Kaart Mening Informatie

De Blauwe Vogel
5/5

Reisbureau

Mijn mening geven

Vreselijk
Matig
Gemiddeld
Heel goed
Uitstekend
Mijn review
Vraag
Nog eens 5 letters alvorens uw mening te posten
En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales van Cityplug
Auteur : ()
Afmelden van profiel veranderen

Mening

332 Meningen
5/5
hepan1 do 31 mei 2018 - 15:38

Zijn juist weer van een rondreis China .Onze gids Vince is een topgast ,hij weet heel veel over China en er waren mensen bij die geen of weinig Engels spraken maar Vince liet de Engelstalige gidsen een deel spreken en hij vertaalde ,top.De gidsen waren ook top ,het is een land met veel contrasten ,de stomende en grote stad en daartegen de rust in de rijstvelden .Onze groep was ook heel goed en er werd rekening gehouden met de goesting en de smaak van ons .Een aanrader .

Schotte.dirk54 do 31 mei 2018 - 07:28

Rondreis van Puglia / Italie. Onze gids Tania beste ooit. Hotels correct en een grote waardering voor het perfect uitgekiende programma. Was elke dag goed gevuld maar verveelde nooit. Maaltijden stuk voor stuk lekker met telkens veel lokale specialiteiten.

naolin wo 30 mei 2018 - 09:28

Vraag : We hebben een rondreis balkan geboekt met blauwe vogel. Maar het reisprogramma en de info over de hotels ben ik kwijt. Heeft iemand die en kan je die mij ook bezorgen ? Ik heb de firma reeds enkele malen gecontacteerd, maar helaas, zelfs geen reactie !!!! en dat voor de blauwe vogel !!!!

di 1 mei 2018 - 18:41

Voor het eerst een reis met De Blauwe Vogel meegemaakt - bestemming Kreta. Eigenlijk was het een product van Sunweb maar door De Blauwe Vogel, met een paar extra's (o.a. bagage 20 kgr., geen administratiekosten) duurder verkocht. Vliegtuigreis met Brussels Airlines. Zonder problemen verlopen. Transfer naar Vasia - hotel in Sissi en terug naar de luchthaven Heraklion goed en tijdig. Nederlandstalige reisleiding = hostess van Sunweb. Hotel in een klein, redelijk rustig kustdorpje, gelegen aan een rotsstrand. Verzorgd en net hotel. Nette kamers met vernieuwde badkamer. Dagelijkse schoonmaak kamers, verversen handdoeken ed. Maaltijden allemaal in buffetvorm.('s morgens, 's middags, avond ) Zeer royaal, gevarieerd, met typische Griekse specialiteiten. Lekker en niets op aan te merken. 2 randbemerkingen. Dorpje Sissi is afgelegen en in begin en einde van het seizoen is er géén openbaar vervoer. Dus aangewezen op autohuur of excursies van Sunweb. Het hotel dat in een villagestijl is opgetrokken, heeft geen volledig afgesloten eetruimte. Is dus deels buiten op groot terras. Bij minder gunstige weersomstandigheden en met de typische kust eilandwinden is het niet zo gezellig om er eerder onbeschut te zitten eten. Ook de lobby is wat klein voor de ongeveer 100 kamers. Eeder 3,5 sterren ipv. 4 sterren en dus ietsjes minder dan aangekondigd. de Blauwe Vogel heeft echter ons vertrouwen niet beschaamd.

zo 15 apr 2018 - 23:43

Net terug van de balkan rondreis. Hotels waren zoals in brochure en op hun site vermeld stond. 1 hotel was een ander, maar had wel een ster meer. Top. Gids was Vasco en deed zijn werk uitstekend. Was onze eerste groepsreis ooit en we gaan zeker nog met hen mee.

wo 11 apr 2018 - 19:10

Vraag : Beste heeft er iemand ervaring met de rondreis in cuba met de blauwe vogel?

 • Anonymous : We zijn terug van 30 maart. Cuba is een mooi land maar zeer arm. De hotels zijn niet altijd wat de blauwe vogel beloofd. In 2 hotels was er veel schimmel in de kamers. Men sprak op de site van niet luxueus maar dit was zelfs niet basic of gezond. Ik heb dit gemeld, ook een andere medereiziger heeft dit gedaan maar dit werd op onbegrip onthaald bij de blauwe vogel. Jammer. Ook werd ons in Zaventem gevraagd 40€ per persoon in een fooienpot te steken vr gids, chauffeur ed. Wij willen wel fooien geven maar beslissen graag zelf a wie en hoeveel. Ook werd daar vooraf niets over gezegd. We kregen ook geen inzagen in wie wat kreeg. 43 reizigers a 40€ is toch al de moeite om fooien te geven in een land waar men gemiddeld 25€ per maand verdient. We zijn niet tegen de fooien op zich, wel tegen het systeem. Begeleiding Brussel Brussel stelt niets voor. Het is een vriendelijke gepensioneerde man maar dat is het dan. De gids ter plaatse was wel ok. Wanneer je achteraf een mail stuurt met deze opmerkingen kaatst men gewoon de bal terug. Het was onze eerste groepsreis, onze eerste keer ook dat we met de blauwe vogel reisden en zeker ook de laatste keer. Ze leggen de klemtoon op hun lagere prijs maar vergeten dat je dit merkt in de kwaliteit v d reis. Liever iets meer betalen in een 3de wereldland.za 14 apr 2018 - 13:33
 • 1 commentaar / commentaren     Reageren
debeckerMyriam za 3 mrt 2018 - 15:09

Azoren rondreis Samen met 30 andere nederlandstalige reizigers, reisden we naar de Azoren. Hieronder vind je een samenvatting van de plus- en minpunten van deze natuurreis. Pluspunten : - de organisatie had gekozen voor 1 hotel, wat een goede keuze bleek te zijn. We moesten maar 1 keer inchecken in een hotel en van daaruit gingen we dan Sao Migeul ontdekken - hotel hotel : the royal garden. Correct viersterrenhotel, modern van look en kamers met alle comfort. Heel net onderhouden, ruime badkamer. Eten was gewoon goed. - Onze gids : grootste meevaller van de hele reis : kon honderduit vertellen over alle facetten , en als hij een antwoord niet wist zocht hij het op via bevriende gidsen. Had vlug door, dat de meerderheid hier niet was voor een geschiedenisles maar wel voor de natuur en heeft zijn uitleg dan ook in die mate aangepast. Topper Zijn nederlands was vlekkeloos. - eten : ontbijt en avondeten was in het hotel, middageten telkens op locatie. Was meestal azoren specialiteit, maar steeds lekker. Heel aangename formule, maar mijn vrouw vond het na enkele dagen overdaad. - vliegreis was met tui fly : voldoende beenruimte, nederlandstalig boordpersoneel en nieuw toestel - programma : heel veel gezien op acht dagen, maar was de bedoeling Minpunt : - Het was veel te vlug voorbij... - Eigenljik geen noemenswaardige minpunten bij deze azoren reis Dhr. en Mevr. Polfliet Hubert - Dendermonde.

do 1 mrt 2018 - 11:21

De aangeboden bussen waren wel van zeer lage klasse en comfort tijdens de lange reis door Zuid Afrika niettegenstaande in de brochure en door De blauwe vogel de bussen als comfortabel werden omschreven. De voorruit aan de chauffeurs kant was gebarsten tot op gezichtshoogte van de chauffeur. Vering van de bus liet volledig te wensen over. Zicht werd gestoord door een doorlopende horizontale baar. Je zag Zuid Afrika in twee delen: boven de baar en onder de baar. De overtrekken van de zittingen waren heel vies! Als het regende waren er een aantal stoelen nat. Op hellingen werd de bus gewoon voorbij gereden door geladen vrachtwagens. De airco was moeilijk te regelen ofwel was het heet in de bus ofwel was het heel koud. De stoelen waren heel smal en ook niet proper.Van de gids verstond ik nauwelijks iets in de bus door het lawaai van de bus en de gebrekkige geluidsinstallatie. De concurrentie reed wel rond met luxueuze bussen met getinte panorama ramen en degelijke stoelen. Zelfs de plaatselijke bevolking reed rond met comfortabeler busjes dan die van De blauwe vogel. Het meeste stoort mij dat De blauwe vogel zelf geen verantwoordelijkheid neemt bij problemen. Je wordt dan gewoon doorgestuurd naar het reisbureau waar zij die reis kochten. Voor mij nooit nog de blauwe vogel!

 • Anonymous : Wij hebben de 22 daagse rondreis met de blauwe vogel gedaan en was de top goede bus en gids en zeer veel gezien. Met niets problemen gehad.zo 11 mrt 2018 - 15:13
 • 1 commentaar / commentaren     Reageren
di 13 feb 2018 - 18:52

Vraag : Hallo, heeft er iemand ervaring met de rondreis Moskou - St Petersburg van de Blauwe Vogel? Bedankt! Katrijn

debeckerMyriam di 6 feb 2018 - 16:25

Ik wil jullie van harte bedanken voor de reis die ik met jullie reisorganisatie mogen beleven heb. Ik heb al vele groepsreizen meegemaakt in verschillende werelddelen en met allerlei organisaties, maar jullie reis springt er toch wel uit. De organisatie van de reis verliep prima: zeer vlotte check-in voor zo’n grote groep, de valiezen waar we zelf geen vinger moesten naar uitsteken, de service in de bus, de vlotte verplaatsingen, de lokale Nederlandstalige gids met bakken ervaring en informatie, de lokale Thaise gids. Vince was een fantastische gids. Ik heb veel bijgeleerd over Thailand, zijn inwoners, de taal, de godsdienst, de geschiedenis, het eten… Het programma was zeer afwisselend en was heel goed georganiseerd. Alle hotels waren prima. Het Thaise eten heeft me bekoord. Onze groep was ook fantastisch, daar hebben we geluk mee gehad. Iedereen genoot, was op tijd en er waren nooit strubbelingen. Dus ik heb genoten. Twee dingen zouden eventueel nog wat aandacht kunnen krijgen. De lokale Thaise gids Khun Tata was goed en kende veel over de Thaise geschiedenis van al de tempels enz. Zijn Engelse woordenschat was uitgebreid maar soms was hij moeilijk te verstaan door zijn uitspraak en soms veel te snel praten. En daardoor haakten sommige mensen in de groep af als hij uitleg gaf. De verplaatsingen naar Hua Hin waren vermoeiend, zeker de laatste dag. Het hotel was fantastisch, maar spijtig dat het zo ver van Bangkok lag. Zeker de laatste dag was heel vermoeiend: uitchecken kon om 12u (prima), maar dan nog wachten tot 17u om daarna 4u te rijden naar Bangkok en dan te wachten op het vertrek om 00u30 voor een vlucht van 13u naar België. Ik weet niet of dat mogelijk is, maar een hotel dichter bij Bangkok zou misschien minder vermoeiend geweest zijn. Ik was ook jarig tijdens deze reis en wil jullie van harte danken voor de lieve attenties.

degroovepascale di 6 feb 2018 - 12:22

Zuid Afrika Pluspunt : * Programma werd uitgevoerd zoals voorzien * Onze gids Willem * Mooie verblijfsadressen : de meeste kleinschalig en huiselijk * Lekkere diners * Tijdens safari deed Willem zijn best om de big 5 te spotten en dat lukte wonderwel Minpunten : * Te weinig beenruimte bij british airways, onvriendelijk boordpersoneel.

georgesderiemaeker224 zo 4 feb 2018 - 23:33

Egypte Was onze eerste kennismaking met dit reisbureau. Verschillende vrienden van ons waren al met hen meegereisd, en waren telkens tevreden. Vliegreis : geen maaltijd, moesten we betalen. Was wel proper toestel en twee maal stipt op tijd. Beenruimte : ok. 1e week : Nijlcruise. Was zoals verwacht. Alle comfort aanwezig, eten lekker maar wat monotoon. Kajuiten werden bijzonder goed onderhouden, alles was er en netjes. Onze gids Amro was het grote pluspunt : slimme kerel, onberispelijk nederlands en kon de soms saaie geschiedenis toch altijd boeiend vertellen. Hij maakte de eerste week meer dan geslaagd. Transfer van Luxor naar Hurghada : oude bus, maar wel proper en voorzichtige chauffeur. Was rit met begeleiding door leger - voelt heel vreemd aan als je 4 uur met een escorte door de woestijn rijdt. Hotel Hurghada, de 2e week : de recensies op internet hadden niet gelogen : een heel mooi hotel met alle pracht en praal. Buffetten om U tegen te zeggen en een kamer als een balzaal. Heel veel grote buitenzwembaden, het hele resort was prima onderhouden. De week vloog voorbij. Heel knappe afsluiter van deze 2 weken. Conclusie : voor de betaalde som hebben we veel terug gehad. We zijn erg tevreden van de blauwe vogel en een grote bravo voor Amro onze gids ! Deriemaeker Georges - Antwerpen

 • Anonymous : Een gids doet veel (heel) veel aan de beleving van een reis, hebben dit jaar tweede maal de nijlcruise gedaan en hadden weemoed naar amro, supergidsdo 29 mrt 2018 - 15:58
 • 1 commentaar / commentaren     Reageren
Ann Mattens
Ann Mattens za 3 feb 2018 - 11:17

Tot nu toe drie maal op reis geweest met de Blauwe Vogel en eerlijk... ik begrijp niet waar alle lof blijft vandaan komen. Na een eerste reis naar Bali in 2013 hadden we al onze bedenkingen en hebben die per mail laten weten aan De Blauwe Vogel. Weinig reactie van hun kant. Toch laten verleiden tot een tweede reis, dit keer naar Thailand in 2017 en al bij al was deze reis goed meegevallen. Heel veel gezien en goed georganiseerd door lokale gids Bill. Dus nu net terug van een volgend reis Tanzania en Zanzibar en nu is het definitief... nooit meer met De Blauwe Vogel. Hebben we dan niet genoten van deze reis? Absoluut wel want een Safari is echt de moeite waard en zowel Lake Magnara, Ngorongoro Krater en Serengeti zijn onvergetelijk. Alleen hebben wij absoluut het gevoel dat De Blauwe Vogel vooral veel reizen aankoopt zonder zich af te vragen wat deze reizen in de praktijk inhouden. Als je hen contacteert voor vragen krijg je halve antwoorden of zelfs totaal verkeerde informatie. Zo werd ons bijvoorbeeld voor deze reis gezegd dat we geen Amerikaanse dollar nodig hadden en alles met de pinkaart of euros kon betaald worden. In de praktijk blijkt dat je ABSOLUUT dollars nodig hebt en liefst veel kleine 1 dollarbiljetten want alles moet met tips beloond worden. Ook maken zij zich weinig zorgen over de eigenlijke accommodaties ter plaatse. Zij dekken zich in door te vermelden dat men geen luxevakantie moet verwachten. Maar er is nog een wezenlijk verschil tussen een goed onderhouden tentenkamp en een tent met vuil beddengoed en muskietennetten en muggengazen vol gaten. Wij denken ook dat zij de vluchten zo goedkoop mogelijk proberen aan te kopen maar vergeten dan te vermelden dat je heel vaak moet tussenlandingen doen. Ons werd gezegd dat we rechtstreeks naar Ethiopië zouden vliegen, wat trouwens een heel oude, drukke en weinig comfortabele luchthaven is om uren te wachten. Maar wat ons niet verteld werd dat we zowel in de heen als terugvlucht ook een tussenlanding zouden maken in Wenen, dus tijdverlies door landen en opstijgen en telkens een uur wachten in het vliegtuig. alsof de hele reis nog niet lang genoeg duurt. Eerlijk gezegd, ik betaal dan liever een beetje meer voor betere vluchten en iets betere accommodaties ter plaatse en neen het hoeft daarom geen grote luxe te zijn. Maar onze verblijven waren soms ondermaats en voor een bedrag van 3 500 euro liggen onze verwachtingen echt wel hoger. En het kan ook beter voor deze prijs, dat hebben wij nu bij het thuiskomen al grondig onderzocht. Dus besluit: Nooit meer De Blauwe Vogel. Misschien vroeger nog begaan met hun klanten maar nu slachtoffer aan het worden van hun eigen succes.

 • Anonymous : Zelfde ervaring, dekken zich idd in met te zeggen dat je geen luxe mag verwachten! Maar basic is geen kamer met schimmel ed. Bij een mail nr hen achteraf met de opmerkingen ivm de reis naar Cuba kaatsen ze de bal gewoon terug. Absoluut niet professioneel! Het omzetcijfers zal goed blijven dus waarom iets veranderen. Voor ons en nog mensen v onze griep NOOIT MEER op reis met de blauwe vogel. Raar dat op Facebook daar nog nooit iets over te lezen stondza 14 apr 2018 - 13:40
 • Anonymous : Gelijksoortige ervaring met een cruise op de Nijl. Hieronder onze mail naar de Blauwe Vogel waar nauwelijks reactie op komt! We boeken en betalen voor iets en krijgen iets helemaal anders! Begeleide rondreis Egypte 15/1 t/m 29/1/2018 Beste Trudo, Wij zijn net terug van de begeleide rondreis & cruise op de Nijl. Het was een zeer aangename reis langs de Nijl met een prachtig hotel nadien in Hurghada (Albatros White Beach). Toch wel even een minpuntje: Toen we op 15/1 landden in Hurghada, stond in jullie brochure vermeld dat we eerst zouden overnachten in Hurghada en nog konden genieten van een heerlijk avondmaal in het hotel. Dit is niet gebeurd. Dadelijk na de landing werden op de bus gezet richting Luxor - Esna. Een rit van bijna 7 uur na een vlucht van 5u. Er was dus geen avondeten voorzien en de overnachting in het hotel uiteraard ook niet. We kwamen pas omstreeks 03u00 op 16/1 aan op de boot. De beloofde boot Lady Mary bleek echter Magic Lady Carol te zijn. Een verouderde boot welke ook niet zo heel proper bleek. Bij het einde van de cruise lagen we aangemeerd naast het schip Lady Mary en die was heel wat netter en luxueuzer dan Lady Carol. Lady Carol was echter een boot met een vergane glorie. De plaatselijke Nederlandstalige gidsen van Flash Tours beweerden dat zowel Corendon als De Blauwe Vogel op de hoogte waren van de wijziging waarbij er na de aankomst niet naar het hotel werd gereden, maar werd doorgereden richting Lux or. We vonden dit echter een onaangename verassing, zeker omdat we hierop niet voorzien waren. Geen enkele deelnemer van de groepsreis was hiervan op de hoogte en wij konden ons dan ook voorafgaandelijk niet voorzien van eten. De plaatselijke gidsen hebben 's nachts echter nog tijdens de busrit naar Luxor kunnen voorzien in een droge Egyptische sandwich en chips. Indien we hiervan verwittigd waren, dan hadden wij ons hierop kunnen voorzien. Toch wel even spijtig bij het begin van deze vakantie. Met vriendeljke groeten, Luc De Meyerdi 6 feb 2018 - 08:37
 • 2 commentaar / commentaren     Reageren
Martens Chris
Martens Chris wo 31 jan 2018 - 12:11

Vraag : We doen binnenkort een Cruis met de Blauwe Vogel naar de Caraïben. Heeft er iemand meer info wat betreft de reis...valuta in de aanlegplaatsen...de verplaatsingen van het schip naar het vaste land...Het verblijf op het schip..enz. Dank bij voorbaat

safieren do 25 jan 2018 - 10:28

Hoi vogeltjes,... We zijn net terug van onze rondreis met de blauwe vogel in Thailand, hier onze eerlijke bevindingen,.. Eerst en vooral is er de gids Vince, we hebben al vaker ons vertrouwen gegeven aan Trudo en ik moet zeggen nog nooit spijt van gehad, maar met deze gids is het een hoofdvogel geworden, hoe die mens de spirit in de groep weet aan te scherpen is gewoon opmerkelijk, ik hoop dat Trudo dit mag lezen!!! Verder zeer goede reis met alles erop en eraan (een must voor de twijfelaars) en zoals altijd verzorgd zoals we verwachten van de blauwe vogel. We kijken al uit naar een volgende reis met,....NATUURLIJK!!! De groetjes aan alle vogeltjes! Verhas Eddy D'Hondt Andrea

lismontguido do 21 dec 2017 - 22:09

Gewoon prima. Altijd een scherpe prijs met vele extra s erbij. Zijn al 5 jaar klant en nog altijd erg tevreden.

di 14 nov 2017 - 16:59

Vraag : hallo, kan er iemand iets vertellen over de rondreis Kroatië met de blauwe vogel , zou graag boeken , maar liefst iets meer weten van klanten die deze reis eens gemaakt hebben, alsook de reis santorini/mykanos , wie heeft deze als gedaan ??? waren deze reizen ok ??

DevosJean di 10 okt 2017 - 17:12

Egypte 2 weken : alles prima in orde. Vliegreis, transfers, nijlcruise met zeer goede gids Amro, leuk excursiepakket en de 2 week was werkelijk het hoogtepunt : albatros white beach hurgada resort. Zelden een hotel gehad dat zo goed was : accomodatie, zwembaden, persooneel en voortreffelijke keuken. Het was heel warm met dertig graden, maar het waren 15 fijne dagen. Bedankt ! De Vos Jean - Rijkevorsel.

za 7 okt 2017 - 21:18

cruise kroatische kust (Mljet, Hvar, Bol, Split, Pucisca, Makarska, Korcula en Dubrovnik) 23 -30 sept 2017. Prachtig concept. 's Morgens tussen 6 en 8 uur vertrek naar de volgende bestemming, tegen de middag aanmeren in de volgende haven. In de namiddag een korte begeleide wandeling en nadien vrij. Ontbijt en middagmaal waren prima en de begeleiding van Solange super. Bedankt aan de 18 andere koppels en in het bijzonder onze tafelgenoten uit Brugge, Linkebeek en Zaventem voor deze prachtige week te samen. Zelf een vliegtuigdefect en een extra overnachting in het 5* hotel Croatia in Cavtat hebben we er met plezier bij genomen. Willy & Renilde - 3090 Overijse

do 5 okt 2017 - 11:50

Als er zich geen problemen voordoen kan je er ook geen last met hebben. De wet voorziet echter dat de reisbemiddelaar hulp en bijstand moet verlenen aan de reiziger in nood. Hier wringt dan het schoentje. De blauwe vogel toont dan haar ware gezicht. De schuld ligt dan bij de anderen. De klant en degenen die hem helpen zijn dan "profiteurs"..Trek dan maar uw plan!

 • safieren : We boekten ooit reis naar Kreta, we hebben tegengestelde ervaringen gehad aan die van u. M.v.g. Verhas Eddydo 25 jan 2018 - 10:31
 • 1 commentaar / commentaren     Reageren
Dujardin Emilienne za 16 sep 2017 - 16:00

Beoordeling " grote rondreis van italie" Datum : 2 september 2017 Duur : 11 dagen Programma : venetie - bologna - montecatini terme - firenze - chianti - siena - oveto - rome - sorrentto - napels - pompei Vervoermiddel : vliegtuig en bus ter plekke Onze italiaanse gids sprak vloeiend nederlands, met een klein accent. Maar ze was erg begaan met ons. Tijdens reis is dame ernstig ten val gekomen en nicola heeft dat zeer goed opgelost en haar prima bijgestaan. De hotels waren op zijn italiaans : ietwat protserig, maar ok. Moderne hotels zijn er niet veel in de oude historische centra. maar alle kamers waar we logeerden waren proper en voorzien van alle comfort. op 1 hotel na was er overal airco. Programma was druk te noemen, maar dat wisten we op voorhand. We hebben kwasi heel italie gezien in die 11 dagen. We konden zeker waarderen, dat alle inkomgelden waren voorzien met als kerst op de taart de gondola. Het etten was heel lekker, we zijn 2 kg bijhgekomen. lunch was telkens typisch, dikwijls een trattoria of artisanaal pasta of olijven fabriekje of mozarella makerij. Chianti streek en toscana vonden we beide de hoogtepunten, maar de klassieke kunststeden met rome en firenze als uitschieters mochten er ook wezen. Een drukke, ietwat overvolle vakantie maar wa hebben zeker gekregen waartvoor we betaalt hebben. Dujardine Emilienne - Steenokkerzeel.

AendeboomP do 7 sep 2017 - 12:24

15 dagen egypte. Een minder begin van de reis was toch wel dat we een avondvlucht hadden op dag 1. We kwamen rond middernacht aan in het hotel. Gelukkig was het wel 2 weken en was de retourvlucht ook een avondvlucht. Dat compenseerde alles een beetje. We gingen dus de eerste nacht logeren in het strandhotel, om pas de dag erna de transfer tot Luxor te nemen. Dat ging allemaal behoorlijk vlot, zeker naar egyptische normen. Onze gids AMRO : wat een kerel ! een wandelende encyclopedie, een spraakwaterval boordevol grappige anekdotes die het saaie verleden een leuke ervaring maakt. Nijlcruise was lady mary, vijf sterren egyptische norm maar kajuitenen waren proper, maaltijden gewoon lekker. alle basis comfort voorhanden. Druk weekprogramma, maar dat wisten we op voorhand. het was constant 30 graden maar eigenlijk heel goed in te leven, zeker als je op vakantie bent. De aansluitende week was in het white beach hurghada beach resort, een nagelnieuw hotel met veel faciliteiten en wel 6 buitenzwembaden. Ultra all in, en dat kan je letterlijk nemen : een feest voor onze smaakpupillen de klok rond. We hebben enorm genoten van deze egypte reis, en dat voor een heel klein prijsje. We geven deze reis dan ook een vette negen op tien voor prijs / kwaliteit. Aendeboom Patrick - wuustwezel.

Devogele do 31 aug 2017 - 10:21

Rondreis Baltische Staten - augustus 2017 Langs deze weg willen we jullie bedanken voor de deze mooie reis. Die begon in Brussel met veel problemen door de vliegtuig panne maar jullie hebben dat fantastisch opgelost. Ook grote dank aan onze gids en reisleider Frederik Erens, die alles in het werk stelde om de reis opperbest te laten verlopen. Zo’n een fantastische kerel hebben we nog nooit meegemaakt op reis. We kunnen enkel nog veel reclame maken voor jullie reisagentschap. Vriendelijke groeten, Teirlijnck-Devogele - 8501 Heule.

 • DevosJean : Beste, als een airline een vertraging heeft is dat dus onze fout ? Als U denkt dat U recht heeft op een hoge vergoeding, moet de reiziger persoonlijk een dossier indienen. Wij mogen dit zelfs niet in Uw naam. U moet dit altijd persoonlijk doen. De airline zal ook nooit een reiskantoor geld teruggeven, maar enkel rechtstreeks aan de betrokken passagier...di 10 okt 2017 - 17:08
 • 1 commentaar / commentaren     Reageren
MeulemansV wo 30 aug 2017 - 12:10

Wij zijn terug van vorige week van de Msc Fantasia, ook met bosmans luc. Wij waren wel tevreden van hem, maar we hebben het meeste zelf uitgezocht op voorhand. Hij is ook geen gids, maar een begeleider. Natuurlijk zal hij niet alle steden met ons gaan bezoeken, dat is ook zijn taak niet. Over het schip zelf : dik in orde. Het eten was lekker, de drank was er in overvloed. En de fjorden : amai hoe mooi ( al hadden we ook enorm geluk met het weer : 8 dagen stralende zon. Meulemans Vic - Borgerhout.

nadia wo 30 aug 2017 - 01:06

Wij zijn op cruise geweest naar de Noorse Fjorden in mei 2917. De cruise op zich was top, zeker de MSC Fantasia. Noorse Fjorden vonden wij niet wow maar dat is persoonlijk. Wat wij wel een echte ramp vonden was begeleider Lucien Bosmans. Wij hebben een klacht gestuurd naar DBV en vele mensen met ons heb ik gelezen in verschillende resencies. Trudo Carlier verzekerde mij dat ze van zijn NIET bewezen diensten geen gebruik meer zouden maken maar nu merk ik dat die nul van een Bosmans nog steeds mee op cruise gaat. Wel mijnheer Carlier : klachten van uw klanten zijn blijkbaar niet belangrijk ? En ik ben nochtans niet de enige !

Debrabanderemathieu54 za 26 aug 2017 - 15:55

CORSICA AUGUSTUS 2017 Samen met onze gids Fabian mochten we gedurende acht dagen Corsica ontdekken. We vertrokken vanuit Charleroi met de nationale maatschappij Air Corsica. De luchthaven van Charleroi was ons totaal onbekend, maar viel goed mee. Geen stress en een vlotte check in. Zowel de heen als de retour verliep vlekkeloos en op tijd. Bij ons pakket was de bagage reeds inbegrepen, bij andere reizigers blijkbaar niet want ze waren boos aan de check in, dat ze een forse som moesten bijleggen per valies. Gelukkig hadden we deze extra kost niet aan onze broek. Over de vlucht kunnen we kort zijn : korte vlucht, probleemloos en correct verlopen. NIet meer, niet minder. Vliegtuig had wel snel grote hoogte - het was een recente boeing 737. Proper aan boord. Op de luchthaven van Ajaccio stond Fabian ons dan op te wachten. Een pienter ventje, dat al enkele jaren in Corsica woont. Hij kende dan ook het reilen en zeilen als geen ander. In elke plaats waar we kwamen had hij wel "contacten", meestal van de vrouwelijke soort. Het was dan ook een echte charmeur. Maar hij deed zijn job met bravoure, niemand leed er onder. We hadden echt wel een week nodig : de wegen zijn ok maar niet gemaakt om grote snelheden te halen. 100 km afleggen per bus per dag is al een heel karwei op dit eiland. Er is geen autosnelweg, alles gebeurt via secundaire wegen. Maar de rondreis was zo uitgestippeld dat we op 3 strategische plaatsen telkens een hotel als uitvalsbasis hadden. Op die manier werden de grote afstanden goed gedoseerd. Maar het is zeker geen bestemming voor iemand die vlug wagenziek wordt. De hotels zijn - hoe zou ik het zeggen - op zijn Frans. Proper maar rudimentair. Zeker niet de grand luxe zoals in turkije. Het leven in Corsica is ook op zijn frans : gezapig en zeker niet voordelig. Gelukkig waren de maaltijden inbegrepen. Corsica biedt veel variatie aan landschappen en natuur. 8 dagen zijn echt wel nodig, en je wordt elke dag met iets anders verwend. Het is een van de mooiere bestemmingen in de middellandse zee. De bevolking is ook speciaal : heel erg trots op "hun" eiland & noem hen zeker geen fransen, dan beginnen ze te steigeren. We hebben geen spijt van deze reis, integendeel. Het heeft ons aangenaam verrast. Dhr. De Brabandere Mathieu.

WeltjensSarahke vr 18 aug 2017 - 17:47

Thailand ( groep van 21 juli 2017 ) VLIEGREIS STIPT VERTROKKEN MET THAI AIRWAYS VOLDOENDE BEENRUIMTE EN LEKKER ETEN AAN BOORD RUIM AANBOD ENTERTAINMENT MET VEEL KEUZE UIT ENGELSTALIGE FILMS WE VLOGEN VANUIT BRUSSEL NON STOP NAAR BANGKOK TER PLEKKE STOND SOPHIE ONS OP TE WACHTEN MET DE GLIMLACH. ALLES NETJES GEREGELD. ONZE LOKALE GIDS WAS BILL - LOVE THAT GUY - ALTIJD OPGEWEKT EN EEN WANDELENDE ENCYCLOPEDIE OVER HET REILEN EN ZEILEN IN THAILAND. LIET ONS NIET ALLEEN DE MUST SEES ONTDEKKEN - MAAR VOORAL OOK DOORHEEN HET MASSA TOERISME HET ECHTE THAILAND LEREN ONTDEKKEN. OOGOPENER. HOTELS CORRECT EN LUXE ZOALS VERWACHT - KLOPTE MET BROCHURE MAALTIJDEN LEKKER EN HEEL VEEL VARIATIE. MIJN MOEDER IS VEGETARIER ZONDER VIS EN DAAR WERD OVERAL REKENING MEE GEHOUDEN. PLUIM EINDSCORE DIKKE 9 Weltjens Sarah - Lommel.

kristina.belmans di 8 aug 2017 - 13:04

Wij zijn op 5 augustus teruggekomen van één week cruise naar de Baltische Staten met MSC. Alles prima in orde behalve het eten, een echte ramp, de kwaliteit was ondermaats en we moesten een uur zoeken om een tafel te vinden tijdens de lunch. Wat betreft onze busrit terug naar huis, ook niet oke. Opstapplaats Hasselt gekozen maar bij de terugrit naar huis via Antwerpen terwijl de gasten van Limburg hun thuisplaats ettelijke malen zagen passeren om dan naar Antwerpen te rijden en vervolgens naar Hasselt, 11 uur bus niet te doen.

urbain.katelijne ma 7 aug 2017 - 16:44

Terug van Namibië, een schitterende rondreis met een fantastische gids (Charles) en zeer goede chauffeur Lukas. Goede bus met heel veel beenruimte en grote ramen, de ideale bus om een rondreis mee te doen. Zeer goede lodges en heel lekker eten, zebra, eland, koedoe, springbok enz. geproefd. Heel veel gezien en beleefd, de zonsondergang zien midden in de bush met een aperitief was ook super. Het was onze 3de opeenvolgende reis met de Blauwe vogel en elke keer weer schitterend.

verbiestfabrice za 5 aug 2017 - 00:04

Kroatie cruise met hostess solange top top top geen andere woorden voor : een van de leukste reizen van ons leven heel fijn kleinschalig schip met allemaal fijne mensen. kenden niemand, maar na 2 dagen waren we familie zalig concept en heel fijne reisformule genoten tot de laatste minuut en al geboekt voor volgend jaar wij komen terug, solange !

chantal.termote do 27 jul 2017 - 11:35

Is er iemand al naar Cuba geweest met De Blauwe Vogel ?

RoelantR wo 26 jul 2017 - 16:43

Zuid-Afrika Wij zij net terug van de 14 daagse groepsreis naar Zuid-Afrika. Kort samengevat: het was SUPER! Een prachtig land, super lodges met lekker eten en niet vergeten een fantastische gids Herman Reynders, die de gehele groep van begin tot einde wist te boeien. Het was onze eerste reis met "De Blauwe Vogel", maar u kan er van op aan dat het niet de laatste is geweest ! Groeten, Rudy en Joke Roelants-Hellemans 2811 Leest.

janenhilda za 22 jul 2017 - 09:06

JUIST TERUG VAN DE BALTISCHE STATEN PRACHTIGE REIS ZEER ERVAREN GIDS ALLES PRIMA IN ORDE EEN AANRADER JAN EN HILDA TURNHOUT.

Manselsa wo 19 jul 2017 - 10:06

Beste, GROTE RONDREIS VAN DE BALKAN. Een dikke proficiat met deze reis. Wij waren er van 26 mei tot 5 juni. Zeer goed georganiseerd, prima hotels, en dan de gids Vasko, een pluim op zijn hoed ! Echt een vat vol informatie, een nooit geziene historicus en dan zijn initiatief om de 3 laatste dagen nog te vullen met Sveni Stefan, Budva en Porto Montenegro, dit alles zonder bijkomende kosten, echt uniek en een aanrader voor iedereen. Dit wou ik toch meegeven voor de toekomstige reizigers. Groetjes, Elsa Mans.

VanHoofG ma 17 jul 2017 - 10:20

Plus : Zeer goede Nederlands sprekende gids met oog voor de geschiedenis van Portugal. Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur. Onze gids was : Gracinda Oliveira. Zeer gevarieerd programma dat volledig werd uitgevoerd. Heel veel informatie over de reis vooraf toegezonden, ook over wat er gegeten zou worden. Dit is zeer positief. Zeer goede restaurants, alles zeker voldoende, zowel eten als dranken. 's Avonds in het hotel goede optredens met zang en muziek. Minder : Wij hadden geen plaatsen naast elkaar in het vliegtuig, maar dank zij on-line in check hebben wij dat nog kunnen veranderen. De bar in het hotel was op de eerste verdieping en daar was niet altijd personeel voor de bediening. Ook geen lijst met te verkrijgen dranken of prijzen. Dhr. Van Hoof Gerard.

m_marieclaire zo 16 jul 2017 - 17:39

Wij hebben samen met vrienden de cruise Venetië griekse eilanden en Kroatië gedaan en het was super, alles is heel goed verlopen, het was de reis van ons leven, (de busreis is wel wat lang maar dat weten we voor de volgende keer, dan zal het met het vliegtuig zijn, het was een topper.

dewintermariette za 15 jul 2017 - 16:27

wij hebben ook de cruise baltische staten gedaan met afreis op 1juli haddan vriendelijke chauffeurs zowel op heen als terugweg alleen het wachten op een hamburger duurde lang maar daar kunnen jullie niets aan doen en wat peter en monique betreft het zijn geen gidsen en met problemen kon je ze bellen wij hebben al meerdere cruises gedaan zonder de blauwe vogel dan is er ook niemand die je handje vasthoud en excursies moet je toch altijd en overal appart betalen wij waren heel tevreden en doen in januari de cruise emiraten met de blauwe vogel groetjes.

anniecappoen do 13 jul 2017 - 00:33

11/07/2017 Baltische staten cruise 1 juli. Bus op heenweg tijdens de nacht met 2 heel vriendelijke chauffeurs maar hebben maar 2x gestopt 1x om te tanken en 1x voor de rokers. Geen tijd om te stoppen om te ontbijten. Eens in Kiel stonden we daar dan veel te vroeg en hebben dan onze eigen weg gezocht om iets te eten want het was ook van trek je plan. Eens op het schip alles super mooi, de bediening en het eten niets op aan te merken het was integendeel super vriendelijke mensen die hard moeten werken, het eten was lekker. Er waren 2 reisleiders mee waar we niet veel aan hadden om niet te zeggen niets. Ik zeg niet dat ze niet vriendelijk waren maar wij gaan op reis met begeleiding om dat we de talen niet zo goed kennen maar heb me twijfels of ze mee zijn om de mensen te helpen of om ook eens op reis te zijn. Stockholm hebben we niet gezien wegens een storm en moesten extra bus betalen om vanuit de haven waar we lagen naar Stockholm te gaan en was heel duur ik vond dat de blauwe vogel er wel iets extra's mocht doen dan ons nog op extra kosten te jagen ( die storm kan niemand iets aan doen natuurlijk) Bij ons kwam Sint petersburg ook niet zo goed over er word er veel over gesproken maar vind het zelf niet zo bijzonder. het leuks was het nog op het schip. Op de terugweg met de bus (10 uur voor ons en tijdens de dag) geen stop om te eten en 2 onvriendelijke chauffeurs. Ze zaten in tijdnoot en hebben kilometers gereden op de pechstrook wat ik heel gevaarlijk vond. Vind dat er toch een half uurtje moet afkunnen in die 10 uur om wat te eten en vriendelijk zijn kost ook niets.

VangeelGoedele wo 12 jul 2017 - 10:00

Rondreis Portugal ( Lissabon - Porto - Sintra - Coimbra - Fatima - Obidos - Batalha ) Een zeer mooie reis. Veel schone plaatsen bezichtigd. Zeer bekwame en vriendelijke gids ; Odette. Lekker gegeten. En uitstekend hotel. Zeer proper. Mevr. Vangeel Goedele.

Anonymous
di 11 jul 2017 - 15:36

Anonymous • Beginner • 1 review(s) 11/07/2017 Baltische staten cruise 1 juli. Bus op heenweg tijdens de nacht met 2 heel vriendelijke chauffeurs maar hebben maar 2x gestopt 1x om te tanken en 1x voor de rokers. Geen tijd om te stoppen om te ontbijten. Eens in Kiel stonden we daar dan veel te vroeg en hebben dan onze eigen weg gezocht om iets te eten want het was ook van trek je plan. Eens op het schip alles super mooi, de bediening en het eten niets op aan te merken het was integendeel super vriendelijke mensen die hard moeten werken, het eten was lekker. Er waren 2 reisleiders mee waar we niet veel aan hadden om niet te zeggen niets. Ik zeg niet dat ze niet vriendelijk waren maar wij gaan op reis met begeleiding om dat we de talen niet zo goed kennen maar heb me twijfels of ze mee zijn om de mensen te helpen of om ook eens op reis te zijn. Stockholm hebben we niet gezien wegens een storm en moesten extra bus betalen om vanuit de haven waar we lagen naar Stockholm te gaan en was heel duur ik vond dat de blauwe vogel er wel iets extra's mocht doen dan ons nog op extra kosten te jagen ( die storm kan niemand iets aan doen natuurlijk) Bij ons kwam Sint petersburg ook niet zo goed over er word er veel over gesproken maar vind het zelf niet zo bijzonder. het leuks was het nog op het schip. Op de terugweg met de bus (10 uur voor ons en tijdens de dag) geen stop om te eten en 2 onvriendelijke chauffeurs. Ze zaten in tijdnoot maar dat is ons probleem niet vind dat er toch een half uurtje moet afkunnen in die 10 uur om wat te eten en vriendelijk zijn kost ook niets.

millevillefabienne di 4 jul 2017 - 22:09

Baltische staten cruise van 26 juni 2017. Bus : stipt vertrokken. Propere car en hulpvaardige chauffeur. Checkin procedure Kiel : chaotisch en trekjeplan. Stress. Eens aan boord valt gelukkig alles in zijn plooi. Schip : MSc fantasia : net, veel ruimte en ondanks de vele passagiers aan boord toch overzictelijk. Eten lekker en voldoende variatie. Kajuit ' balkon fantastisch : alles wat je verwacht aanwezig. 2x daags gepoetst. Zithoek en ruime badkamer. Aanleghavens : Tallin. copenhagen en Stockholm aanraders, maar sint Petersburg viel tegen. Norse bevolking en geen leuke sfeer in Rusland. Dankzij inbegrepen fooien en dranken voordelige totaal aanbieding. Cruisen : best leuk dankzij extreem kalme zee en constant 24 graden.

gdr.2 ma 3 jul 2017 - 20:59

Corsica reis juni 2017. Vooreerst bleek dat deze reis eigenlijk door De blauwe vogel ( in onderaanneming) geboekt was bij Expair touroperator (Brussel). Dit zijn we pas teweten gekomen wanneer we enkele dagen voor de reis de reisdocumenten ontvingen. Niets op aan te merken, behalve stel ik mij vragen ingeval van juridisch geschil ( wie draagt de uiteindelijke verantwoordelijkheid?). Blijkbaar is het siglesupplement goedkoper als je (net dezelfde reis) boekt bij Expair ipv bij DBV?! Positief : We hebben heel veel van het eiland Corsica gezien. Fantastische ervaren buschauffeur (Rudy)! Gids wist veel te vertellen ( kwam overeen met groene Michelin gids). Opmerkingen : het eten was voor ons fel ondermaats. Als groep moesten we bijna altijd achteraan in een zaal van het resto plaatsnemen ( waarom mocht het niet gezellig op buitenterras ? We hebben dit gevraagd, maar. ). Ook veel tijd verloren met lunchen ( voorgerecht - hoofdgerecht- dessert). Mocht het nog culinair in orde zijn ok, maar dit was het voor ons absoluut niet ( ik bespaar jullie de foto's). Hotels waren netjes en als er mankementen waren ( en die waren er bij verschillende kamers) werden deze keurig opgelost. Gewoon standaard. Veel tijd verloren bij het steeds terugkeren naar eenzelfde hotel ipv een hotel op de plaats bij het einde van de dag te nemen. Waarom moesten we bij de uitstappen telkens naar hetzelfde hotel terugkeren ( heel veel tijdverlies - budgettair?) Op het einde van de reis was er een anticlimax. Blijkbaar werd er een bepaalde minimunfooi verwacht. Nergens in de brochure staat hierover iets vermeld! Slot : Corsica is een prachtig eiland!

freddy.de.simpelaere ma 26 jun 2017 - 18:22

Thailand - afreis 8/6. Schitterende reis met een goed gevuld en interessant programma. Zeer goede gids. Prima hotels. Vervoer ook zeer goed en veilig. Eén minpuntje : bij het vertrek in Zaventem zou het nuttig zijn dat iemand van de Blauwe Vogel aanwezig is om onervaren reizigers te begeleiden en te controleren of iedereen van de groep inderdaad aanwezig is. Voor de rest is deze reis een echte aanrader !

Bastiaensfabienne zo 25 jun 2017 - 15:24

Corsica - afreis van 17 Juni 2017. Minpunt : - vertrek vanuit Charleroi. We wisten dit wel bij boeking, maar hebben toch voorkeur voor zaventem - heel druk programma ( veel km op 8 dagen tijd ) Pluspunt : - we hebben heel het eiland ontdekt - prima gids ( Peter : topkerel ) - Charme hotels - veel aandacht voor lokale keuken, zeker bij de lunch Corsica was zeker een aanrader, maar programma was voor ons iets te druk. Hadden voorkeur voor ook enkele momenten nietsdoen, maar dat was niet voorzien. De Decker - Bastiaens / Lochristi.

guido.goetvinck zo 25 jun 2017 - 14:26

Reis naar Marle Ama Andalousia : 8 dagen werden er slechts 6. 1ste dag 's avonds tegen 19. 30u aan het hotel en de laatste dag zeer vroeg uit de veren met bovendien tussenlanding in Maastricht! Leuk is anders. Prima kamer doch de rest niet in vergelijking. Geen 5 sterren. Genoten doch aantal minpuntjes. Een extraatje zou mogen.

do 22 jun 2017 - 10:44

Vakantie kreta vasia resort 28 augustus 2016 Geen de Blauwe Vogel hostess wel 1 x hostess van corendon slecht. Wat heeft jullie reisagentschap hier mee te maken. Begeleiding op luchthaven was er niet. Eerste maal laatste maal met bl vogel. 5 sterren hoogste 2 sterren eten ondermaats 7 zwembaden ideaal voor kinderen niet mogelijk om te zwemmen. Kamer netjes wc aan receptie en zwembad vuil. Dranken van all in rommel.

ChampagneB zo 18 jun 2017 - 20:17

Ecuador Hierbij wil ik Trudo en alle andere medewerkers bedanken voor de prachtige reis in Ecuador van 1 tot 15 juni 2017. De rondreis was perfect georganiseerd. Per blauwe vogel bus naar Schiphol. We vlogen rechtstreeks van Schiphol naar Quito met KLM, met uitstekende service aan boord. Aangekomen in Quito, waar de immigratieformaliteiten vlot verliepen, stond de plaatselijke gids Benicio ons op te wachten. Hij wist al dat ik geen vlees eet. Het klikte meteen, Benicio is de één van beste gidsen ooit. Hij was empatisch en zorgde enorm goed voor iedereen in de groep. Ook een woord van dank aan de galante uitstekende chauffeur Ruben, een echte caballero (heer), die altijd klaar stond om de dames/heren de bus helpen uit te stappen. en schitterend zijn bus bestuurde. Het was prachtig. goede hotels, lekker eten (waarvan 3 diners/lunch in klasserestaurants (Cuenca en Quito). Benny Champagne - St Truiden.

PorreyeMaximiliaan do 15 jun 2017 - 16:08

China ( afreis van 18 mei 2017 ) Vliegreis Hainan airlines : correct, personeel kon wel maar gebrekkig engels Hotels : stuk voor stuk in orde. Goed gekozen locaties, altijd centraal zodat we op ( weinige ) vrije momenten de stad op ons eigen vlot konden bezoeken Maaltijden : zeer lekker & veel variatie. Dit heeft ons aangenaam verrast. ( vooral mijn vrouw had hier schrik voor ) Programma : bijzonder druk, maar we hebben in 15 dagen dan wel elk hoogtepunt gezien Was wel vermoeiendste reis tot nu toe Gids : Vincent. Puike vent, niets op aan te merken. Eindbeoordeling : 9 / 10. Zeer druk, weinig rust momenten maar perfect om China in 2 weken te beleven en proeven. Dhr. Porreye Max.

nadia wo 14 jun 2017 - 10:16

Cruise Noorse Fjorden van 27 mei tot 3 juni : het was onze eerste cruise met de MSC Fantasia en die is ons zeer goed bevallen. Wel opletten voor de (zeer) dure excursies die ze aanbieden. Kun je zelf boeken en veel goedkoper ! Lekker eten, vriendelijke bediening, mooie shows ! De fjorden waren mooi maar ook niet meer. Wij vonden het niet wow maar dat is persoonlijk. Wij hadden wel een serieuze klacht aan het adres van de Blauwe Vogel en dit in verband met hun begeleider Lucien Bosmans. Wat een flop was die man ! Dit was onze 7de reis met dbv en hebben dit nog nooit meegemaakt. Bijeenkomst duurde 10 minuten, geen enkele informatie. Wij hebben die kerel van gans de week niet gezien. Dbv repliceerde dat hij er enkel bij was voor dringende medische bijstand! Die zul je van het personeel op de boot ook wel krijgen hoor. Geen enkele meerwaarde die man. Dbv heeft mij nadien verzekerd dat ze hem niet meer gaan vragen. Ik hoop het maar want die nul wil ik nooit nog meemaken op een andere reis. Ik denk dat de mailbox van Trudo Carlier vol zat want het regende klachten over die man. Maar over het algemeen waren wij zeer tevreden over onze eerste cruise ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar. Nadia.

ma 12 jun 2017 - 13:51

Waren in Marble Ama van 10 tot 18 juni aan de prijs van 630 euro. De reis is doorgegeven aan Corendon Nederland. Rechtstreeks boeken kost 500 euro. De reviews voor dit hotel zijn niet bijzonder en dat klopt ook. Bij terugkeer naar Faro met drie volle bussen was er geen controle of iedereen er wel was, dus trek uw plan maar en ook maar een keer avondanimatie op de hele week. Bij de allinclusief formule moet je voor veel zaken bijbetalen. Dus nooit geen blauwe Vogel en zeker geen Corendon meer.

Toon meer commentaren

Informatie

3FGR6E1U
Luikersteenweg 62, - 3800 Sint-Truiden, België
+32 11 70 55 00
www.deblauwevogel.be

Promoties

De Blauwe Vogel biedt momenteel geen promotie of vermindering op CityPlug.be.
Aanmelden om gratis op de hoogte te blijven over de beste deals in uw buurt.

Kaart

Dichtbij