Openings Map Reviews Infos

Alpheus
3/5

Brasserie

Write a review

Terrible
Poor
Average
Very good
Excellent
My review
Question
Still 5 characters before posting your review
En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales from CityPlug
Author : ()
Log out to switch profile

Reviews

3 reviews
3/5
snellen.eddy Sat 6 Aug 2016 - 11:33

Zeker niet ongezellig ingericht en het zal er wel lekker zijn maar wat een vreselijk arrogante bediening. Toen we gisteren met 8 personen de verjaardag wilden vieren en we samen 4 verschillende gerechten bestelden werd ons brutaal verteld dat er maar 3 verschillende gerechten besteld konden worden. Geen ruimte voor flexibiliteit. Het stond zo op de website en dat was het. We maakten duidelijk dat het geen probleem was om wat langer op het eten te wachten dan. Geen haast. Maar niets mocht baten voor deze heren. Het kon niet. Toen we aangaven dat we daar dan maar niet ons geld wilden besteden, werd de rekening voor de dranken prompt gebracht zonder verder commentaar. Als we ons aan 2 gescheiden tafeltjes van 4 hadden gezet, dan was er geen "probleem" geweest - werd ons nog gezegd! Uiteraard geen verantwoordelijke in mijlen te bekennen! Iedereen veel succes bij Bistro Alpheus maar nooit meer met ons.

zeusdereus Sat 9 Jul 2016 - 17:09

Beste ribbetjes van heel Antwerpen als je het mij vraagt Bediening is goed en vriendelijk. Maar soms is het er wel heel druk voor zo een kleine zaak.

Wed 24 Dec 2014 - 16:40

beste, wij zijn vier verpleegkundigen , en wilden na het werk iets komen drinken en uitblazen bij jullie , dit was vorige week vrijdag 19/12 rond 21u30 . we bestelden iets om te drinken maar om een tweede drank te bestellen moesten we héél wat wachten , we zeiden zelfs tegen de jonge heer dat we uitgedorst waren , hij was heel vriendelijk en heeft zich geexcuseerd . na een half uur kwam er een dame de tafel afruimen en vroeg of we nog iets wilden drinken maar op een groffe manier , we wilden al niet meer , ze was echt boertig !!! we vroegen dan maar de rekening , ze bracht de rekening en terwijl babbelden we verder , na nog geen minuut kwam ze vragen of het lukte met de rekening , we antwoorden ja ja dat lukt , moeten we hier weg of zo ?? ja zei ze kennen jullie de code van de horeca niet elke half uur iets drinken !!!!!!!!!!!!!! héél brutaal , onbeleefd , en waarschijnlijk wou ze opscheppen bij haar vrienden aan den toog !! ja ik kan even goed een dakloze binnen laten zei ze , dat was geen vergelijk en was een onbeschofte uitleg !!!!!!!!!!! in totaal hebben wij daar net geen ander half uur gezeten , de rekening hebben wij om 23u30 gekregen kijk het maar na , en kijk ook na wanneer we onze eerste drank hadden besteld rond 22u en het wachten op de tweede drank was de schuld van hun !!! nu wij zijn al enkele keren geweest om iets te eten , en zijn steeds vriendelijk behandeld geweest ! maar bij het buiten gaan hebben we vriendelijk gezegd , tot nooit meer , na haar uitleg over de dakloze !!! een regelrechte schande !!!!!!!!!!!! en een fijne kerst gewenst , ons zien jullie daar nooit meer !

Infos

3NRJ2J61
Jan Moorkensstraat 80, - 2600 Berchem, Belgium
+32 3 281 76 20
www.alpheusbistro.be/

Opening hours

Monday
10:00 - 00:00
Tuesday
10:00 - 00:00
Wednesday
10:00 - 00:00
Thursday
10:00 - 00:00
Friday
10:00 - 00:00
Saturday
11:00 - 00:00
Sunday
11:00 - 00:00

Promotions

Alpheus doesn't currently offer any promotion or reduction on CityPlug.be.
Sign up to be kept up to date with the best deals in your district

Map

Next to