De Blauwe Vogel

Diensten Reisbureau in Sint-Truiden

  4.5/5

247 Reviews

De Blauwe Vogel
62 Luikersteenweg

3800 Sint-Truiden | België

Google maps »

  011705500 011705500

€€
50.81077 5.190844

Score :

Uw ervaring uit eerste hand helpt. Bedankt!

Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site. Bovendien opent het de conversatie met de uitbater die mogelijk met uw opmerkingen rekening kan houden om zo zijn service te verbeteren. Daarom vragen wij om onderstaande regels te respecteren. Wees Eerlijk en objectief. Berschrijf uw ervaring zoals u ze heeft ondervonden. Beleefd. Vermijd agressief taalgebruik, zelfs al had u een negatieve ervaring met de zaak in kwestie. Eerlijk in uw review wanneer u uitbater of werknemer bent op de plaats waarover u een review schrijft. Gelieve niet: Negatieve reviews te publiceren met als enig doel de uitbater te schaden. Mensen persoonlijk aan te vallen Reviews te kopieren van gelijkaardige websites

Sorteren op:

StevensP StevensP • 0 review(s)

5 20/10/2016

We waren zer tevreden van de reis naar spanje. hotel riu chiclana _ costa de la luz. het hotel - de kamer - de maltijden en buffeten zerr goed verzorgd; we hebben er van genoten stevens - fierens / humbeek.

Nuttig 10 • Nutteloos 0

Boeykens BoeykensBeginner • 0 review(s)

5 18/10/2016

na een minder goede ervaring in cuba ( vluchtvertraging van 8 uur ! ) hebben we nu een heel mooie kroatie rondreis achter de rug. Vliegtuig was tweemaal op tijd, hotels van een hoge kwaliteit en eten lekker. we gaan terug mee. Boeykens - Philippaerts / Dendermonde.

Nuttig 14 • Nutteloos 0

BAUWENSPAUL BAUWENSPAULBeginner • 0 review(s)

5 16/10/2016

KROATIE CRUISE VAN 1 TOT EN MET 8 OKTOBER 2016. ALLES ZEER GOED VERLOPEN. WEER WEL TEGENGEVALLEN : REGEN EN ONWEER. BEGELEIDING VAN CREW EN PERSONEEL : BIJZONDER GOED. OOK ONZE GIDSE SOLANGE : PUIK WERK EN GAF BIJZONDER VEEL INFO. CRUISEDIRECTOR ZEER BEKWAAM : VRiENDELIJK EN BEHULPZAAM. Dhr. Bauwens Paul - Hever ( kajuit 17 ).

Nuttig 19 • Nutteloos 0

DevisscherJM DevisscherJMBeginner • 0 review(s)

5 14/10/2016

Peru - September 2016. * Gids : voortreffelijk ( regelde werkelijks alles voor ons ) * Hotels : basic, maar wel goed onderhouden en erg netjes. alles was er, maar geen luxe. ( verwachten we ook niet in Peru ) * Maaltijden : zeer lekker en gevarieerd * Rondreis : druk programma met weinig rust-momenten De deelnemers vielen erg goed mee. We hebben begin december reeds afgesproken om elkaar terug te zien. Beste reisgezelschap tot nu toe, daar moet je geluk mee hebben. De Visscher Jean-Marie - Zemst.

Nuttig 21 • Nutteloos 0

mdesignbelgium mdesignbelgiumBeginner • 0 review(s)

1 14/10/2016

zeer onaangename ervaring met dit reisbureau de blauwe vogel 1. de eigenaar onderzoekt geen enkele klacht 2. en lacht u gewoon uit door snel een email als antwoord te zenden, waarin hij alles negeert. 3. bovendien is de reis goedkoop voorgesteld maar is ze in feite veel duurder dan elders. een goede raad : blijf er buiten ----om een zeer slechte vakantie te vermijden en om te vermijden dat je nadien wordt wordt uitgelachten.

Nuttig 3 • Nutteloos 0

nadia nadiaBeginner • 2 review(s)

5 04/10/2016

Fantastische Chinareis gehad van 16 tot 30 september 2016. We hadden een super groep (30 pers. ) en een SUPER gids (Jacques Duquenne) : dit was onze 6de Blauwe Vogel rondreis en de beste tot nu toe. De Chinezen hun kennis van de Engelse taal is wel erbarmelijk en velen zijn onbeschoft en onvriendelijk maar dat weegt niet op tegen alle andere (wel lieve en hilarische chineesjes) positieve ervaringen van deze reis. Ik blijf erbij : charme van het land, toffe medereizigers en een goede gids (beter dan deze is moeilijk te vinden denk ik) maken of kraken je reis ; en ik kan alleen maar besluiten : China was voor ons een TOP VAKANTIE. Wie nog twijfelt : luyckx. n@hotmail. com. Gerrit en Nadia Luyten Luyckx - Haacht.

Nuttig 21 • Nutteloos 0

BossaertJacques BossaertJacquesBeginner • 0 review(s)

5 02/10/2016

Citytrip Mosko & SintPetersburg, rusland. Samen met Guido onze reisbegeleider vertrokken we stipt op tijd met brussels airlines naar moskou. na een aangename, rustige vlucht kwamen we aan in ons hotel : de hilton moskova. pure luxe terwijl dit vroeger een communistisch overheidsgebouw was. tijden veranderen. programma was erg druk, maar met de fifigoede hulp van onze gidse Mirnova ( die trouwens perfect nederlands sprak ) hebben we alle hoogtepunten van de hoofdstad ontdekt. Na 3 nachten Hilton, reisden we dan met de Russische TGV in sneltreintempo naar Sint Petersburg, het hoogtepunt van deze 8 daagse. We werden ondergebracht in Hotel ROSSI ( op programma stond nochtans Hotel Ambassador ) Maar omdat de Ambassador de laatste maanden overspoeld werd door Chinese toeristen, vond men het beter om ons in hotel Rossi onder te brengen. We weten niet wat we van de Ambassodor moeten zeggen ( we hebben dat hotel niet bezocht ), maar de ROssi was een prima adres. Heel centraal gelegen & het was een echt Boutique hotel. Het ontbijt was enorm uitgebreid ( en heb al veel gereisd ondertussen, kan dus vergelijken ) Kamers waren klassiek maar stijlvol ingericht & de badkamer was een juweeltje. OOk hier weer stond een bevallige Russische gidse klaar om ons rond te leiden. Haar Nederlands was ook weer tegen de perfectie en de groep vond haar sympathieker ( minder koel dan de vorige ) Sint ptersburg is inderdaad een mooiere stad dan moskou. Maar we zijn heel blij dat we beide hebben gezien tijdens deze reis, die we zeker gaan aanbevelen aan onze vrienden en familie.

Nuttig 19 • Nutteloos 0

UytterhoeveP UytterhoevePBeginner • 0 review(s)

5 18/09/2016

Gisteren teruggekomen van mooie reis doorheen italië van Venetië tot Napels. Zeer toffe reisleidster Marianne. Voor meerdere reizigers was de reis te zwaar en vermoeiend : het is een druk programma. Hotels waren allen in orde en vooral heel goed gelegen. Maaltijden : niets op aan te merken : stuk voor stuk lekker en italiaans. Een mooie reis waar we beide van genoten hebben. Dhr. Uytterhoeve - Kortrijk.

Nuttig 26 • Nutteloos 0

Daenen Daenen • 0 review(s)

5 11/09/2016

Rondreis Sardinia van 2 tot 9/9/2016. Gids Saskia : top ! Chauffeur Roberto : prima. We hebben elke middag bijzonder lekker gegeten. Was telkens een voltreffer. Gidse had dis heel goed uitgekiend, telkens een typische lunch. Heel mooie bestemming met veel natuur. Er wonen weinig mensen in Sardinia, maar wel 4 miljoen schapen. De natuur is overal aanwezig. Cagliari vonden we de mooiste stad met zijn kronkelige straatjes. Het was wel BLOEDHEET, sommige dagen zonder een zucht wind. Maar zeker een heel mooie reis, maar liefst enkele graden minder.

Nuttig 22 • Nutteloos 2

PottevliegheA PottevliegheABeginner • 0 review(s)

5 26/08/2016

Kroatie cruise was een voltreffer ! Onze gids Solange was een echt schatje. Ze maakte de cruise onvergetelijk voor ons. Een echt lachebekje, de hele tijd goedgemutst en vrolijk ! Dankzij haar stadswandeling zodra we waren aangemeerd, wisten we waar alles lag. De Atlantic ( onze boot ) was supergezellig. Kajuiten met alles wat we nodig hadden en een lekkere kroatisch getinte keuken. Veel vis op het menu, gewoon lekker en supervers gevangen. Kroatie vonden we alle 8 enorm mooi : alles o zo netjes en proper. Natuur is mooi en de steden zijn TOP ! Armand Pottevlieghe - Roeselare.

Nuttig 26 • Nutteloos 5

urbain.katelijne urbain.katelijneBeginner • 0 review(s)

5 05/08/2016

Magisch China met vertrek 15 juli 2016. Het was opnieuw (vorig jaar Zuid Afrika) een mega fantastische reis op topniveau. Tot in de perfectie georganiseerd. We hadden een zeer goede gids Kristien van Damme. Zeer goede hotels, lekker eten en een gevarieerd programma. Bedankt Blauwe vogel en nu Namibië in 2017.

Nuttig 27 • Nutteloos 2

Parmentier Parmentier • 0 review(s)

5 30/07/2016

Hierbij een dikke pluim voor de goede organisatie van de Thailand-reis waaraan wij deelgenomen hebben (afreis 14/7/2016). Alles is picobello verlopen, super reisbegeleiding, super hotels, zoveel speciale dingen gezien en gedaan, echt fantastisch ! Ik heb een oester-allergie, en elke middag bij het lunch-buffet gingen de gidsen in de keuken eerst navragen waar er allemaal oestersaus in zat (was wel wat hoor). En als er te weinig overbleef wat ik mocht eten, kreeg ik telkens enkele afzonderlijk klaargemaakte (heel lekkere) gerechten ! Dus fantastische service, echt waar. Wij zijn al aan het kijken waar we volgende keer met de Blauwe Vogel naartoe kunnen gaan ! Groetjes, familie Parmentier / Van Bouwel.

Nuttig 28 • Nutteloos 1

ThomasA ThomasA • 0 review(s)

5 27/07/2016

Rondreis Malta ( verblijf in hotel San Antinio and Spa ) Opmerkelijk lekker keuken, alle dagen veel keuze en van goede kwaliteit. De ijskar op het dakterras met mooi uitzicht over de baai was ons favoriete plekje, elke avond opnieuw. Zo lekker ijs ! Het hotel was SUPERGOED. Hotel, personeel, kamer, eten + netheid. Zeer goede koks met veel variatie. Misschien zou het zwembad iets langer mogen openblijven dan 18. 00 uur Na een namiddagexcursie kon je dus niet meer gaan zwemmen. Hotel kan niet beter zijn: pluim voor het hele team. Thomas Vandamme Tania - Overmeerbeek.

Nuttig 27 • Nutteloos 3

Robijnsfranky RobijnsfrankyBeginner • 0 review(s)

4 21/07/2016

stadsbezoek amsterdam juli 2016 voor 3 dagen. bus : was 15 minuten te laat. chauffeur reed prima, daar niets van en was ook vriendelijk maar excuseerde zich niet voor te laat zijn ( wegopstopping volgens hem ) hotel was ok, sober viersterren maar wel netjes onderhouden en ruime badkamer met shamp en zo. het ontbijt was lekker, veel variatie en werd goed bijgevuld. we hebben al anders meegemaakt.

Nuttig 25 • Nutteloos 2

beckersaldeggonda beckersaldeggonda • 0 review(s)

5 18/07/2016

Grote rondreis Italië van 11 juni 2016. Heel druk reisprogramma maar wel veel gezien. Hotels correct met allen heel goede ligging. Veel eten. Gids kende haar werk. In 1 reis hebben we zowat alle hoogtepunten van Italië gezien. Volgende keer kiezen we wel een rustigere vakantie er was geen dag rust geprogrammeerd Beckers Houthalen.

Nuttig 27 • Nutteloos 1

Reviews in andere talen

| English : 4 reviews |

Score :

Uw ervaring uit eerste hand helpt. Bedankt!

Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site. Bovendien opent het de conversatie met de uitbater die mogelijk met uw opmerkingen rekening kan houden om zo zijn service te verbeteren. Daarom vragen wij om onderstaande regels te respecteren. Wees Eerlijk en objectief. Berschrijf uw ervaring zoals u ze heeft ondervonden. Beleefd. Vermijd agressief taalgebruik, zelfs al had u een negatieve ervaring met de zaak in kwestie. Eerlijk in uw review wanneer u uitbater of werknemer bent op de plaats waarover u een review schrijft. Gelieve niet: Negatieve reviews te publiceren met als enig doel de uitbater te schaden. Mensen persoonlijk aan te vallen Reviews te kopieren van gelijkaardige websites

Er is geen verdere informatie over deze plaats

Er zijn geen artikels gelinkt aan deze plaats

Er zijn nog geen video gelinkt aan deze plaats

Tarieven

Merken

Voordeel

De Blauwe Vogel

Diensten Reisbureau in Sint-Truiden

Openingsuren

Deze zaak heeft (nog) geen openingstijden

Open op zondag ?

Deze zaak heeft (nog) geen openingstijden

Handige links

Website : deblauwevogel.be