Abercrombie & Fitch - Official Brussels

Shopping Kleding in Brussel stad

  2/5

392 Reviews

Abercrombie & Fitch - Official Brussels
21 Boulevard de Waterloo (Naamsepoort)

1000 Brussel stad | België

Google maps »

50.838 4.3597

Dicht bij

Toebehoren - Elsene

Wijn - Alcohol - Sint-Gillis

Score :

Uw ervaring uit eerste hand helpt. Bedankt!

Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site. Bovendien opent het de conversatie met de uitbater die mogelijk met uw opmerkingen rekening kan houden om zo zijn service te verbeteren. Daarom vragen wij om onderstaande regels te respecteren. Wees Eerlijk en objectief. Berschrijf uw ervaring zoals u ze heeft ondervonden. Beleefd. Vermijd agressief taalgebruik, zelfs al had u een negatieve ervaring met de zaak in kwestie. Eerlijk in uw review wanneer u uitbater of werknemer bent op de plaats waarover u een review schrijft. Gelieve niet: Negatieve reviews te publiceren met als enig doel de uitbater te schaden. Mensen persoonlijk aan te vallen Reviews te kopieren van gelijkaardige websites

Sorteren op:

jacq jacq • 1 review(s)

1 06/11/2014

Ik heb laatst met mijn dochter op vrijdag 24 oktober in Brussel een grijs topje gekocht en parfum. In totaal €110. Bij de kassa kwam ik er pas achter dat de parfum €66 euro was en heb direct gezegd dat ik dat uiteindelijk niet wilde. Ik had toen helaas al gepind, €110 euro. Er werd een retourbon gemaakt. Op mijn vraag of dit wel correct was zei de shop assistent dat €66 direct teruggestort zouden worden op mijn bankrekening. Top op heden is er nog geen €66 teruggestort. Wat hoogst irritant is, is het feit dat ik nu ettelijke malen getracht heb om met iemand te spreken en je op geen enkele manier persoonlijk te woord wordt gestaan. Steeds weer komt er een bandje dat je naar de website wordt verwezen en als je keuze 9 of 10 kiest voor een shop assistent wordt de lijn verbroken. Helaas wonen wij in Nederland en komen niet dikwijls in Brussel. Abercrombie, graag een reactie!

Nuttig 0 • Nutteloos 9

emmapeeters2000 emmapeeters2000 • 1 review(s)

1 19/03/2014

ik heb iets bestelt online en heb dit aangekregen,maar natuurlijk zoals de meeste mensen moet ik gaan werken en ontving ik het pakje toen ik gaan werken was. ik heb er alles aan gedaan om het pakje tot hier bij mij te krijgen, maar zowel abercrombie als ups hadden geen zin om mee te werken. ik ben dus niet tevreden met de service die zowel abercrombie als ups leveren.

Nuttig 1 • Nutteloos 0

Milla MillaBeginner • 2 review(s)

4 18/01/2014

Deze site is volgens mij ook fake : http://nl.abercrombietown.com/

Nuttig 4 • Nutteloos 0

Cédric Cédric • 1 review(s)

5 31/12/2013

Zeer toffe kledij, leuke ervaring en vriendelijke bediening.

Nuttig 3 • Nutteloos 0

paulaensjel paulaensjel • 1 review(s)

1 30/12/2013

Dit soort winkels moest verboden worden of op zijn minst geboycot. Allereerst de doelstelling alleen slanke en "mooie" mensen tot klant te hebben (bwah, heb je het personeel gezien...) : kleding gaat maar tot maat L, de overweldige chemische stank van de "luchtverfrissers" in de winkels; en zit u op die "mooie" half ontblote jongens te wachten? En dan ook nog eens de prijs/kwaliteit verhouding. Je moet wel een leeghoofd zijn om daar je geld naartoe te brengen. Lees vooral ook de " nikszeggende" populaire, echt Amerikaanse reactie van Abercrombie en Fitch eens; willen wij zulke "nep" mensen zijn.... Ik vraag me af waarom consumenten klant willen zijn van dit soort winkels. De consument vergeet weleens dat zij de macht hebben!

Nuttig 3 • Nutteloos 13

babette <3 babette <3Beginner • 13 review(s)

4 22/05/2013

mensen jullie zijn allemaal zo aan et zage.Als ge weet da et geen goeie kwaliteit is of da er valse websites bestaan ga dan gewoon naar de winkel zelf inplaats van op een site te zitte zage!echt waaar!Of ga gewoon naar hollister of superdry echt een aanrader!!!xxx babette <3

Nuttig 11 • Nutteloos 2

Kris Kris • 1 review(s)

2 23/04/2013

Wij hebben voor onze zoon een vest gekocht in New York, na 3 dagen zat deze vest vol met gaatjes zowel aan de mouwen, rits en zakken.

Nuttig 4 • Nutteloos 6

O7QRDB25 O7QRDB25 • 1 review(s)

3 23/02/2013

abercrombie is super! maar in Parijs zijn ze echt super onvriendelijk !!!! Ik ben in brussel nog nooit geweest,zou dat wel graag eens doen.

Nuttig 3 • Nutteloos 1

Elsje Elsje • 1 review(s)

2 06/02/2013

Slechte service in verhouding tot wat men er betaalt voor de kledij ... half uur aangeschoven aan de paskamers bij de heren. Paskamers dames weigert men te openen wegens zgn. gebrek aan personeel. Terwijl ik voor mijn dochters toch liever wil dat ze bij de damesafdeling kunnen passen. Dan nog eens half uur aan kassa gestaan. De hele namiddag tijd gespendeerd ... :-(

Nuttig 6 • Nutteloos 5

Nicolas d. Nicolas d.Beginner • 8 review(s)

4 23/01/2013

Als je online kleren wil bestellen ga je naar www.abercrombie.com daar kan je alles aan je winkelwagentje toevoegen en bestellen. Ze versturen op maandag en op vrijdag. met een maximum van 7 dagen. Dit wordt dan geleverd vanuit amsterdam. ik zou niet weten hoe je in brussel online bestelt hoor ? waarschijnlijk weer valse sites. enkel op de echte kan je dit doen !!!!

Nuttig 8 • Nutteloos 3

Cram Cram • 1 review(s)

2 19/01/2013

Bestelling gedaan op fake site. Heb de goederen ontvangen maar van zeer slechte kwaliteit. Het geld is van onze rekening gegaan. Reeds vele mails gedaan om retour adres te krijgen maar onmogelijk. Probeer nu via visa mijn geld terug te krijgen en heb ook klacht ingediend bij economische zaken ( verkoop nep producten). Kan alleen maar zeggen LET OP voor oplichters !!!! Vind ook dat Abercrombie zelf hier zou moeten tegen reageren, zeker voor hun imago.

Nuttig 3 • Nutteloos 1

Amke Vanden Broecke Amke Vanden Broecke • 1 review(s)

2 15/01/2013

Bestelling gedaan via: http://www.abercrombiefitchs-brussel.be/ Na 10 dagen is onze bestelling toegekomen. Alles zelfde als op de foto's en de juiste maat. Je ziet wel dat het fake door de vele bedradingen maar ze lijken wel op de echte. Of we nog opnieuw gaan bestellen? Toch niet!

Nuttig 5 • Nutteloos 3

Abercrombie & Fitch • Recht van antwoord

Hey! What's going on? Wij hebben met aandacht jullie reacties gelezen. Kort willen wij graag een paar van jullie opmerkingen toelichten. - Er is slechts één officiële site van Abercrombie & Fitch; abercrombie.com. Wij ondernemen actie tegen illegale verkoop van onze artikels of namaak artikels, dit vergt jammer genoeg veel tijd. Wij betreuren elk geval van schade dat u mogelijk door deze illegale websites hebt geleden. - Er is (nog) geen Abercombie kids in de Brusselse Abercrombie & Fitch flagship - U kan steeds kledij omruilen in onze winkel dat werd aangekocht in andere filialen. - Bij vergissingen gemaakt in onze winkel zullen wij ook onmiddellijk actie ondernemen. Op onze officiële website kan u ons telefoonnummer vinden, wij zijn altijd bereikbaar tijdens onze openingsuren. - De wachtrij is er -wanneer er meer dan 300 personen in de winkel zijn- om uw veiligheid te garanderen en een aangename winkel ervaring te kunnen bieden. - Indien u geholpen wenst te worden in het Nederlands, Frans of Engels kan u daar steeds om vragen, er is altijd iemand aanwezig die u in de taal van uw voorkeur kan helpen. Thanks for coming in!

Matz Matz • 1 review(s)

4 02/01/2013

Zowat alle websites van Abercrombie (vb. www.abercrombiebrusseloutlet.eu) zijn fake, oplichters vanuit China! Betaling zal onmiddellijk uitgevoerd worden, maar levering mag je vergeten! Dat Abercrombie deze toestand laat bestaan is onbegrijpelijk, op mij zullen ze als klant niet meer kunnen rekenen, hopelijk volgen velen dit voorbeeld en dwingen we Abercrombie hierdoor tot actie!

Nuttig 1 • Nutteloos 2

D K D K • 1 review(s)

4 24/12/2012

http://www.abercrombiefitchs-brussel.be/ http://www.abercrombieinbrussel.be/ Dit zijn 2 valse sites! Zijn bedrijven uit China en niet de echte Abercrombie & Fitch! De Abercrombie & Fitch-vestiging in Brussel zegt dat ze al meerdere malen klacht hebben ingediend, toch zijn deze sites jammer genoeg nog niet verwijderd. Ikzelf had 3 stuks besteld, 2 daarvan zijn aangekomen maar nep weliswaar. De enig juiste site om online te kopen: http://eu.abercrombie.com/webapp/wcs/stores/servlet/StoreView?catalogId=11556&langId=-1&storeId=19159

Nuttig 12 • Nutteloos 4

JJ JJ • 1 review(s)

4 22/12/2012

Ik wil ook iedereen waarschuwen voor een valse site van abcr.and f ,ik heb op 4 november een bestelling geplaatst van kleding en na 6 weken had ik nog niets ontvangen maar ik bleef mails sturen en plots kreeg ik een mail dat mijn bestelling verloren was gegaan en ze alles terug opnieuw zouden opsturen en inderdaad 5 dagen ja 5 dagen later kwam alles van China!!!!! en kon ik het pakket ophalen in een DHL magazijn mits het nog eens betalen van 14,85€ een echte schande maar wat blijkt nu ,alles is vals en verkeerd geleverd ,dus geld kwijt voor valse kleren van abercr and f ik vind het erg dat de originele site en het berdrijf Abercrombie and Fitch geen actie ondernemen voor zo'n activiteiten van valse ondernemingen .Jullie zijn gewaarschuwd.!

Nuttig 3 • Nutteloos 1

Reviews in andere talen

| English : 18 reviews | | Français : 202 reviews |

Score :

Uw ervaring uit eerste hand helpt. Bedankt!

Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site. Bovendien opent het de conversatie met de uitbater die mogelijk met uw opmerkingen rekening kan houden om zo zijn service te verbeteren. Daarom vragen wij om onderstaande regels te respecteren. Wees Eerlijk en objectief. Berschrijf uw ervaring zoals u ze heeft ondervonden. Beleefd. Vermijd agressief taalgebruik, zelfs al had u een negatieve ervaring met de zaak in kwestie. Eerlijk in uw review wanneer u uitbater of werknemer bent op de plaats waarover u een review schrijft. Gelieve niet: Negatieve reviews te publiceren met als enig doel de uitbater te schaden. Mensen persoonlijk aan te vallen Reviews te kopieren van gelijkaardige websites

Er is geen verdere informatie over deze plaats

Openingsdatum Abercrombie & Fitch Brussel is bekend!

Door Newsroom

Reikhalzend werd er al meer dan een jaar uitgekeken naar de opening van de eerste Belgische vestiging van Abercrombie & Fitch. Op 8 december om 10 uur zal de Amerikaanse keten de deuren openen aan de Waterloosesteenweg 20-21 in Brussel. Dit wordt ongetwijfeld de place-to-be van het eindejaar voor elke fashion liefhebber.

Lees meer

Er zijn nog geen video gelinkt aan deze plaats

Tarieven

Merken

Voordeel

Abercrombie & Fitch - Official Brussels

Shopping Kleding in Brussel stad (wijk Naamsepoort)

Openingsuren

maandag : 10:00 - 18:00
dinsdag : 10:00 - 18:00
woensdag : 10:00 - 18:00
donderdag : 10:00 - 18:00
vrijdag : 10:00 - 18:00
zaterdag : 10:00 - 18:00
Open op zondag ?

Deze zaak is waarschijnlijk op zondag gesloten.

Handige links

Website : abercrombie.com

Facebook pagina

Ook te bezoeken