De Blauwe Vogel

Diensten Reisbureau in Sint-Truiden

  4.5/5

293 Reviews

De Blauwe Vogel
62 Luikersteenweg

3800 Sint-Truiden | België

Google maps »

  011705500 011705500

€€
50.81077 5.190844

Juist terug uit Lapland, wat een reis, alles toppie, vermoeiend maar alles heel goed georganiseerd, dit mede onze gids Dieter, wat een topkerel, niets was te veel, we moesten het zelfs niet vragen alles was altijd al geregeld, eten heel lekker, hotel prima en toffe uitstappen, veel gelachen, bij ons ... pascale.de.kimpe 19/02

Score :

Uw ervaring uit eerste hand helpt. Bedankt!

Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site. Bovendien opent het de conversatie met de uitbater die mogelijk met uw opmerkingen rekening kan houden om zo zijn service te verbeteren. Daarom vragen wij om onderstaande regels te respecteren. Wees Eerlijk en objectief. Berschrijf uw ervaring zoals u ze heeft ondervonden. Beleefd. Vermijd agressief taalgebruik, zelfs al had u een negatieve ervaring met de zaak in kwestie. Eerlijk in uw review wanneer u uitbater of werknemer bent op de plaats waarover u een review schrijft. Gelieve niet: Negatieve reviews te publiceren met als enig doel de uitbater te schaden. Mensen persoonlijk aan te vallen Reviews te kopieren van gelijkaardige websites

Sorteren op:

chantal.termote chantal.termoteBeginner • 1 review(s)

5 27/07/2017

Is er iemand al naar Cuba geweest met De Blauwe Vogel ?

Nuttig 1 • Nutteloos 0

RoelantR RoelantRBeginner • 1 review(s)

5 26/07/2017

Zuid-Afrika Wij zij net terug van de 14 daagse groepsreis naar Zuid-Afrika. Kort samengevat: het was SUPER! Een prachtig land, super lodges met lekker eten en niet vergeten een fantastische gids Herman Reynders, die de gehele groep van begin tot einde wist te boeien. Het was onze eerste reis met "De Blauwe Vogel", maar u kan er van op aan dat het niet de laatste is geweest ! Groeten, Rudy en Joke Roelants-Hellemans 2811 Leest.

Nuttig 3 • Nutteloos 0

janenhilda janenhildaBeginner • 1 review(s)

4 22/07/2017

JUIST TERUG VAN DE BALTISCHE STATEN PRACHTIGE REIS ZEER ERVAREN GIDS ALLES PRIMA IN ORDE EEN AANRADER JAN EN HILDA TURNHOUT.

Nuttig 9 • Nutteloos 0

Manselsa ManselsaBeginner • 1 review(s)

5 19/07/2017

Beste, GROTE RONDREIS VAN DE BALKAN. Een dikke proficiat met deze reis. Wij waren er van 26 mei tot 5 juni. Zeer goed georganiseerd, prima hotels, en dan de gids Vasko, een pluim op zijn hoed ! Echt een vat vol informatie, een nooit geziene historicus en dan zijn initiatief om de 3 laatste dagen nog te vullen met Sveni Stefan, Budva en Porto Montenegro, dit alles zonder bijkomende kosten, echt uniek en een aanrader voor iedereen. Dit wou ik toch meegeven voor de toekomstige reizigers. Groetjes, Elsa Mans.

Nuttig 12 • Nutteloos 0

VanHoofG VanHoofGBeginner • 1 review(s)

5 17/07/2017

Plus : Zeer goede Nederlands sprekende gids met oog voor de geschiedenis van Portugal. Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur. Onze gids was : Gracinda Oliveira. Zeer gevarieerd programma dat volledig werd uitgevoerd. Heel veel informatie over de reis vooraf toegezonden, ook over wat er gegeten zou worden. Dit is zeer positief. Zeer goede restaurants, alles zeker voldoende, zowel eten als dranken. 's Avonds in het hotel goede optredens met zang en muziek. Minder : Wij hadden geen plaatsen naast elkaar in het vliegtuig, maar dank zij on-line in check hebben wij dat nog kunnen veranderen. De bar in het hotel was op de eerste verdieping en daar was niet altijd personeel voor de bediening. Ook geen lijst met te verkrijgen dranken of prijzen. Dhr. Van Hoof Gerard.

Nuttig 17 • Nutteloos 0

m_marieclaire m_marieclaireBeginner • 1 review(s)

5 16/07/2017

Wij hebben samen met vrienden de cruise Venetië griekse eilanden en Kroatië gedaan en het was super, alles is heel goed verlopen, het was de reis van ons leven, (de busreis is wel wat lang maar dat weten we voor de volgende keer, dan zal het met het vliegtuig zijn, het was een topper.

Nuttig 14 • Nutteloos 0

dewintermariette dewintermarietteBeginner • 1 review(s)

4 15/07/2017

wij hebben ook de cruise baltische staten gedaan met afreis op 1juli haddan vriendelijke chauffeurs zowel op heen als terugweg alleen het wachten op een hamburger duurde lang maar daar kunnen jullie niets aan doen en wat peter en monique betreft het zijn geen gidsen en met problemen kon je ze bellen wij hebben al meerdere cruises gedaan zonder de blauwe vogel dan is er ook niemand die je handje vasthoud en excursies moet je toch altijd en overal appart betalen wij waren heel tevreden en doen in januari de cruise emiraten met de blauwe vogel groetjes.

Nuttig 12 • Nutteloos 0

anniecappoen anniecappoenBeginner • 1 review(s)

4 13/07/2017

11/07/2017 Baltische staten cruise 1 juli. Bus op heenweg tijdens de nacht met 2 heel vriendelijke chauffeurs maar hebben maar 2x gestopt 1x om te tanken en 1x voor de rokers. Geen tijd om te stoppen om te ontbijten. Eens in Kiel stonden we daar dan veel te vroeg en hebben dan onze eigen weg gezocht om iets te eten want het was ook van trek je plan. Eens op het schip alles super mooi, de bediening en het eten niets op aan te merken het was integendeel super vriendelijke mensen die hard moeten werken, het eten was lekker. Er waren 2 reisleiders mee waar we niet veel aan hadden om niet te zeggen niets. Ik zeg niet dat ze niet vriendelijk waren maar wij gaan op reis met begeleiding om dat we de talen niet zo goed kennen maar heb me twijfels of ze mee zijn om de mensen te helpen of om ook eens op reis te zijn. Stockholm hebben we niet gezien wegens een storm en moesten extra bus betalen om vanuit de haven waar we lagen naar Stockholm te gaan en was heel duur ik vond dat de blauwe vogel er wel iets extra's mocht doen dan ons nog op extra kosten te jagen ( die storm kan niemand iets aan doen natuurlijk) Bij ons kwam Sint petersburg ook niet zo goed over er word er veel over gesproken maar vind het zelf niet zo bijzonder. het leuks was het nog op het schip. Op de terugweg met de bus (10 uur voor ons en tijdens de dag) geen stop om te eten en 2 onvriendelijke chauffeurs. Ze zaten in tijdnoot en hebben kilometers gereden op de pechstrook wat ik heel gevaarlijk vond. Vind dat er toch een half uurtje moet afkunnen in die 10 uur om wat te eten en vriendelijk zijn kost ook niets.

Nuttig 15 • Nutteloos 0

VangeelGoedele VangeelGoedeleBeginner • 1 review(s)

5 12/07/2017

Rondreis Portugal ( Lissabon - Porto - Sintra - Coimbra - Fatima - Obidos - Batalha ) Een zeer mooie reis. Veel schone plaatsen bezichtigd. Zeer bekwame en vriendelijke gids ; Odette. Lekker gegeten. En uitstekend hotel. Zeer proper. Mevr. Vangeel Goedele.

Nuttig 15 • Nutteloos 1

Anonymous AnonymousBeginner • 1 review(s)

1 11/07/2017

Anonymous • Beginner • 1 review(s) 11/07/2017 Baltische staten cruise 1 juli. Bus op heenweg tijdens de nacht met 2 heel vriendelijke chauffeurs maar hebben maar 2x gestopt 1x om te tanken en 1x voor de rokers. Geen tijd om te stoppen om te ontbijten. Eens in Kiel stonden we daar dan veel te vroeg en hebben dan onze eigen weg gezocht om iets te eten want het was ook van trek je plan. Eens op het schip alles super mooi, de bediening en het eten niets op aan te merken het was integendeel super vriendelijke mensen die hard moeten werken, het eten was lekker. Er waren 2 reisleiders mee waar we niet veel aan hadden om niet te zeggen niets. Ik zeg niet dat ze niet vriendelijk waren maar wij gaan op reis met begeleiding om dat we de talen niet zo goed kennen maar heb me twijfels of ze mee zijn om de mensen te helpen of om ook eens op reis te zijn. Stockholm hebben we niet gezien wegens een storm en moesten extra bus betalen om vanuit de haven waar we lagen naar Stockholm te gaan en was heel duur ik vond dat de blauwe vogel er wel iets extra's mocht doen dan ons nog op extra kosten te jagen ( die storm kan niemand iets aan doen natuurlijk) Bij ons kwam Sint petersburg ook niet zo goed over er word er veel over gesproken maar vind het zelf niet zo bijzonder. het leuks was het nog op het schip. Op de terugweg met de bus (10 uur voor ons en tijdens de dag) geen stop om te eten en 2 onvriendelijke chauffeurs. Ze zaten in tijdnoot maar dat is ons probleem niet vind dat er toch een half uurtje moet afkunnen in die 10 uur om wat te eten en vriendelijk zijn kost ook niets.

Nuttig 7 • Nutteloos 2

millevillefabienne millevillefabienneBeginner • 1 review(s)

5 04/07/2017

Baltische staten cruise van 26 juni 2017. Bus : stipt vertrokken. Propere car en hulpvaardige chauffeur. Checkin procedure Kiel : chaotisch en trekjeplan. Stress. Eens aan boord valt gelukkig alles in zijn plooi. Schip : MSc fantasia : net, veel ruimte en ondanks de vele passagiers aan boord toch overzictelijk. Eten lekker en voldoende variatie. Kajuit ' balkon fantastisch : alles wat je verwacht aanwezig. 2x daags gepoetst. Zithoek en ruime badkamer. Aanleghavens : Tallin. copenhagen en Stockholm aanraders, maar sint Petersburg viel tegen. Norse bevolking en geen leuke sfeer in Rusland. Dankzij inbegrepen fooien en dranken voordelige totaal aanbieding. Cruisen : best leuk dankzij extreem kalme zee en constant 24 graden.

Nuttig 21 • Nutteloos 1

gdr.2 gdr.2Beginner • 1 review(s)

3 03/07/2017

Corsica reis juni 2017. Vooreerst bleek dat deze reis eigenlijk door De blauwe vogel ( in onderaanneming) geboekt was bij Expair touroperator (Brussel). Dit zijn we pas teweten gekomen wanneer we enkele dagen voor de reis de reisdocumenten ontvingen. Niets op aan te merken, behalve stel ik mij vragen ingeval van juridisch geschil ( wie draagt de uiteindelijke verantwoordelijkheid?). Blijkbaar is het siglesupplement goedkoper als je (net dezelfde reis) boekt bij Expair ipv bij DBV?! Positief : We hebben heel veel van het eiland Corsica gezien. Fantastische ervaren buschauffeur (Rudy)! Gids wist veel te vertellen ( kwam overeen met groene Michelin gids). Opmerkingen : het eten was voor ons fel ondermaats. Als groep moesten we bijna altijd achteraan in een zaal van het resto plaatsnemen ( waarom mocht het niet gezellig op buitenterras ? We hebben dit gevraagd, maar. ). Ook veel tijd verloren met lunchen ( voorgerecht - hoofdgerecht- dessert). Mocht het nog culinair in orde zijn ok, maar dit was het voor ons absoluut niet ( ik bespaar jullie de foto's). Hotels waren netjes en als er mankementen waren ( en die waren er bij verschillende kamers) werden deze keurig opgelost. Gewoon standaard. Veel tijd verloren bij het steeds terugkeren naar eenzelfde hotel ipv een hotel op de plaats bij het einde van de dag te nemen. Waarom moesten we bij de uitstappen telkens naar hetzelfde hotel terugkeren ( heel veel tijdverlies - budgettair?) Op het einde van de reis was er een anticlimax. Blijkbaar werd er een bepaalde minimunfooi verwacht. Nergens in de brochure staat hierover iets vermeld! Slot : Corsica is een prachtig eiland!

Nuttig 18 • Nutteloos 2

freddy.de.simpelaere freddy.de.simpelaereBeginner • 1 review(s)

4 26/06/2017

Thailand - afreis 8/6. Schitterende reis met een goed gevuld en interessant programma. Zeer goede gids. Prima hotels. Vervoer ook zeer goed en veilig. Eén minpuntje : bij het vertrek in Zaventem zou het nuttig zijn dat iemand van de Blauwe Vogel aanwezig is om onervaren reizigers te begeleiden en te controleren of iedereen van de groep inderdaad aanwezig is. Voor de rest is deze reis een echte aanrader !

Nuttig 22 • Nutteloos 0

Bastiaensfabienne BastiaensfabienneBeginner • 1 review(s)

5 25/06/2017

Corsica - afreis van 17 Juni 2017. Minpunt : - vertrek vanuit Charleroi. We wisten dit wel bij boeking, maar hebben toch voorkeur voor zaventem - heel druk programma ( veel km op 8 dagen tijd ) Pluspunt : - we hebben heel het eiland ontdekt - prima gids ( Peter : topkerel ) - Charme hotels - veel aandacht voor lokale keuken, zeker bij de lunch Corsica was zeker een aanrader, maar programma was voor ons iets te druk. Hadden voorkeur voor ook enkele momenten nietsdoen, maar dat was niet voorzien. De Decker - Bastiaens / Lochristi.

Nuttig 21 • Nutteloos 1

guido.goetvinck guido.goetvinckBeginner • 1 review(s)

1 25/06/2017

Reis naar Marle Ama Andalousia : 8 dagen werden er slechts 6. 1ste dag 's avonds tegen 19. 30u aan het hotel en de laatste dag zeer vroeg uit de veren met bovendien tussenlanding in Maastricht! Leuk is anders. Prima kamer doch de rest niet in vergelijking. Geen 5 sterren. Genoten doch aantal minpuntjes. Een extraatje zou mogen.

Nuttig 19 • Nutteloos 0

Reviews in andere talen

| English : 4 reviews |

Score :

Uw ervaring uit eerste hand helpt. Bedankt!

Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site. Bovendien opent het de conversatie met de uitbater die mogelijk met uw opmerkingen rekening kan houden om zo zijn service te verbeteren. Daarom vragen wij om onderstaande regels te respecteren. Wees Eerlijk en objectief. Berschrijf uw ervaring zoals u ze heeft ondervonden. Beleefd. Vermijd agressief taalgebruik, zelfs al had u een negatieve ervaring met de zaak in kwestie. Eerlijk in uw review wanneer u uitbater of werknemer bent op de plaats waarover u een review schrijft. Gelieve niet: Negatieve reviews te publiceren met als enig doel de uitbater te schaden. Mensen persoonlijk aan te vallen Reviews te kopieren van gelijkaardige websites

Er is geen verdere informatie over deze plaats

Er zijn geen artikels gelinkt aan deze plaats

Er zijn nog geen video gelinkt aan deze plaats

Tarieven

Merken

Voordeel

De Blauwe Vogel

Diensten Reisbureau in Sint-Truiden

Openingsuren

Deze zaak heeft (nog) geen openingstijden

Open op zondag ?

Deze zaak heeft (nog) geen openingstijden

Handige links

Website : deblauwevogel.be