De Blauwe Vogel

Diensten Reisbureau in Sint-Truiden

  4.5/5

257 Reviews

De Blauwe Vogel
62 Luikersteenweg

3800 Sint-Truiden | België

Google maps »

  011705500 011705500

€€
50.81077 5.190844

Score :

Uw ervaring uit eerste hand helpt. Bedankt!

Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site. Bovendien opent het de conversatie met de uitbater die mogelijk met uw opmerkingen rekening kan houden om zo zijn service te verbeteren. Daarom vragen wij om onderstaande regels te respecteren. Wees Eerlijk en objectief. Berschrijf uw ervaring zoals u ze heeft ondervonden. Beleefd. Vermijd agressief taalgebruik, zelfs al had u een negatieve ervaring met de zaak in kwestie. Eerlijk in uw review wanneer u uitbater of werknemer bent op de plaats waarover u een review schrijft. Gelieve niet: Negatieve reviews te publiceren met als enig doel de uitbater te schaden. Mensen persoonlijk aan te vallen Reviews te kopieren van gelijkaardige websites

Sorteren op:

Verkoyen VerkoyenBeginner • 0 review(s)

5 01/12/2016

citytrip amsterdam 30 oktober 2016. Buschauffeur Freddy vertrek heel stipt op afgesproken uur. Reed voortreffelijk met zijn bus, ook in centrum amsterdam. niets op af te keuren. Gids Johny wist ons veel nuttige en grappige dingen te vertellen over de hoofdstad der nederlanden. hotel was ok zonder meer : novotel amsterdam city hotel. Kamers netjes met eigen ruime badkamer, ligbad en douche. vlot werkend internet in heel het hotel. inbegrepen lunch in typisch volkse buurt was lekker ( stoverij met bier ) De zaanse schans kenden we niet, maar zeker de moeite. Jordaan was ook voor velen openbaring. Als afsluiter van deze drie dagen bezochten we nog volendam. Leuke reis. Verkoyen Melissa - Zwijndrecht.

Nuttig 4 • Nutteloos 0

DeBeuckelaerErnest DeBeuckelaerErnestBeginner • 0 review(s)

4 21/11/2016

Kroatië - elegante cruise met de M/S Atlantic. Vliegreis : op tijd vertrokken met Brussels airlines. Vlucht met veel luchtzakken. Transfers : op tijd & vlot geregeld, alsook de check-in aan boord Kajuit : hoger gelegen dek. Uitermate proper bij intrek. Geen opmerkingen. Alle nodige spullen zijn aanwezig, alsook eigen prive badkamer met douche en toilet. Hostess : Solange. Toppie ! Altijd goed gemutst en een echte spraakwaterval. Vonden we met onze familie een echte meerwaarde. Maaltijden : ontbijt : correct zonder meer. Lunch : veel aandacht voor lokale producten. Lekkere keuken zonder veel tralala. Simpele, maar eerlijke keuken met veel aandacht voor vis en verse groenten. Aanleghavens : de ene al mooier dan de andere. Hvar, Dubrovnik, Mljet, Bol en Split waren voor ons de toppers. Makarska vonden we het minst. Ontscheping, transfer terug & vliegreis retour : verlopen zoals gepland. Familie De Beuckelaer - Zemst.

Nuttig 18 • Nutteloos 3

Certynpaul CertynpaulBeginner • 0 review(s)

4 13/11/2016

Onze groepsreis naar Tanzania en Zanzibar zit erop en we genieten nog volop na. De heenreis vooral was vermoeiend met de lange tussenstop midden in de nacht. Slapen was zo goed als uitgesloten. In Tanzania waren de safari’s meer dan we ooit hadden kunnen denken. Elke dag opnieuw waren we verrast door het grote aantal dieren dat we van heel dichtbij konden zien. Olifanten, zebra’s, gnoes, chitas, leeuwen, nijlpaarden, antilopen enz…op enkele meters van onze jeep. Het bezoek aan de Masai heeft ons mooie beelden opgeleverd. Zanzibar herinneren we ons van de hele mooie locatie en het prachtige strand. Een paradijs op aarde ! Daar konden we nog 4 dagen genieten van zon en zee en het lekkere eten. Graag had ik nog iets meer van dit authentieke land en zijn bevolking gezien. Het minpunt van de reis was de behandeling van de valiezen. Die werden door de plaatselijke kruiers maar door het raam van het busje geduwd. Allemaal op mekaar gesmeten en dan maar duwen aan de deur. Dat vind ik een spijtige zaak. Certyn-D’Hooghe Paul en Claire Sint-Niklaas.

Nuttig 22 • Nutteloos 0

Diane DianeBeginner • 0 review(s)

5 05/11/2016

ZUID AFRIKA KLASSIEKE RONDREIS VAN 14 DAGEN Met deze reactie wou ik nog eens onderstrepen wat een prachtige reis dit was. Alles was perfect : de lodges. en vooral onze gids Kassie. Wat een pracht van een man. Hij stond altijd klaar voor ons en gaf ons veel bijkomende informatie. Altijd klaar om te helpen en hij heeft de reis echt speciaal gemaakt. Toch 1 minpuntje : de 2 laatste overnachtingen in Kaapstad. Hotel slecht gelegen, veel lawaai en ook de kamer en het eten vielen tegen. Voor de rest. dikke chapeau. Nog eens bedankt voor deze prachtige en unieke ervaring. Ik zou het direct overdoen. Diane van Der Vuyst.

Nuttig 24 • Nutteloos 0

Diane DianeBeginner • 0 review(s)

4 05/11/2016

Wendy onze gidse in andalucia was een fifigezellige dame. Deed echt wel haar best voor ons. Chauffeur keurig en verzorgd. Manoevreerde zijn bus feilloos door de enge straatjes. Hotels ok, op eentje na. In Granade was de kamer piepklein. Strandhotel ok. Tevreden, zeker over verhouding prijs / kwaliteit. Familie Verbruggen / Nijsten - Kozen.

Nuttig 23 • Nutteloos 0

Marchel MarchelBeginner • 0 review(s)

5 31/10/2016

toen we op de luchthaven in brussel kwamen moesten we wel een kwartier zoeken alvorens wij de reisverantwoordelijke zagen. ze stonden te wachten aan de andere balie als dat we dachten, dat begon al goed. vlucht vertrokken met een uur vertraging, ook al niet goed. en het was een vlucht met veel op en af door hevige wind en zo. Gelukkig was er onze lokale gids Sabina. De hele tijd met ons begaan en ze vertelde in geuren en kleuren over haar thuisland. hotels ok. maaltijden simpel maar voldoende. goed weer. laatste dagen strandhotel beste van allemaal. ondanks de valse noot bij het begin toch een aangename vakantie beleefd met voornamelijk veel west-vlamingen & antwerpenaars. weinig limburgers in de groep. Toon Marchel - Sleidinge.

Nuttig 23 • Nutteloos 14

Coppejans CoppejansBeginner • 0 review(s)

5 26/10/2016

Ierland rondreis gedurende september 2016 vooor acht dagen. na een korte vlucht waren we al in de voormiddag in dublin. kaitlin onze gidse staat ons op te wachten en we merken direct het is een goedlachse meid. haar liefde voor ierland weet ze vlot over te brengen naar de groep. hebben al verschillende groepsreizen meegemaakt en deze groep was vanaf het eerste moment een fijne groep. aangenaam. de hotels waar we logeerden waren verzorgd en proper. volpension vonden we te veel we verloren op de middag nogal wat tijd met te eten. ieren houden dan nog van copieuze maaltijden wat we na enkele dagen voelden aan onze broek. we zijn niet vermagerd. wat het weer betreft hadden we volgens kaitlin veel geluk met geen druppel regen gedurende onze acht dagen.

Nuttig 24 • Nutteloos 1

StevensP StevensPBeginner • 0 review(s)

5 20/10/2016

We waren zer tevreden van de reis naar spanje. hotel riu chiclana _ costa de la luz. het hotel - de kamer - de maltijden en buffeten zerr goed verzorgd; we hebben er van genoten stevens - fierens / humbeek.

Nuttig 28 • Nutteloos 0

Boeykens BoeykensBeginner • 0 review(s)

5 18/10/2016

na een minder goede ervaring in cuba ( vluchtvertraging van 8 uur ! ) hebben we nu een heel mooie kroatie rondreis achter de rug. Vliegtuig was tweemaal op tijd, hotels van een hoge kwaliteit en eten lekker. we gaan terug mee. Boeykens - Philippaerts / Dendermonde.

Nuttig 27 • Nutteloos 0

BAUWENSPAUL BAUWENSPAULBeginner • 0 review(s)

5 16/10/2016

KROATIE CRUISE VAN 1 TOT EN MET 8 OKTOBER 2016. ALLES ZEER GOED VERLOPEN. WEER WEL TEGENGEVALLEN : REGEN EN ONWEER. BEGELEIDING VAN CREW EN PERSONEEL : BIJZONDER GOED. OOK ONZE GIDSE SOLANGE : PUIK WERK EN GAF BIJZONDER VEEL INFO. CRUISEDIRECTOR ZEER BEKWAAM : VRiENDELIJK EN BEHULPZAAM. Dhr. Bauwens Paul - Hever ( kajuit 17 ).

Nuttig 25 • Nutteloos 0

DevisscherJM DevisscherJMBeginner • 0 review(s)

5 14/10/2016

Peru - September 2016. * Gids : voortreffelijk ( regelde werkelijks alles voor ons ) * Hotels : basic, maar wel goed onderhouden en erg netjes. alles was er, maar geen luxe. ( verwachten we ook niet in Peru ) * Maaltijden : zeer lekker en gevarieerd * Rondreis : druk programma met weinig rust-momenten De deelnemers vielen erg goed mee. We hebben begin december reeds afgesproken om elkaar terug te zien. Beste reisgezelschap tot nu toe, daar moet je geluk mee hebben. De Visscher Jean-Marie - Zemst.

Nuttig 27 • Nutteloos 0

mdesignbelgium mdesignbelgiumBeginner • 0 review(s)

1 14/10/2016

zeer onaangename ervaring met dit reisbureau de blauwe vogel 1. de eigenaar onderzoekt geen enkele klacht 2. en lacht u gewoon uit door snel een email als antwoord te zenden, waarin hij alles negeert. 3. bovendien is de reis goedkoop voorgesteld maar is ze in feite veel duurder dan elders. een goede raad : blijf er buiten ----om een zeer slechte vakantie te vermijden en om te vermijden dat je nadien wordt wordt uitgelachten.

Nuttig 3 • Nutteloos 8

nadia nadiaBeginner • 2 review(s)

5 04/10/2016

Fantastische Chinareis gehad van 16 tot 30 september 2016. We hadden een super groep (30 pers. ) en een SUPER gids (Jacques Duquenne) : dit was onze 6de Blauwe Vogel rondreis en de beste tot nu toe. De Chinezen hun kennis van de Engelse taal is wel erbarmelijk en velen zijn onbeschoft en onvriendelijk maar dat weegt niet op tegen alle andere (wel lieve en hilarische chineesjes) positieve ervaringen van deze reis. Ik blijf erbij : charme van het land, toffe medereizigers en een goede gids (beter dan deze is moeilijk te vinden denk ik) maken of kraken je reis ; en ik kan alleen maar besluiten : China was voor ons een TOP VAKANTIE. Wie nog twijfelt : luyckx. n@hotmail. com. Gerrit en Nadia Luyten Luyckx - Haacht.

Nuttig 25 • Nutteloos 0

BossaertJacques BossaertJacquesBeginner • 0 review(s)

5 02/10/2016

Citytrip Mosko & SintPetersburg, rusland. Samen met Guido onze reisbegeleider vertrokken we stipt op tijd met brussels airlines naar moskou. na een aangename, rustige vlucht kwamen we aan in ons hotel : de hilton moskova. pure luxe terwijl dit vroeger een communistisch overheidsgebouw was. tijden veranderen. programma was erg druk, maar met de fifigoede hulp van onze gidse Mirnova ( die trouwens perfect nederlands sprak ) hebben we alle hoogtepunten van de hoofdstad ontdekt. Na 3 nachten Hilton, reisden we dan met de Russische TGV in sneltreintempo naar Sint Petersburg, het hoogtepunt van deze 8 daagse. We werden ondergebracht in Hotel ROSSI ( op programma stond nochtans Hotel Ambassador ) Maar omdat de Ambassador de laatste maanden overspoeld werd door Chinese toeristen, vond men het beter om ons in hotel Rossi onder te brengen. We weten niet wat we van de Ambassodor moeten zeggen ( we hebben dat hotel niet bezocht ), maar de ROssi was een prima adres. Heel centraal gelegen & het was een echt Boutique hotel. Het ontbijt was enorm uitgebreid ( en heb al veel gereisd ondertussen, kan dus vergelijken ) Kamers waren klassiek maar stijlvol ingericht & de badkamer was een juweeltje. OOk hier weer stond een bevallige Russische gidse klaar om ons rond te leiden. Haar Nederlands was ook weer tegen de perfectie en de groep vond haar sympathieker ( minder koel dan de vorige ) Sint ptersburg is inderdaad een mooiere stad dan moskou. Maar we zijn heel blij dat we beide hebben gezien tijdens deze reis, die we zeker gaan aanbevelen aan onze vrienden en familie.

Nuttig 21 • Nutteloos 0

UytterhoeveP UytterhoevePBeginner • 0 review(s)

5 18/09/2016

Gisteren teruggekomen van mooie reis doorheen italië van Venetië tot Napels. Zeer toffe reisleidster Marianne. Voor meerdere reizigers was de reis te zwaar en vermoeiend : het is een druk programma. Hotels waren allen in orde en vooral heel goed gelegen. Maaltijden : niets op aan te merken : stuk voor stuk lekker en italiaans. Een mooie reis waar we beide van genoten hebben. Dhr. Uytterhoeve - Kortrijk.

Nuttig 26 • Nutteloos 0

Reviews in andere talen

| English : 4 reviews |

Score :

Uw ervaring uit eerste hand helpt. Bedankt!

Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site. Bovendien opent het de conversatie met de uitbater die mogelijk met uw opmerkingen rekening kan houden om zo zijn service te verbeteren. Daarom vragen wij om onderstaande regels te respecteren. Wees Eerlijk en objectief. Berschrijf uw ervaring zoals u ze heeft ondervonden. Beleefd. Vermijd agressief taalgebruik, zelfs al had u een negatieve ervaring met de zaak in kwestie. Eerlijk in uw review wanneer u uitbater of werknemer bent op de plaats waarover u een review schrijft. Gelieve niet: Negatieve reviews te publiceren met als enig doel de uitbater te schaden. Mensen persoonlijk aan te vallen Reviews te kopieren van gelijkaardige websites

Er is geen verdere informatie over deze plaats

Er zijn geen artikels gelinkt aan deze plaats

Er zijn nog geen video gelinkt aan deze plaats

Tarieven

Merken

Voordeel

De Blauwe Vogel

Diensten Reisbureau in Sint-Truiden

Openingsuren

Deze zaak heeft (nog) geen openingstijden

Open op zondag ?

Deze zaak heeft (nog) geen openingstijden

Handige links

Website : deblauwevogel.be