Openings Map Reviews Infos

Sips Bar
1/5

Bar - Pub

Write a review

Terrible
Poor
Average
Very good
Excellent
My review
Question
Still 5 characters before posting your review
En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales from CityPlug
Author : ()
Log out to switch profile

Reviews

7 reviews
1/5
roberto Sat 27 Apr 2013 - 22:15

3 op tien, voor de goede bediening door de kelner, O op 10 voor de behandeling door Wouters. Wouters maande ons 2x aan elders te gaan zitten omdat de tafels gereserveerd waren. Op onze reactie dat wij ook gereserveerd hadden betwijfelde hij dat ten stelligste: "hadden we wel het juiste nr gevormd?". Dergelijke arrogante en denigrerende behandeling is onprofessioneel. Wouters mag dan denken dat hij Gods gave aan de mensheid is, wij denken er anders over

Martijn H.
Martijn H. Thu 1 Mar 2012 - 23:05

Ik keek uit naar 'n bezoek aan Sips. Ik hou van cocktails, weet er het nodige van af en shake zelf een goede drink. Eerst dus maar een onbekende: Oaxaca Traditional. Ik dacht eerst 'hmmm wel erg zacht' maar het bleek mijn enthousiasme te zijn dat mij bedroog. Gewoon een slap drankje. Geen body, te weinig alcohol. Vervolgens iets wat niet mis kan gaan: een Cosmopolitan. Andermaal van hetzelfde! Te weinig power, geen bite, geen body. Ondertussen liep de zaak voller en voller, de mensen zaten bijna bij ons op schoot maar de bediening bleef vriendelijk, behulpzaam en klaar voor een babbel. Zeker positief. De laatste cocktail was in de roos. Ik vroeg naar een alternatief voor een White Lady; verras me maar eens dacht ik. En daar werd me de mij onbekende Last Word geschonken. Heerlijk. Zeker een zware cocktail die mijn smaak voor stevig verraad. Desondanks ben ik objectief genoeg om de 2 eerste cocktails naar waarde in te schatten: gewoon NIET goed. De 2 die we later in Berlin dronken waren vele, vele malen beter. Flink aangeschoten en toch voldaan gingen we huiswaarts. Dussss.... een tegenvaller. En véél te duur. Gemiddelde coktailprijs rond de 10 a 11 euro? Get out of here! Dat mag alleen als alles perrfect is. Verre van wat hier gaande is. Respect voor de tent, maar geen herhalingsbezoek in de nabije toekomst. Over een hele poos weer, hopen dat het verbeterd is en dat de sterallures (of misschien een terrible day off) weg zijn.

Sat 21 Jan 2012 - 18:42

Fantastische zaak.

'Gunther Van Hoogten
'Gunther Van Hoogten Sat 24 Sep 2011 - 16:28

Gisteren (23/09) bezocht ik SIPS nog eens met 2 kameraden. Elke keer kregen we meer dan gevraagd, met andere woorden: fantastische cocktails. Zelf gaf ik 3x carte blanche, de waitress vroeg een beetje door en bracht me stuk voor stuk pareltjes. Verder nog, op een gegeven moment kwam een groep van 7 Nederlanders naast ons zitten en kwam de juffrouw ons voorstellen of we niet liever wat rustiger aan de bar zaten, dan naast het 'lawaai'. Perfect night out, exquisite mixed beverages and sublime service!

Thu 28 Jul 2011 - 18:13

Op woensdag 27/7 cocktail gedronken met partner. Na algemeen rookverbod terug bezocht. We keken er naar uit. Normaal beste cocktailbar van Antwerpen. Dik tegengevallen. Slechtste Mojito sinds jaren gedronken. Goede raad voor Wouters en Co: als jullie niet zelf kunnen shaken, vrees ik dat jullie zaak sterk achteruit zal gaan !!! Cocktails at Nine op de Lijnwaadmarkt : wat een klasse en vakmanschap. een wakkere klant

pinkcanna Thu 9 Jun 2011 - 12:40

Ik drink graag een cocktail waar ik de drank in proef :) Dus bij sips betaal je 16euro voor een 'deftige cocktail' Niet gereserveerd? pech! We werden weggejaagd op het uur van reservatie, en het maakt helemaal niet uit of je drankje vol of leeg was.

cjwilkinson Thu 16 Dec 2010 - 09:14

Verrassend arrogante & pretentieuze bediening waardoor de cocktails een langdurige wrange nasmaak hebben. Ooit was dit een topzaak!

Infos

7SO6QML8
Gillisplaats 8, - 2000 Antwerpen city, Belgium
Contact
+32 3 257 39 59
+32 477 63 91 52
www.sips-cocktails.com

Opening hours

Monday
17:00 - 03:00
Tuesday
17:00 - 03:00
Wednesday
17:00 - 03:00
Thursday
17:00 - 03:00
Friday
17:00 - 03:00
Saturday
18:00 - 04:00
Sunday
Closed

Services

  • Payment
    • Credit cards
  • Commodities

Promotions

Sips Bar doesn't currently offer any promotion or reduction on CityPlug.be.
Sign up to be kept up to date with the best deals in your district

Map

Next to