Openings Map Reviews Infos

Bier Central
4/5

Bar - Pub

About

the BIER CENTRAL team welcomes you in our Belgian café. With our 20 Belgian beers on tap and more than 300 Belgian bottled beers we try to give you a guided tour through our Belgian beer culture. Sit down - perhaps in one of our old beer barrels - and have a look at our enamel signs, old beer bottles, keg holders. Relax, feel, taste and enjoy our beers. No country has so many distinct styles of beer as Belgium, although other countries have more breweries. In our beer encyclopedia are all our beers listed with a brief description: brewery, location, type of beer, colour, taste and alcohol content.

Write a review

Terrible
Poor
Average
Very good
Excellent
My review
Question
Still 5 characters before posting your review
En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales from CityPlug
Author : ()
Log out to switch profile

Reviews

7 reviews
4/5
Bier Van Hier
Bier Van Hier Wed 25 Jan 2012 - 16:05

Schoone! Ik mag mezelf intussen vaste klant beschouwen en geniet nog steeds van het verkennen van de kaart, ook al heb ik me een exemplaar aangeschaft om thuis te bestuderen: een ware bier-encyclopedie! Rijke keuze van het vat en immense keuze flessenbieren met enkele ongekende pareltjes van de Belgische biercultuur. De heer Coret heeft wellicht 'malchance' gehad bij zijn bezoek, ik heb toch nog toe steeds iemand te pakken kunnen krijgen met kennis van zaken en daardoor al een paar nieuwe toppertjes aan mijn lijstje kunnen toevoegen.

Sun 11 Dec 2016 - 08:38

Gisterenavond met onze Familie na een bezoek aan CHina Light Zoo iets komen drinken. Het was erg druk. Bij het binnenkomen kregen we een tafel toegewezen die gereserveerd was, we mochten 30' blijven. Barman was over ons met klanten aan het roddelen. En de dienster stond echt op springen van de stress en liet dat het ook merken. Goede bierkaart, maar volgende keer toch ergens anders.

Linda.S Thu 31 Jan 2013 - 15:19

The Place To Be in Anwerpen! I have found in this bar a Menu (called the "Bierencyclopedie") with more than 300 beers and 20 on the tap! Paradise? I think so! The waiters were so friendly! They help me to choose the good beer. Moreover, i found some specialties from belgian foods (with good quality and the restaurant-bar is so clean!) The atmosphere, the decoration is also great: I had the feeling that I was in a true brewery! I need to recommend this place !!!

Cisse Sun 11 Dec 2011 - 21:04

Het café is nu een jaar oud en opgebouwd in veel hout met zelfs een megawhiskyton die halfdoor gezaagd is en waarin nu tafeltjes en stoelen geplaatst zijn en een kleine nagemaakte schrijnwerkerij waar je aan mag zitten! Ze serveren 20 bieren van de tap en 300 flesbieren, alle in een dik fotoboek met uitleg gepresenteerd. Indrukwekkend zou je zeggen en dat zal het voor de toerist, vreemdeling die onze cultuur niet kent en trendy uitganger best ook wel zijn. Ik ben wat kritischer ingesteld en als je merkt dat je je bier zoals bij de Chinees met een nummer moet bestellen, dat het bier in een logo-loos glas geserveerd wordt, dat de garçon niet echt een bierliefhebber en -kenner was, dan besef je al vlug dat het commerciëel karakter van de zaak primeert. Geef mij dan maar een Kulminator waar de bieren met liefde behandeld worden. De prijzen zijn duurder dan in andere zaken.

Paul Coret
Paul Coret Mon 14 Nov 2011 - 18:19

Zeer slecht biercafe. Ja, veel bieren, maar dit is een op commercie gebaseerde zaak. Kwartier aan tafeltje gewacht, geen bediening. Toen maar naar de bar. De dame kende het bier niet want het was haar eerste dag. Toen 2 bieren bij een ander van de kaart besteld. kriek boon (37.5cl) en Geuze mort subite (37.5cl), voor 3 euro elk. Bij de bestelling werd gezegd, het is een fout op de kaart, we hebben alleen de kleine flesjes van 25cl, ook voor 3 euro. U begrijpt het, hier kom ik nooit meer!

Davy Verbeke
Davy Verbeke Sun 26 Dec 2010 - 17:06

Back to the seventies! Uniek interieur! Leuke cocktails

Davy Verbeke
Davy Verbeke Sun 26 Dec 2010 - 16:55

20 bieren van het vat en meer dan 300 Belgische flessenbieren! Een bierparadijs! De kelder ... zeker een blik op werpen!

Infos

4OIP1YGV
de Keyserlei 25, - 2018 Antwerpen, Belgium
Contact
+32 3 201 59 85
www.biercentral.be

Opening hours

Monday
10:00 - 03:00
Tuesday
10:00 - 03:00
Wednesday
10:00 - 03:00
Thursday
10:00 - 03:00
Friday
10:00 - 03:00
Saturday
10:00 - 03:00
Sunday
Closed

Services

  • Payment
    • Payment cards
    • Credit cards
  • Commodities
    • airconditioning

Promotions

Bier Central doesn't currently offer any promotion or reduction on CityPlug.be.
Sign up to be kept up to date with the best deals in your district

Map

Next to

Facebook