Kaart Mening Informatie

G-Star Antwerp
4/5

Kleding

Mijn mening geven

Vreselijk
Matig
Gemiddeld
Heel goed
Uitstekend
Mijn review
Vraag
Nog eens 5 letters alvorens uw mening te posten
Auteur : ()
Afmelden van profiel veranderen

Mening

11 Meningen
4/5
ma 1 mei 2017 - 13:38

service in deze winkel is hoog. ben al jaren tevreden met professionaliteit van de verkopers. top!

za 2 jun 2012 - 15:52

Bediening in de winkel, heel vriendelijk, maar de jongen aan de kassa, man echt .... kom in het vervolg uitgeslapen werken, jongeman !!!

Enisaj ma 24 okt 2011 - 10:12

G star is een gekend merk en daarom kon een g star winkel niet lang uitblijven.het merk is populair bij de jeugd,maar veel mensen vinden het jammer om dat de prijs kwaliteit vehouding niet alles is.broeken van 150€ die snel scheuren e.d. ... Spijtig want er zitten soms wel mooie stuks tussen.

bembem vr 8 jan 2010 - 10:08

Ik koop mijn G-star stuff bij CAFé AU LAIT in wijnegem shopping center, veel betere service en je kan combineren met andere merken zodat je niet precies uit ne catalogus komt.

sbroosus vr 1 jan 2010 - 21:25

Fijn dat er voor ons een G-star store in de buurt is..ik vond het aanbod mannenkleding veel groter dan het aanbod voor vrouwen..dat viel me direct op!! Beetje jammer..

vr 27 feb 2009 - 09:17

overlaats ga ik een broek kopen van G-star en zie ik dat al jullie collega's een broek van G-star aan hebben . Ik vind het normaal dat jullie daar broeken van dat merk dragen maar plots zie ik dat het ticketje nog in jullie broek hangt . Vinden jullie dat normaal ? Een mens koopt een nieuwe broek maar eigenlijk is dat dan niet zo omdat jullie die al hebben gedragen ?! Ik vind het echt niet kunnen !

bart c. wo 20 aug 2008 - 14:49

De G-Star winkel in Antwerpen is de hoofdwinkel van G-Star in België. Ze is dan ook groter en chiquer dan anderen en heeft sneller de nieuwe collecties. Toch vond ik hier niet echt iets wat me beviel. Misschien was het de sfeer van de winkel die - eerlijk is eerlijk - toch niet echt past in de Kammenstraat. De prijs van de nieuwe collectie kledij was ook niet mager. Toch draag ik de kleren van G-Star wel graag, omdat ze duurzaam zijn én je ze dus een tijdje kan dragen. Ik heb echter liever een kleinere winkel met een sympathiekere sfeer.

Lucievd
Lucievd ma 3 dec 2012 - 11:25

J'ai découvert la boutique G-Star pour la première fois vendredi dernier, et ce fut une super découverte. La boutique est grande, bien agencée et superbement décorée, et surtout, en cohérence avec la marque. Ce que j'ai le plus apprécié lors de ma visite dans la boutique, est le professionnalisme de la vendeuse. Elle était charmante, donnait de super conseils sans jamais pousser à la vente. Elle était honnête dans sa manière de me conseiller, ce n'était pas juste de la "vente", ce que je trouve très appréciable. Cela m'a également permise de découvrir la marque, qui est vraiment top et pour des prix très raisonnable (autour de 130€ pour un jeans de bonne qualité et super bien coupé!) Je reviendrai sûrement!

Thierry D. vr 30 nov 2012 - 20:12

Le magasin ferme ses portes 15 minutes avant l'heure officielle. Aucune possibilité de rentrer, le Manager lui même nous en a empêché car il devait "coacher" ses vendeurs, un comble!

Harrison zo 21 feb 2010 - 22:47

I enjoyed the wide range of choice provided, in comparison to the multibrand stores that sell G-Star. The staff there is multilingual, and they are quite helpful and honest with their advice.

alain7603 wo 2 dec 2009 - 09:30

Ik ben de G star winkel gewoon in Gent en was onlangs in Antwerpen en ik vond alweer prachtige zaken en een ongelooflijke bediening, ook al heb ik niets gekocht. Super vriendelijke mensen. Behulpzaam tot en met. Ze hadden de broek niet in mijn maat en hebben die besteld en laten leveren in Gent. Thanks

Informatie

36HJW2H8
Kammenstraat 22, - 2000 Antwerpen stad, België
Contacteren
+32 3 232 94 99
storelocator.g-star.com

Promoties

G-Star Antwerp biedt momenteel geen promotie of vermindering op CityPlug.be.
Aanmelden om gratis op de hoogte te blijven over de beste deals in uw buurt.

Kaart

Dichtbij