Kaart Mening Informatie

Fish & Chips
4/5

Kleding

Mijn mening geven

Vreselijk
Matig
Gemiddeld
Heel goed
Uitstekend
Mijn review
Vraag
Nog eens 5 letters alvorens uw mening te posten
Auteur : ()
Afmelden van profiel veranderen

Mening

6 Meningen
4/5
do 14 mrt 2013 - 11:23

iemand die weet waar ze ed hardy verkopen , ergens in Antwerpen?

Enisaj ma 17 okt 2011 - 09:55

Leuke winkel ! Hier vind je vaak merken die ze ergens anders niet hebben.

zo 4 apr 2010 - 18:07

Ik vind het wel een zalig winkel. mooie kleren enzo. en een mooie winkelbediende. die ene jongen met zijn zwart haar.. WOW... x

Kelly
Kelly za 5 jul 2008 - 13:29

fantastische winkel in antwerpen, groot, veel variatie, leuke merken, iets duurder (carhartt, dickies, paul frank,...) maar je krijgt dan wel kwaliteit en enkele jaren later kan je de kledij nog steeds dragen; soms zijn er ook DJs aanwezig, er heerst echt een hele leuke sfeer en iedereen is vriendelijk ze hebben eveneens een grote collectie schoenen, echt alles voor de jeugd die er super uit wil zien - een echte aanrader!!

zo 4 mrt 2012 - 23:10

It's just a cheapstyle wannebe shop for the masses. If you want original stuff you should check next door , harry beaver, they sell stuff that nobody else imports in europe and are very technical. At least that's what they told me.

FashionVic zo 10 mei 2009 - 00:27

De tijd dat Fish en Chips trendy was is voorbij sinds man@work de boel heeft overgenomen..Een alternatief verpakkingtje maar vanbinnen puur hard zaken doen.; ook de kledinglijn is ferm achteruit gegaan.; bediening is alsof het personeel.;ja ze hebben allemaal een functie hoor ground manager (wil zeggen een winkelbediendeke die de baas is op het eerste verdiep en daar dan ook zijn heel ego aan heeft opgehangen.. een of ander vetgemeste tatoeage punk die zo onbeschoft is als een Duitse scheper bij de nazi's. Nu ze doen maar mij zien ze er niet meer.;geef mij maar VaudeVille of FANS dat is tenminste nog authentiek.

Informatie

HX3JO62H
Kammenstraat 26-38, - 2000 Antwerpen stad, België
Contacteren
+32 3 288 77 84
www.fishandchips.be

Promoties

Fish & Chips biedt momenteel geen promotie of vermindering op CityPlug.be.
Aanmelden om gratis op de hoogte te blijven over de beste deals in uw buurt.

Kaart

Dichtbij