Pizzeria Pisa

Restaurant Pizza in Eindhoven

  5/5

2 Reviews

Pizzeria Pisa
131 Kruisstraat

5612 CG Eindhoven | Nederland

Google maps »

  0402445591 0402445591

€€
51.4491961 5.4742094

Score :

Uw ervaring uit eerste hand helpt. Bedankt!

Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site. Bovendien opent het de conversatie met de uitbater die mogelijk met uw opmerkingen rekening kan houden om zo zijn service te verbeteren. Daarom vragen wij om onderstaande regels te respecteren. Wees Eerlijk en objectief. Berschrijf uw ervaring zoals u ze heeft ondervonden. Beleefd. Vermijd agressief taalgebruik, zelfs al had u een negatieve ervaring met de zaak in kwestie. Eerlijk in uw review wanneer u uitbater of werknemer bent op de plaats waarover u een review schrijft. Gelieve niet: Negatieve reviews te publiceren met als enig doel de uitbater te schaden. Mensen persoonlijk aan te vallen Reviews te kopieren van gelijkaardige websites

Sorteren op:

Unsigned review

1 04/01/2011

Bij pisa wezen eten op 03-01-2011 en de positieve recensies hier zijn waarschijnlijk door de eigenaar zelf geplaatst. Ik en mijn vriendin hebben een pizza calzone en pizza cocktail besteld. We moesten erg lang wachten en kregen geen broodje kruidenboter of iets dergelijks vooraf om het lange wachten op te vullen. Die pizzeria iets verderop die helaas maandag gesloten is doet dit wel zonder enkele kosten. De wijn was weinig en niet bijzonder maar kost wel 3,50. Dan de pizza's, die voor 13,50 (calzone) en 10 euro (cocktail) stevig geprijsd zijn. Zeker als je ziet wat je ervoor krijgt! idd een dikke lap prefab deeg van binnen niet gaar en van buiten zwart. Bij een calzone zorgt dit ervoor dat er behoorlijk wat deeg weg te kauwen is. Dan was de vulling in en in triest, die bestond uit champignons uit blik!! hele pepers (ook uit blik), de artisjok was niet te vinden, kaas had geen smaak en was duidelijk geitenvet of iets dergelijks en er lag een hamburger bovenop wat het vlees in de pizza moest voorstellen. Verder was de tomatensaus (ook blik werk) over de calzone gegoten ipv in een bekertje erbij of al erin, dat gebruikelijk is. De pizza cocktail was al niet veel beter. Ook hier dikke aangebrande bodem, champignons en fruit uit blik en geen smaak. De bediening liep erbij of die een avondje op de bank tv zit te kijken en interieur is in menig voormalig oostblok land nog modieuzer. Voor de 31 euro die we moesten betalen hadden we beter een new-york pizza kunnen eten, want die was ten minste nog smakelijk geweest. Werkelijk schandalig dat dit zo kan. Ook de plek waar de pizza's worden gemaakt zie je geen kok gooien met deeg en bakjes met verse ingrediënten. Bent U daarom in deze gezellige straat en heeft U zin in een pizza loop dan iets terug naar de andere in de straat; hier zijn de pizza's een heel stuk beter, is men vriendelijk, krijg je vele extra's zonder extra kosten en vooral, wordt de pizza voor je ogen vers gemaakt! Wij komen bij pisa iig nooit meer terug!!

Nuttig 1 • Nutteloos 4

Unsigned review

1 08/04/2010

Wij mogen niet komen eten met 25 man, want dat zijn erg veel mensen. We wilden om 6 uur komen eten, en daarop zei de mevrouw: Ja maar dan wil iedereen al komen. Ze zei ook, jullie zullen wel van die druktemakers zijn. Ik kreeg alleen al aan de telefoon het gevoel dat we niet echt gewenst waren. Dus heb gezegd dat ik wel iets anders zoek. Erg onvriendelijke vrouw aan de telefoon.

Nuttig 2 • Nutteloos 3

Er is geen verdere informatie over deze plaats

Er zijn geen artikels gelinkt aan deze plaats

Er zijn nog geen video gelinkt aan deze plaats

Pizzeria Pisa

Restaurant Pizza , italiaanse keuken en snacks afhalen in Eindhoven

Openingsuren

maandag : 17:00 - 22:00
woensdag : 17:00 - 22:00
donderdag : 17:00 - 22:00
vrijdag : 17:00 - 22:00
zaterdag : 17:00 - 22:00
zondag : 17:00 - 22:00
Open op zondag ?

Op basis van de informatie die wij hebben ontvangen, is deze zaak open op zondag.

Handige links

Website : restaurantpisa.nl

Services

  • Aanbevolen

Categorieën