orde zoals beloof in de reisbrochure. Vliegreis op tijd vertrokken en vlot overstappen in london met british airways Gids stond ons netjes op te wachten aan de gate in johannesburg; Bus was proper, voldoende beenruimte. ok Hotels waren zoals beschreven in brochure en op de website. Hotels waren heel goed qua hygiene, comfort en maaltijden. Gids Kassie kende zuidelijk afrika door en door en vertelde uren aan een stuk. Verveelde nooit. Bijzonder vonden we dat hij ook heel veel over het huidige zuid afrika wist te vertellen. En dat strookt niet altijd met wat hier horen. Blanken worden momenteel onderdrukt en vroeger de "kleurlingen" Nu is het voor een overheidsjob omgekeerde discriminatie. Feit is dat zuid afrika een wondermooi land is. We kunnen het enkel aanraden aan onze familie en vrienden. Dhr. De Vriendt Mark - Sint Martens Latem.

Nuttig 26 • Nutteloos 0

BruynlandtM BruynlandtMBeginner • 0 review(s)

5 19/12/2016

TAZANIA - ZANZIBAR ( 2 december 2016 ) Vliegtuig steeg netjes op voorzien uur ( qatar airways via doha in de emiraten ). Prima beenruimte en comfort. Wel lang wachten in transit voor aansluiting doorvlucht. Vervelend ! Ter plekke wachtte ons de lokale gids op, een zekere Samson. Was een echte meevaller : beste gids ooit ! Gelukkig klikte het met iedereen, sfeer zat er al direct in. Was op heel korte tijd een echte vriendengroep. Het kan anders, we hebben al reizen beleefd waar de sfeer niet klikte. Een heel groot verschil. Maar we hadden chance met deze groep van 16. Vorig jaar bezochten we zuid afrika en 3 jaar geleden namibie. Tanzania overtreft deze andere afrikaanse bestemmingen kwa safari. Nie normaal hoeveel wilde beesten we hebben gezien : we werden soms echt overrompeld door al die indrukken. De lodges waar we verbleven straalden veel afrikaanse charme uit en werden allemaal beheerd door een Hollandse familie. Niets op aan te merken, ook niet qua eten en zo. Na de safari vlogen we naar stonetown, de hoofdstad van het eiland Zanzibar. Daar logeerden we 1 nachten in een vroeger paleis van de sultan van Oman. Dat lag heel mooi midden in het historisch centrum dat beschermd is doo rde unesco. Deze vakantie eindigde aan de stranden van Zanzibvar in de fumba beach lodge, van dezelfde familie als de lodges op de rondreis. Heel idyllisch gelegen, maar te rustig voor ons. gelukkig waren het maar enkele nachten. Heel fiknappe reis maar tanzania gaan we niet opnieuw doen. is de moeite waard ( zeker de safari ) maar niet om naar terug te keren. Na 1 keer heb je het gezien. Familie Bruynlandt - Aalst.

Nuttig 24 • Nutteloos 0

PottemvilsA PottemvilsABeginner • 0 review(s)

5 13/12/2016

Sardinie : rondreis klassieke hoogtepunten Vliegtuig : 2 x op tijd vertrokken ( correcte service ) Gidse Natalia : puik werk geleverd. Hotelkeuze : gewoon goed. NIet meer, niet minder. Maaltijden : lekker en royale porties, met nadruk op italiaanse keuken Autocar : veel beenruimte, bus van 38 plaatsen groep was met 22 ( dus plaats zat ) Programma : erg druk, met misschien te weinig vrije tijd. Dhr. Pottemvils Alfons - Lokeren.

Nuttig 21 • Nutteloos 0

e.rasker e.raskerBeginner • 0 review(s)

3 12/12/2016

De Blauwe Vogel boeking: Cruise december 2016 Cariben met Celebrity Reflexion Bij boeking vermeld De Blauwe Vogel: per autocar vanuit Zaventem naar luchthaven Dusseldorf en een rechtstreekse vlucht met Air Berlin vanuit Dusseldorf naar Miami. Bij ontvangst documenten weinige tijd voor afreis blijkt dat de bijeenkomst Blauwe Vogel reizigers in Zaventem gepland is om 1u15 terwijl de vlucht in Dusseldorf gepland is om 9u35. Geplande tijd door ‘t Vogeltje tussen aankomst Dusseldorf en vertrek vliegtuig is 8u20 en dit ‘s nachts. Nadien is de vlucht Dusseldorf naar Miami een dagvlucht van 10 uur. Daarna gaat het met een bus (45 minuten) van Miami naar Fort Lauderdale voor een overnachting aldaar in een hotel om daarna opnieuw met de bus naar Miami te rijden om in te schepen voor de cruise. Vooral het feit dat men reizigers onnodig ’s nachts 8 uur en 20 minuten in een luchthaven laat zitten stoort me enorm. Normale procedure: in Dusseldorf dien je 2 uur voor de vlucht in te checken. Neem een uur extra voor speling, meer heb je absoluut niet nodig op de autostrade ’s nachts. Dit wil zeggen dat De Blauwe Vogel organisatie er in lukt om reizigers minimum 5 uur onnodig hun slaap ontzegd. In het scenario van de Blauwe Vogel is de reiziger 37uur30minten wakker…in een normaal scenario zou de reiziger vooraf tussenin nog minimaal 5 uur kunnen slapen en zou men slechts ongeveer 15uur30minuten wakker zijn, alles inbegrepen. Bedankt team Blauwe Vogel dat de cruisers 3 dagen nodige hebben gehad om te recupereren. Ik stel me ook vragen bij waarom met Air Berlin via Dusseldorf. Een paar klikken op de pc verteld me dat er vluchten zijn van Tui (Jetair) vanuit Zaventem naar Miami minder dan 500 euro heen en terug. Ik geloof nooit dat De Blauwe Vogel veel minder heeft betaald dan dat.

Nuttig 23 • Nutteloos 0

Vandenfonteine VandenfonteineBeginner • 0 review(s)

5 09/12/2016

Noord India en Rajasthan - november 2016 Hebben al veel gereisd, maar deze reis spant de kroon. Topgids Coucou, hotels met heel veel charme en authenticiteit. Lekkere maaltijden en een reis tjokvol mooie plaatsen. We zijn nu 2 weken thuis en nog altijd diep onder de indruk. Dhr. en Mevr. Vandenfonteine - Kapellen.

Nuttig 20 • Nutteloos 0

Verkoyen VerkoyenBeginner • 0 review(s)

5 01/12/2016

citytrip amsterdam 30 oktober 2016. Buschauffeur Freddy vertrek heel stipt op afgesproken uur. Reed voortreffelijk met zijn bus, ook in centrum amsterdam. niets op af te keuren. Gids Johny wist ons veel nuttige en grappige dingen te vertellen over de hoofdstad der nederlanden. hotel was ok zonder meer : novotel amsterdam city hotel. Kamers netjes met eigen ruime badkamer, ligbad en douche. vlot werkend internet in heel het hotel. inbegrepen lunch in typisch volkse buurt was lekker ( stoverij met bier ) De zaanse schans kenden we niet, maar zeker de moeite. Jordaan was ook voor velen openbaring. Als afsluiter van deze drie dagen bezochten we nog volendam. Leuke reis. Verkoyen Melissa - Zwijndrecht.

Nuttig 21 • Nutteloos 0

DeBeuckelaerErnest DeBeuckelaerErnestBeginner • 0 review(s)

4 21/11/2016

Kroatië - elegante cruise met de M/S Atlantic. Vliegreis : op tijd vertrokken met Brussels airlines. Vlucht met veel luchtzakken. Transfers : op tijd & vlot geregeld, alsook de check-in aan boord Kajuit : hoger gelegen dek. Uitermate proper bij intrek. Geen opmerkingen. Alle nodige spullen zijn aanwezig, alsook eigen prive badkamer met douche en toilet. Hostess : Solange. Toppie ! Altijd goed gemutst en een echte spraakwaterval. Vonden we met onze familie een echte meerwaarde. Maaltijden : ontbijt : correct zonder meer. Lunch : veel aandacht voor lokale producten. Lekkere keuken zonder veel tralala. Simpele, maar eerlijke keuken met veel aandacht voor vis en verse groenten. Aanleghavens : de ene al mooier dan de andere. Hvar, Dubrovnik, Mljet, Bol en Split waren voor ons de toppers. Makarska vonden we het minst. Ontscheping, transfer terug & vliegreis retour : verlopen zoals gepland. Familie De Beuckelaer - Zemst.

Nuttig 25 • Nutteloos 7

Certynpaul CertynpaulBeginner • 0 review(s)

4 13/11/2016

Onze groepsreis naar Tanzania en Zanzibar zit erop en we genieten nog volop na. De heenreis vooral was vermoeiend met de lange tussenstop midden in de nacht. Slapen was zo goed als uitgesloten. In Tanzania waren de safari’s meer dan we ooit hadden kunnen denken. Elke dag opnieuw waren we verrast door het grote aantal dieren dat we van heel dichtbij konden zien. Olifanten, zebra’s, gnoes, chitas, leeuwen, nijlpaarden, antilopen enz…op enkele meters van onze jeep. Het bezoek aan de Masai heeft ons mooie beelden opgeleverd. Zanzibar herinneren we ons van de hele mooie locatie en het prachtige strand. Een paradijs op aarde ! Daar konden we nog 4 dagen genieten van zon en zee en het lekkere eten. Graag had ik nog iets meer van dit authentieke land en zijn bevolking gezien. Het minpunt van de reis was de behandeling van de valiezen. Die werden door de plaatselijke kruiers maar door het raam van het busje geduwd. Allemaal op mekaar gesmeten en dan maar duwen aan de deur. Dat vind ik een spijtige zaak. Certyn-D’Hooghe Paul en Claire Sint-Niklaas.

Nuttig 22 • Nutteloos 0

Diane DianeBeginner • 0 review(s)

5 05/11/2016

ZUID AFRIKA KLASSIEKE RONDREIS VAN 14 DAGEN Met deze reactie wou ik nog eens onderstrepen wat een prachtige reis dit was. Alles was perfect : de lodges. en vooral onze gids Kassie. Wat een pracht van een man. Hij stond altijd klaar voor ons en gaf ons veel bijkomende informatie. Altijd klaar om te helpen en hij heeft de reis echt speciaal gemaakt. Toch 1 minpuntje : de 2 laatste overnachtingen in Kaapstad. Hotel slecht gelegen, veel lawaai en ook de kamer en het eten vielen tegen. Voor de rest. dikke chapeau. Nog eens bedankt voor deze prachtige en unieke ervaring. Ik zou het direct overdoen. Diane van Der Vuyst.

Nuttig 24 • Nutteloos 0

Diane DianeBeginner • 0 review(s)

4 05/11/2016

Wendy onze gidse in andalucia was een fifigezellige dame. Deed echt wel haar best voor ons. Chauffeur keurig en verzorgd. Manoevreerde zijn bus feilloos door de enge straatjes. Hotels ok, op eentje na. In Granade was de kamer piepklein. Strandhotel ok. Tevreden, zeker over verhouding prijs / kwaliteit. Familie Verbruggen / Nijsten - Kozen.

Nuttig 23 • Nutteloos 0

Reviews in andere talen

| English : 4 reviews |

Score :

Uw ervaring uit eerste hand helpt. Bedankt!

Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site. Bovendien opent het de conversatie met de uitbater die mogelijk met uw opmerkingen rekening kan houden om zo zijn service te verbeteren. Daarom vragen wij om onderstaande regels te respecteren. Wees Eerlijk en objectief. Berschrijf uw ervaring zoals u ze heeft ondervonden. Beleefd. Vermijd agressief taalgebruik, zelfs al had u een negatieve ervaring met de zaak in kwestie. Eerlijk in uw review wanneer u uitbater of werknemer bent op de plaats waarover u een review schrijft. Gelieve niet: Negatieve reviews te publiceren met als enig doel de uitbater te schaden. Mensen persoonlijk aan te vallen Reviews te kopieren van gelijkaardige websites

Er is geen verdere informatie over deze plaats

Er zijn geen artikels gelinkt aan deze plaats

Er zijn nog geen video gelinkt aan deze plaats

Tarieven

Merken

Voordeel

De Blauwe Vogel

Diensten Reisbureau in Sint-Truiden

Openingsuren

Deze zaak heeft (nog) geen openingstijden

Open op zondag ?

Deze zaak heeft (nog) geen openingstijden

Handige links

Website : deblauwevogel.be