Gin Tonic Shop

Shopping Wijn - Alcohol in Antwerpen stad

  4/5

1 Reviews

Gin Tonic Shop
161 Lamorinièrestraat (Antwerpen: Stad)

2000 Antwerpen stad | België

Google maps »

 

€€
51.202 4.4201

Score :

Uw ervaring uit eerste hand helpt. Bedankt!

Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site. Bovendien opent het de conversatie met de uitbater die mogelijk met uw opmerkingen rekening kan houden om zo zijn service te verbeteren. Daarom vragen wij om onderstaande regels te respecteren. Wees Eerlijk en objectief. Berschrijf uw ervaring zoals u ze heeft ondervonden. Beleefd. Vermijd agressief taalgebruik, zelfs al had u een negatieve ervaring met de zaak in kwestie. Eerlijk in uw review wanneer u uitbater of werknemer bent op de plaats waarover u een review schrijft. Gelieve niet: Negatieve reviews te publiceren met als enig doel de uitbater te schaden. Mensen persoonlijk aan te vallen Reviews te kopieren van gelijkaardige websites

britt brittVaste bezoeker • 21 review(s)

4 10/07/2013

Gin&tonic is hot! En dat zullen we geweten hebben. Gin&tonic-bars schieten als paddestoelen uit de grond en hier en daar ziet zelfs een heuse gin&tonic-shop het levenslicht. Zoals bijvoorbeeld de Gintonicshop (what’s in a name), in de Antwerpse Jodenbuurt. Goed verborgen in een steegje in de Lamorinièrestraat, vind je dit vertederend winkeltje met een enorme keuze aan gin en bijhorende tonics. Aan de basis van de uitgebreide keuze ligt de passie voor gin van uitbaatster Jennifer. Ze vertaalde deze liefde oorspronkelijk naar een webshop maar sinds kort is er nu ook de fysieke shop waar je ondertussen zelfs terecht kan voor heuse ‘gin tastings’.

Nuttig 0 • Nutteloos 0

Er is geen verdere informatie over deze plaats

Er zijn geen artikels gelinkt aan deze plaats

Er zijn nog geen video gelinkt aan deze plaats

Tarieven

Merken

Voordeel

Gin Tonic Shop

Shopping Wijn - Alcohol in Antwerpen stad (wijk Antwerpen: Stad)

Openingsuren

Deze zaak heeft (nog) geen openingstijden

Open op zondag ?

De winkeliers van de historische binnenstad ontvangen u elke eerste zondag van de maand met veel plezier. In deze straten en buurten kan u naar hartelust shoppen: De Keyserlei, Meir, Diamantwijk, Wilde Zee, Modebuurt, Hoogstraat, Kloosterstraat, Schuttershofstraat, Huidevettersstraat, Kammenstraat, Groenplaats en het Zuid.

Handige links

Website : gintonicshop.be

Ook te bezoeken