De Blauwe Vogel

Diensten Reisbureau in Sint-Truiden

  4.5/5

239 Reviews

De Blauwe Vogel
62 Luikersteenweg

3800 Sint-Truiden | België

Google maps »

  011705500 011705500

€€
50.81077 5.190844

Score :

Uw ervaring uit eerste hand helpt. Bedankt!

Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site. Bovendien opent het de conversatie met de uitbater die mogelijk met uw opmerkingen rekening kan houden om zo zijn service te verbeteren. Daarom vragen wij om onderstaande regels te respecteren. Wees Eerlijk en objectief. Berschrijf uw ervaring zoals u ze heeft ondervonden. Beleefd. Vermijd agressief taalgebruik, zelfs al had u een negatieve ervaring met de zaak in kwestie. Eerlijk in uw review wanneer u uitbater of werknemer bent op de plaats waarover u een review schrijft. Gelieve niet: Negatieve reviews te publiceren met als enig doel de uitbater te schaden. Mensen persoonlijk aan te vallen Reviews te kopieren van gelijkaardige websites

Sorteren op:

UytterhoeveP UytterhoevePBeginner • 0 review(s)

5 18/09/2016

Gisteren teruggekomen van mooie reis doorheen italië van Venetië tot Napels. Zeer toffe reisleidster Marianne. Voor meerdere reizigers was de reis te zwaar en vermoeiend : het is een druk programma. Hotels waren allen in orde en vooral heel goed gelegen. Maaltijden : niets op aan te merken : stuk voor stuk lekker en italiaans. Een mooie reis waar we beide van genoten hebben. Dhr. Uytterhoeve - Kortrijk.

Nuttig 13 • Nutteloos 0

Daenen DaenenBeginner • 0 review(s)

5 11/09/2016

Rondreis Sardinia van 2 tot 9/9/2016. Gids Saskia : top ! Chauffeur Roberto : prima. We hebben elke middag bijzonder lekker gegeten. Was telkens een voltreffer. Gidse had dis heel goed uitgekiend, telkens een typische lunch. Heel mooie bestemming met veel natuur. Er wonen weinig mensen in Sardinia, maar wel 4 miljoen schapen. De natuur is overal aanwezig. Cagliari vonden we de mooiste stad met zijn kronkelige straatjes. Het was wel BLOEDHEET, sommige dagen zonder een zucht wind. Maar zeker een heel mooie reis, maar liefst enkele graden minder.

Nuttig 17 • Nutteloos 2

PottevliegheA PottevliegheABeginner • 0 review(s)

5 26/08/2016

Kroatie cruise was een voltreffer ! Onze gids Solange was een echt schatje. Ze maakte de cruise onvergetelijk voor ons. Een echt lachebekje, de hele tijd goedgemutst en vrolijk ! Dankzij haar stadswandeling zodra we waren aangemeerd, wisten we waar alles lag. De Atlantic ( onze boot ) was supergezellig. Kajuiten met alles wat we nodig hadden en een lekkere kroatisch getinte keuken. Veel vis op het menu, gewoon lekker en supervers gevangen. Kroatie vonden we alle 8 enorm mooi : alles o zo netjes en proper. Natuur is mooi en de steden zijn TOP ! Armand Pottevlieghe - Roeselare.

Nuttig 26 • Nutteloos 4

urbain.katelijne urbain.katelijneBeginner • 0 review(s)

5 05/08/2016

Magisch China met vertrek 15 juli 2016. Het was opnieuw (vorig jaar Zuid Afrika) een mega fantastische reis op topniveau. Tot in de perfectie georganiseerd. We hadden een zeer goede gids Kristien van Damme. Zeer goede hotels, lekker eten en een gevarieerd programma. Bedankt Blauwe vogel en nu Namibië in 2017.

Nuttig 27 • Nutteloos 2

Parmentier ParmentierBeginner • 0 review(s)

5 30/07/2016

Hierbij een dikke pluim voor de goede organisatie van de Thailand-reis waaraan wij deelgenomen hebben (afreis 14/7/2016). Alles is picobello verlopen, super reisbegeleiding, super hotels, zoveel speciale dingen gezien en gedaan, echt fantastisch ! Ik heb een oester-allergie, en elke middag bij het lunch-buffet gingen de gidsen in de keuken eerst navragen waar er allemaal oestersaus in zat (was wel wat hoor). En als er te weinig overbleef wat ik mocht eten, kreeg ik telkens enkele afzonderlijk klaargemaakte (heel lekkere) gerechten ! Dus fantastische service, echt waar. Wij zijn al aan het kijken waar we volgende keer met de Blauwe Vogel naartoe kunnen gaan ! Groetjes, familie Parmentier / Van Bouwel.

Nuttig 28 • Nutteloos 1

ThomasA ThomasABeginner • 0 review(s)

5 27/07/2016

Rondreis Malta ( verblijf in hotel San Antinio and Spa ) Opmerkelijk lekker keuken, alle dagen veel keuze en van goede kwaliteit. De ijskar op het dakterras met mooi uitzicht over de baai was ons favoriete plekje, elke avond opnieuw. Zo lekker ijs ! Het hotel was SUPERGOED. Hotel, personeel, kamer, eten + netheid. Zeer goede koks met veel variatie. Misschien zou het zwembad iets langer mogen openblijven dan 18. 00 uur Na een namiddagexcursie kon je dus niet meer gaan zwemmen. Hotel kan niet beter zijn: pluim voor het hele team. Thomas Vandamme Tania - Overmeerbeek.

Nuttig 27 • Nutteloos 3

Robijnsfranky RobijnsfrankyBeginner • 0 review(s)

4 21/07/2016

stadsbezoek amsterdam juli 2016 voor 3 dagen. bus : was 15 minuten te laat. chauffeur reed prima, daar niets van en was ook vriendelijk maar excuseerde zich niet voor te laat zijn ( wegopstopping volgens hem ) hotel was ok, sober viersterren maar wel netjes onderhouden en ruime badkamer met shamp en zo. het ontbijt was lekker, veel variatie en werd goed bijgevuld. we hebben al anders meegemaakt.

Nuttig 25 • Nutteloos 2

beckersaldeggonda beckersaldeggonda • 0 review(s)

5 18/07/2016

Grote rondreis Italië van 11 juni 2016. Heel druk reisprogramma maar wel veel gezien. Hotels correct met allen heel goede ligging. Veel eten. Gids kende haar werk. In 1 reis hebben we zowat alle hoogtepunten van Italië gezien. Volgende keer kiezen we wel een rustigere vakantie er was geen dag rust geprogrammeerd Beckers Houthalen.

Nuttig 27 • Nutteloos 1

OstayenPierre OstayenPierre • 0 review(s)

5 13/07/2016

3 tot 10 juli 2016 : noorwegen cruise met de KONINGSDAM ( Holland Amerika Lijn ) De aanlegplaatsen : FLAM : treintje : mooi maar peperduur. Je kan er ook enkele wandelroutes volgen. STAVANGER : oud gedeelte ( daar ben je aangemeerd met de Koningsdam ) is Unesco werelderfgoed. Heel knap maar niet zo bijster groot. Als je deze wijk doorkruist kom je in de moderne haven met vele terrasjes. Dan merk je ook direct hoe (peper)duur drank & voedsel zijn in noorwegen. Daarachter ligt dan het moderne Stavanger met ook veel witte houten huizen. Stavanger vonden we beide een parel ! KRISTIANSAND : het kleinste stadje op onze route, maar toch de 4e grootste stad van noorwegen. Ook hier lag het schip heel centraal. 1e indruk : bizar. Veel containers ( soort cargo terminal waar we lagen ) Maar na enkele minuten stappen bereik je een commercieel ( haven ) centrum met veel horeca. Dat is niet het centrum van Kristiansand ! Je moet dan nog 600 meter doorstappen en dan arriveer je in Kristiansand. Damboordpatroon zoals Manhattan ( maar natuurlijk veel kleiner ) Kristiansand is een heel leefbare en gezellige stad. Op het moment dat wij er waren, was er braderie. Dat gaf een heel ffiijne speciale sfeer. Dit plekje heeft ons hart gestolen. OSLO : hoofdstad. PRACHTIG ! We mochten dan ook nog genieten van een tropische zon, het was er 28 graden. Bezoek zeker de moderne pier ( overkant van de aanlegkade ) Koninklijk paleis, het stadspark, de brede winkelstraten en het moderne Operagebouw. Oslo is een heel propere hoofdstad met veel aandacht voor voetgangers en fififififififi fifetsers. Schip Koningsdam : A la carte restaurant : THE DINING ROOM Vlekkeloze service ( menu in het Nederlands ) met top keuken. Buffet : THE LIDO : heel knap opgevat met veel kleine eetstandjes. Nergens mocht je het eten zelf bedienen, er was altijd personeel om het op je bord te plaatsen. Erg hygienisch. Ook hier : maaltijden voortreffelijk. Tamarind : orientaalse keuken. Aanrader ( moet je wel voor bijbetalen ) PINNACLE GRILL : a la carte restaurant met uitstekende steak en dito bediening. Mochten we een keer gratis gaan dineren, was in ons pakket voorzien. Ook hadden we een drankenkaart gekregen, daar mochten we dagelijks tot 15 vershcillende dranken mee bestellen. We kwamen gemiddeld met moeite aan 7 dranken per dag. Dus ruim voldoende. Als extra is er heel veel nederlandstalig personeel aan boord en zijn alle meldingen in het engels en het nederlands. Eindbeoordeling : KONINGSDAM : 9 / 10 VAARROUTE : 9 / 10 ( met dank aan de weergoden die ons gunstig gezind waren ) Pierre Ostayen - Sterrebeek.

Nuttig 32 • Nutteloos 26

lucien1951 lucien1951Beginner • 0 review(s)

5 26/06/2016

reeds tweede maal met de blauwe vogel gereisd. Eerste maal naar Jordanie, alles in orde. Prachtige reis gehad. Tweede maal city trip naar Krakau. Alles terug in orde. Prachtige reis, zeer goed hotel, zeer goede Poolse gids. Zeer goede groep. Intussen hebben wij reeds onze reis geboekt voor januari 2017 naar Mexico. Proficiat aan het personeel van de blauwe vogel.

Nuttig 30 • Nutteloos 1

Antonis AntonisBeginner • 0 review(s)

4 26/06/2016

Rondreis Cuba gedaan van 7 juni tot 18 juni. Het is zeker niet gelogen dat je niet moet gaan als je luxe wil. De rondreis was zeker niet slecht maar de hotels waren zeer matig. Het laatste hotel was super. Onze begeleiders Murat en Ines waren super vriendelijk en behulpzaam ondanks dat het ook voor hun de eerste x was. Onze gids was Joeri en was ook zeer goed, veel vitaminen R gedronken. De reis was zeker ook geslaagd omdat we een zeer goede groep hadden. Dit is de tweede x met de blauwe vogel en is altijd in orde Fabricia.

Nuttig 22 • Nutteloos 1

brigitte_anna_vermeulen brigitte_anna_vermeulenBeginner • 0 review(s)

4 19/06/2016

Onze reis naar Puglia van begin juni was top. Het bezoek aan de wijnboer vond wel ik geen meerwaarde. Er waren enkel wat wijnvaten te zien en een tochtje langs wijngaarden kan je in onze streek (Hageland) ook maken.

Nuttig 24 • Nutteloos 3

DaelemansN DaelemansNBeginner • 0 review(s)

5 14/06/2016

De rondreis op Sicilie is vandaag geëindigd we zijn juist terug thuis en ik kan niet wachten om even te vertellen dat het een zeer geslaagde rondreis was De hotels vielen best mee en de plaatselijke restaurants voor het middagmaal waren ook goed We hadden een heel goede voorzichtige chauffeur Angelo met een toffe bus met WiFi (super fija) daar we altijd contacten konden leggen met het thuisfront en de social media. een luxe ! en. daarbij een SUPER TOP GIDS Marieke Peet met een hele aangename stem, een dame met klasse die van het begin tot het einde ons gegidst heeft door de architectuur, de kunst, de cultuur van het grootste en mooiste eiland der Middellandse zee. Deze vriendelijk dame zorgde voor alles en iedereen ! Alles was altijd en overal tot in de puntjes geregeld. Zelfs vandaag op de luchthaven hielp ze persoonlijk bij de incheck voor de minder mobile medereizigers. (tot heden nog niet meegemaakt) deze mevrouw krijgt van mij een 20 op 10 ze gaf een grote meerwaarde aan deze o zo mooie rondreis ! Deze reis zullen we niet snel vergeten. Nelly Daelmans - Dilsen-Stokkem.

Nuttig 24 • Nutteloos 1

LaforceF LaforceFBeginner • 0 review(s)

4 04/06/2016

Cruise meegedaan met de blauwe vogels naar noorwegen. Schip, vriendelijkheid bemanning, maaltijden & netheid kajuiten & gemeenschappelijke delen : niets op aan te merken. Ondanks het heel slechte weer, maakten we er elke dag het beste van. De weergoden waren ons allesbehalve gunstig gezind. Spijtig dat we Noorwegen niet droog of zonnig mochten ontdekken. Maar klagen helpt natuurlijk ook niets. Nadeel was dat we met vlamingen aan dezelfde tafel zaten voor het diner. De sfeer aan onze tafel was ronduit grimmig. Gespreksonderwerp van onze tafel, 8 dagen op rij : het slechte weer & het feit dat je nat werd als je buitenkomt. Gezellig. We hebben ons er ver van gehouden, voor de rest van de cruise. Wel spijtig dat we s avonds altijd aan dezelfde tafel klagers moesten plaatsnemen want we werden depri door hun gemekker over pietluttigheden. Was het niet het weer, was het wel dat het stadje te ver wandelen was. Altijd wel iets. Erg toch hoe zuur ( sommige ) ouderen door het leven mopperen. Petit - Laforce Sint Pieters Leeuw.

Nuttig 27 • Nutteloos 1

benny.nelissen benny.nelissenBeginner • 0 review(s)

5 03/06/2016

Hallo graag zouden wij met blauwe vogel thailand willen doen maar wij zijn beiden 50 jaar en is het niet te vermoeiend of echt om te genieten en met hoeveel is zooon groep we willen wat weten en zijn het oudere mensen met dank familie nelissen.

Nuttig 24 • Nutteloos 6

Reviews in andere talen

| English : 4 reviews |

Score :

Uw ervaring uit eerste hand helpt. Bedankt!

Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site. Bovendien opent het de conversatie met de uitbater die mogelijk met uw opmerkingen rekening kan houden om zo zijn service te verbeteren. Daarom vragen wij om onderstaande regels te respecteren. Wees Eerlijk en objectief. Berschrijf uw ervaring zoals u ze heeft ondervonden. Beleefd. Vermijd agressief taalgebruik, zelfs al had u een negatieve ervaring met de zaak in kwestie. Eerlijk in uw review wanneer u uitbater of werknemer bent op de plaats waarover u een review schrijft. Gelieve niet: Negatieve reviews te publiceren met als enig doel de uitbater te schaden. Mensen persoonlijk aan te vallen Reviews te kopieren van gelijkaardige websites

Er is geen verdere informatie over deze plaats

Er zijn geen artikels gelinkt aan deze plaats

Er zijn nog geen video gelinkt aan deze plaats

Tarieven

Merken

Voordeel

De Blauwe Vogel

Diensten Reisbureau in Sint-Truiden

Openingsuren

Deze zaak heeft (nog) geen openingstijden

Open op zondag ?

Deze zaak heeft (nog) geen openingstijden

Handige links

Website : deblauwevogel.be