Map Reviews Infos

Monico Meir
2/5

Bar - Pub

Write a review

Terrible
Poor
Average
Very good
Excellent
My review
Question
Still 5 characters before posting your review
En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales from CityPlug
Author : ()
Log out to switch profile

Reviews

25 reviews
2/5
rae.spirit.light99 Wed 31 Dec 2014 - 18:12

Really bad food and slow service. Asked to sit outside with my Dogs ,but the waiter insisted that i sit inside. When I asked to speak to the manager about my burned food,I was told that he was not available. One of the waiters threw ham at my dogs,without asking if it was okay. I really felt like they stole 26 Euros out of my pocket,making me pay for that and not allowing me to speak with anyone. I felt bullied because I was dining alone.

Popol Fri 5 Aug 2016 - 08:42

Eerst en vooral, het eten is er prima ! dat moet gezegd ! de wachttijden tijdens grote drukte durven oplopen tot één uur ! Toen we tijdens ons laatste bezoekje de baas hierover attent maakte omdat een paar jonge dames naast ons één uur hadden moeten wachten op twee panini's en ik langs mijn neus weg zei dat hij de drankjes dan wel gratis kon geven kreeg ik achterna geroepen : "dat het dan pech was voor hun en kreeg nog naar mijn hoofd : we geeffe hier niks chraaatisch ! Ja hallo : zéér klantvriendelijk ! Ps : aan de andere zijde zat een gezelschap "strak in het pak" en die hadden al na één kwartier de spaghetti's en drankjes. Maar nogmaals : het eten is er voortreffelijk, spijtig van dit voorval (wat is nu één koffiififie en één thee ?).

e.hoogvliet Sun 27 Mar 2016 - 13:36

Zeer slechte prijs / kwaliteit verhouding. Tosti hawai is niets meer dan een klef stukje brood met een stukje ananas erop en een beetje sla wat duidelijk al eerder op wat andere borden had gelegen. En daar durven ze dan €8, 00 voor te vragen met een klein flesje water voor €3, 00. Schandalig gewoon. De mensen die positief over deze zaak schrijven werken daar zeker of zijn familie / vrienden die meeprofiteren van deze oplichters.

Wed 23 Jul 2014 - 18:09

Super bediening door garçon Jennes, lekker gegeten met ma en vriendin, zeker aan te raden!

Wed 23 Jul 2014 - 18:07

Super bediening! Heb er heel de namiddag geweest met ma en vriendin, hebben lekker gegeten en goed gelachen met garçon (Jennes) een echte grapjas :-)

veronikske75 Mon 23 Dec 2013 - 09:12

Ik kom zeer vaak in de Monico. Nu weer net vernieuwd waardoor het een nog gezelligere zaak is geworden: goeie sfeer, muziek, lekkere gin en lekker eten! Een echte aanrader.

Wed 27 Nov 2013 - 16:32

top !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KRTMCG1M Fri 19 Jul 2013 - 11:13

Een absolute AFRADER! De suggestie van de week "een zomers broodje" was niets meer dan een droog (klein!) broodje met een sneetje kipfilet en een tomaat. 10 euro betaal je hier dan voor?! We stonden echt paf. En dan moet je nog 30 cent betalen om naar het toilet te mogen gaan!!! Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt! Het hele terras was die dag trouwens aan het klagen. In ieder geval, hier zien ze mij nooit meer.Een grote tip: laat je zoals mij niet verleiden door het gezellig en netjes ogende terras. Schijn bedriegt!

niels Sun 19 May 2013 - 20:30

Super bediening vooral die snap niet wat jullie klagen hoor

ano21 Wed 9 Jan 2013 - 10:32

Ik heb al tweekeer een spagetti gegeten in de monico... de eerste keer dag ik dat toeval was maar twee keer lijkt me vreemd! Ik ben enorm enorm ziek geweest van eten! Twee keer na elkaar!

Boudewijn G. Sun 23 Dec 2012 - 10:32

uitmuntende zaak , zeer goede service, en vriendelijke bediening

louise d. Wed 27 Jun 2012 - 23:04

Het is soms erg gesteld met de horeca op sommige plaatsen in Antwerpen. Bij Monico Meir had ik een garcon die zeer zenuwachtig en agressief was. Zou het diezelfde Jacco kunnen zijn waarover in de andere recensies wordt geschreven? Want inderdaad zijn manier van omgaan met de klanten is er wel ver over. Is die garcon soms hatelijk met vrouwen omdat hij die niet kan uitstaan of zo?? De andere obers op het terras waren beleefd en normaal. De aanleiding van zijn brutaal gedrag was dat ik geen gepast geld had voor de koffie te betalen.

Tue 15 May 2012 - 21:30

Omdat we tevreden waren van deze zaak, bezochten we die al meerdere keren. Zo ook pas geleden nog. Het werd deze keer een negatieve ervaring... De bediening was best vriendelijk, maar liep volledig in honderd! We hadden onze drank al lang op toen ze, nadat we er nog achter vroegen, de salami brachten. Het lijkt niet zo iets belangrijk, ware het niet dat bij iedereen rondom ons alles mis liep. Het koppeltje aan de tafel naast ons ging zelfs terug buiten zonder hun bestellilng af te wachten, en we gaven ze geen ongelijk. Dan bleek de rekening ook nog fout en wist de dame achter de kassa helemaal niet wat gedaan. Spijtig!

jaco v. Thu 10 May 2012 - 08:52

Ik schrijf aan al diegene die hun frustratie de vrije loop geven over het internet ! Eerst en vooral, dit is een prachtige ,nette en uitstekende zaak midden in Antwerpen . Het eten is voortreffelijk en de bediening is steeds in orde . Iedreen heeft wel eens een mindere dag . En het werk dat door deze mensen geleverd wordt is alleen maar met bewondering te bekijken . Meneer ??? waar blijft mijn eten ?? Ik zit hier al zeker 20 seconden !!!! Meneer ,, het water van de hond is iets te lauw ,, kan dat wat kouder aub? ,, U bent echt geen dierenvriend he ?? Om dan nog maar te zwijgen wat deze mensen nog van persoonlijke verwijten te verduren krijgen . U zou zelf eens een dagje in deze mensen hun schoenen moeten staan ! ,,, En ja ik weet het ,, Ze hebben er voor gekozen bla bla bla . Kijk eerst allemaal eens naar jezelf ,en stel je dan de vraag of u altijd zo vriendelijk bent met uw medemens . Topzaak toppersoneel en lekker eten !!

Mon 23 Apr 2012 - 12:52

Ongelofelijk botte bediening. Dat bepaalde obers daar nog altijd werken is mij een raadsel ... Derde keer dat ik daar was en driemaal de obers zien tekeer gaan tegen klanten of klanten negeren ... mij niet meer gezien daar. Jammer, want inderdaad wel een perfecte ligging. Maar absoluut geen reclame voor een gastvrij Antwerpen.

Lieve v. Sun 8 Apr 2012 - 12:25

absoluut kelner Jacco te vermijden. Deze man heeft niet het juiste beroep gekozen. Hij moet ook eerst leren articuleren om verstaanbaar over te komen. Nochtans mijn dagverse soepje was heel lekker, het andere personeel was ook vriendelijk . Het is onbegrijpelijk dat een man zoals kelner Jacco daar werkt. Bij de afrekening van mijn degustatie daar vroeg ik de weg naar de Huidevetterstraat aan kelner Jacco. Dit was een vraag teveel want: 1) hij sprak heel vlug en wilde niet onderbroken worden als ik wilde checken of ik het wel goed begrepen had. Ik moest zwijgen met de vermaning dat hij anders zijn uitleg niet meer ging herhalen. Ik heb wijselijk gezwegen en dacht dat ik terug op de schoolbanken zat. 2) Heeft hij mij met opzet de verkeerde kant opgestuurd. Kelner Jacco is voor mij gebuisd qua klantvriendelijkheid. Ik maak voor dit etablisement geen reclame, erger het geeft mij een dégout om in een grootstad te winkelen en te vertoeven. Lieve

denisevandyck Tue 13 Dec 2011 - 15:13

Ik heb reeds een paar maal Monico Meir bezocht. Ook reeds met van OUD naar NIEUW. Steeds zeer vers eten, ruim buffet en niet te duur. Het is sinds ongeveer 1 jaar volledig vernieuwd. Gezellige sfeer. Familie Delanghe

jamesbonne Mon 10 Jan 2011 - 11:58

Niet bepaald geweldig hier, noem het maar slecht: - erg duur (5,50 voor verse jus?!?!) - slechte koffie (gloeiend heet, verbrand, dus bitter) - smakeloze broodjes (mozzarella en tomaat zonder ook maar enige toevoeging naast een beetje ijsbergsla). En ja, het is aan de Meir dus het kost iets meer, maar dit ging me echt te ver: lunch voor 2 personen: 31 euro! en dan nog 0.30 cent voor t toilet....... Mij niet meer gezien

Thu 30 Dec 2010 - 15:51

Ik heb reeds met mijn familie een paar keer de Monico bezocht, en heb er steeds goed gegeten, vriendelijke, gemoedelijke sfeer. Zij hebben ook een vernieuwde feestzaal boven. De zaak is ook zeer goed gelegen tussen al de winkeltjes. Voor een goed glas bier kan men er ook steeds terecht. Ik ga beslist terug. De Keersmaecker Turnhout

Wed 29 Dec 2010 - 17:56

Deze zaak is volledig hernieuwd, het is al jarenlang een gekende familiezaak. Het eten is van zeer goede kwaliteit, en bovendien is er op de bovenverdieping een zeer gezellige zaal waar groepen kunnen ontvangen worden. Er wordt altijd iets extra gedaan voor groepen, aangepaste menu, zeer goede ligging voor toeristische uitstapjes. De heer en Mevrouw Verdonck stadsgids.

Sun 20 Jun 2010 - 20:00

altijd goed geweest ! (uit Mol Kempen)

Fri 18 Jun 2010 - 16:55

Wel ik moet zeggen het eten van uitstekende kwaliteit is. Altijd zeer verse produkten. Debaedts Van Dyck

mieke Tue 5 Jan 2010 - 15:37

Wij hebben dit café op 2 januari bezocht na een uitstap in Antwerpen en het bier was perfect geschonken, maar de hele ervaring werd verknoeid door mijn bezoekje aan het toilet : het schuifje waarmee je de deur moet sluiten, bleek bijzonder stroef te werken en als linkshandige heb ik er mijn vinger lelijk aan verwond. Toen ik mijn toegetakelde (bloedende) vinger liet zien aan eerst de kelner, dan de bazen werd ik ei zo na onthaald op hoongelach. Ik vind het bijzonder grof dat er mij zelfs geen ontsmettingsmiddel of verband werd aangeboden. Het kon gewoon niet zijn dat ik mij verwond had aan hun krakkemikkige deur. Van een klantvriendelijke houding gesproken ! Ik kan dit etablissement dus in geen geval aanbevelen, hoe lekker en goed geschonken hun bier dan al mag zijn...

carla Sun 15 Nov 2009 - 20:08

Wij hebben al meerdere malen in deze zaak gegeten, zelfs een keertje met een groep, en ik moet zeggen dat wij steeds tevreden buiten kwamen. Gewoon, maar heel lekker gegeten en vriendelijk bediend. Gunstig gelegen voor tijdens of na het winkelen of een bezoek aan de stad.

jaco v. Thu 25 Sep 2008 - 10:26

Zeer gezellige zaak ! Uitzonderlijk goed eten ! Vriendelijk personeel ! En midden in hartje Antwerpen . Perfecte ligging voor diegene die zich aangetrokken voelen tot een gezellig dagje winkelen . Alle grote en gekende kledingzaken op enkele meters van de deur. Zeker een aanrader voor een drankje ,simpele gerechtjes , of zelfs een culinair hoogstandje !!

Show more reviews

Infos

4KBSDRGD
Meirbrug 5, - 2000 Antwerpen city, Belgium

Services

  • Payment
    • No payment cards
    • No credit cards
  • Commodities

Promotions

Monico Meir doesn't currently offer any promotion or reduction on CityPlug.be.
Sign up to be kept up to date with the best deals in your district

Map

Next to