Openings Map Reviews Infos

Collage
2/5

Brasserie

About

New cocktailbar and restaurant in the heart of Antwerp City! Collage is open for all concepts. Birthdays, live music, poetry, comedy, you name it.

Write a review

Terrible
Poor
Average
Very good
Excellent
My review
Question
Still 5 characters before posting your review
En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales from CityPlug
Author : ()
Log out to switch profile

Reviews

16 reviews
2/5
Harold Tue 19 Feb 2013 - 12:29

Zondag 17 februari gaan eten, het was zalig. We zijn begonnen met wat cocktails aan de bar, daarna gingen we eten. Het is een aanrader mensen, voor enkele maanden open te zijn, chapeau Jongens!!!!

Maite Wed 12 Jun 2013 - 18:31

Wat een teleurstelling! Een vriendin en ik zijn er gaan eten op een donderdagavond. Het was redelijk druk, maar zoveel te beter... Het voorgerecht was super (hadden die mengeling met van alles genomen! Een echte aanrader!!! Maar vanaf toen ging het bergaf. Hadden 2x een mixed grill besteld. Kregen een grote brochette met 3 kleine stukjes vlees. Toen we vroegen aan de ober of dit de mixed grill was antwoordde die doodleuk: Tis toch gemixt vlees. (Wat 'n ober he....) En dat voor meer die prijs! Neen, daar zien ze mij niet meer terug. Jammer, want het leek zo een goed concept!

Hansje Sun 12 May 2013 - 12:53

Sorry, maar dit was enorm teleurstellend! Geen topper voor mij!

Sun 3 Mar 2013 - 13:01

Dames, gisteren gaan eten en het was superlekker. Bediening door een grote knappe donkere jongen. Wat een cutie. Het eten was weer superlekker! Groeten

Mireille Tue 5 Feb 2013 - 23:03

wij zijn 3/2 met grouponbon gaan brunchen. Het was schandalig. Ik ben nog nooit ergens zo slecht ontvangen als bij Collage. Wij hadden gereserveerd om 12u. Het was volzet en men vroeg ons om 45minuten later terug te komen. Toen wij aankwamen om 12.45u kregen wij een tafeltje dat nog niet afgeruimd was. De ober kwam wel afruimen maar de tafel schoonmaken was teveel gevraagd! Na een 15 tal minuten kwam de ober met 2 cava's aan. Na opnieuw 15 minuten kwam de ober 2 bordjes op het buffet zetten met de vermelding dat we een bord mochten nemen, zonder uitleg hoe en wat de luxebrunch zou verlopen. Op het buffet lagen nog 2 broodjes in een mandje, de rest was leeg. Een schoteltje met 3 plakjes uitgezweten kaas, wat ham en salami. een schoteltje met paar plakjes zalm. vele lege schotels. Het warm buffet was nog erger, uitgedroogde roerei, wat spek en worst, en uitgedroogde en aangebakken groenten. Wij hebben zelf koffie moeten vragen en daar hebben we dan 15 minuten op moeten wachten. De zaak was op dat moment zo goed als leeg!!!Wat zei beloven in hun voorstelling van menu is scampi's, diverse warme en koude schotels, diverse desserten en verschillende soorten brood en koffiekoeken?????? Niks van gezien!!!! Het is ronduit schandalig dat groupon hieraan meewerkt!!! De opzet van deze zaak is duidelijk zo snel mogelijk geld verdienen met het minimum aan service!!!! Voor mij absoluut geen aanrader!!!

Gino Mon 4 Feb 2013 - 09:20

Gisteren 3/02/13 met 4 (via een grouponbon) gaan brunchen in Collage - Pelgrimstraat. Slecht, dramatisch slecht. We zaten in de zijbeuk waar het te koud was. Het glas cava was maar voor de helft gevuld. Er werd niks van uitleg gegeven over het verloop van de brunch. Koffie zijn we zelf moeten gaan vragen aan de toog. Er stonden twee kleine mandjes met brood voor een volle zaak. Dus na enkele minuten is het brood al op. Wachten, ruim 10 minuten en dan brengen ze héél warme broodjes waarbij je nog eens 10 minuten moet wachten voor ze afgekoeld zijn. Constant waren de schotels leeg en buiten kaas, hesp, salami en rooerei niet veel anders gezien. Waar waren de kip, de gehaktballetjes,...waarvan sprake in de advertentie. Er waren slechts 2 obers aanwezig. Eén die de toog deed en ene die op en af liep naar de keuken om dan telkens af te komen met één schoteltje dat na enkele minuten alweer leeg was. Dit is de slechtste brunch die ik ooit al gedaan heb.En iedereen klaagde, zowel de mensen links en rechts van onze tafel als de mensen die eindeloos stonden te wachten aan het buffet. Dit restaurant zal ik nooit aanraden.

Dimitri Thu 24 Jan 2013 - 20:54

het was vooral 'heel' ... : heel weinig keuze, heel weinig eten, heel erg koud binnen én heel erg donker en heel erg niet lekker (tiramisu met banaan, ... hoe kom je er bij !) ... teleurstellend

Sun 20 Jan 2013 - 14:19

Heel lekker gegeten!

Bourgondiër Sat 12 Jan 2013 - 17:53

Op 12/01 gaan brunchen via groupon-bon, een echte aanrader, lekkere verse mini broodjes, koffiekoeken en croissants. Keuze uit verschillende soorten beleg, waaronder lekkere tonijnsla, ook de roereitjes en vooral de warme VERSE groentjes smaakte voortreffelijk. Alles werd ook regelmatig aangevuld door de vriendelijke obers. Gaan zekers nog eens terug om de gewone lunchkaart ook eens te proberen.

Bianca Sun 6 Jan 2013 - 13:44

Vrijdag 04/01/2013 gaan eten bij Collage, via een Groupon-bon die we cadeau kregen. De kaart is niet zo uitgebreid, maar er staan allemaal zaken op die ietsje "anders" zijn. We hebben superlekker gegeten vanaf het voorgerecht tot en met dessert. Ook de cocktails zijn zeker de moeite waard. Heel vriendelijk ontvangen en bediend. Zeker een aanrader.

Harold Sun 6 Jan 2013 - 12:50

Gisteren 5 januari 2013, we willen het nieuwe jaar mooi beginnen en verkiezen te gaan eten bij Collage. De zaal zit afgeladen vol, maar personeel blijft hulpvaardig en vriendelijk. We willen twee cocktails, maar kunnen niet kiezen. De kelner vraagt welke sterke drank voorkeur we hebben...daarna gaat alles super. We krijgen twee bartenders favourites...memorabel. Het eten, lekker gekruid en een klein beetje spicy. Zo hoort het toch? Lekkere Caraibische toets..Mensen, dit is een aanrader!

cuisson Fri 4 Jan 2013 - 15:02

Niet slecht, maar caraïbisch heb ik hier zeker niet teruggevonden. Zéér pikant, ietsje te voor mij, maar vond het niet speciaal, doch de prijzen zijn zeer acceptabel. We hebben enkele goede cocktail gedronken. De stenen tafels maken het geheel mooi maar zijn ongezellig en te koud om aan te eten . Matig maar ga ik misschien nog eens langs hoort hier niet bij. Ik zal alleszins een andere zaak verkiezen boven de deze

Thu 20 Dec 2012 - 13:53

Voorbije weekend ben ik hier gaan eten...Wat me opviel was de vlotte bediening en ook IEDEREEN heeft een smile op het gezicht. het eten was lekker Caraibisch! Zeker uitproberen! De cocktails zijn uitstekend!

Fri 14 Dec 2012 - 18:39

Via een Groupon actie een lekker 3 gangen menu gegeten. Gerechten werden mooi opgediend, met een Jamaicaanse touch. Vriendelijk en hulpvaardig personeel.Er was voldoende tijd tussen de gangen en het personeel was zeker niet opdringerig.Een aanrader! Wel een beetje tochtig...

Kim D.
Kim D. Sat 24 Nov 2012 - 16:05

Via een actie van groupon in deze zaak terecht gekomen en heb er zeker van genoten. Lekker eten, degelijke prijzen, gezellige inrichting, vriendelijke bediening, ... enkel wat fris in de buurt van de inkomhal, maar daar valt iets aan te doen eh.

Sat 3 Nov 2012 - 01:05

Nog maar net open en dan overvallen worden door 10 Nederlandse dames, men kon het aan en serveerde een heerlijke maaltijd. Wij hebben genoten. Bij het raam zit je alleen wel een beetje op de tocht.

Infos

7XU5VQP3
Pelgrimstraat 22, - 2000 Antwerpen city, Belgium
Contact
+32 3 298 40 55
www.collagegroup.be

Opening hours

Monday
17:00 - 02:00
Tuesday
17:00 - 02:00
Wednesday
17:00 - 02:00
Thursday
17:00 - 03:00
Friday
12:00 - 03:00
Saturday
12:00 - 03:00
Sunday
12:00 - 03:00

Services

  • Payment
    • Payment cards
    • Credit cards
  • Commodities
    • Garden
    • WiFi

Promotions

Collage doesn't currently offer any promotion or reduction on CityPlug.be.
Sign up to be kept up to date with the best deals in your district

Map

Next to

Facebook