Map Reviews Infos

Ascoli
1/5

Italian

Write a review

Terrible
Poor
Average
Very good
Excellent
My review
Question
Still 5 characters before posting your review
Author : ()
Log out to switch profile

Reviews

10 reviews
1/5
Antonius.kroezen Sat 3 Jun 2017 - 21:33

Wat een onbeschofte bediening. Vooral die oude man. De gastheer. Smakeloze pizza en zure lasagna, niet vers. Antpaato was oude ham met potgroenten en eerder gebruikte groenten. Was zelf aangegeten. Groenten en champignons in eten niet vers. Lasagna was duidelijk oud en opgewarmd. Brood uitgedroogd. Een open pakje boter in de broodmand en geen gene. Werkelijk asociaal. Absoluut nooit gaan eten. Drie man, alle drie eten teruggegeven. Ze wilden wel betaald worden. Beetje boos werden ze.

Stefan
Stefan Sun 27 Nov 2016 - 20:03

Een 15 tal minuten moeten wachten op onze drankjes terwijl er maar 5 tafels bezet waren. Een stuk aluminium folie in de maaltijd teruggevonden. zelfs na een klacht laten ze je gewoon links liggen. De baas schreeuwt tussen de klanten door of we nog dessert wilden. Onbeschoft personeel. Zal niet voor herhaling vatbaar zijn.

Maria Tue 28 May 2013 - 02:21

Ascoli is wat mij betreft een van de betere Italiaanse restaurants. Je vindt er alle klassieke Italiaanse bereidingen, lekker klaargemaakt en met de typische Italiaanse zwier geserveerd. Het is er soms wat druk, maar voor mij draagt dat bij tot de toffe sfeer.

Nicketi Sat 9 Mar 2013 - 21:50

Vandaag 09 maart 2013.Pizza's waren lekker maar mijn man, mijn dochter , mijn zoon en ikzelf zijn buiten gesmeten geweest omdat we"geen koffie of dessert"wilden. Dit jaar zijn we in 7 verschillende landen geweest en we zijn niet zo jong meer maar dit hadden we nog NOOIT meegemaakt. Nergens.Ga er dus nooit naartoe.

Sun 18 Dec 2011 - 17:20

Wij zijn er met de dochter gaan eten en waren best tevreden. Het restaurant zat vol en toch waren we snel bediend. Een professionele en vriendelijke bediening. Het was er lekker en gaan zeker nog eens terug. Daniëlle

abbas Sat 5 Feb 2011 - 01:42

Ik vond mijn avond bij Ascoli zeer geslaagd. Er zullen spijtig genoeg altijd mensen zijn die negatief zijn ingesteld en het hele internet afschuimen om negatieve commentaren te kunnen posten.

Andreaske Wed 21 Apr 2010 - 22:46

Niets gemerkt van de trage bediening die de anderen hier omschrijven. Gisteren gaan eten bij Ascoli, vriendelijk personeel, eten was behoorlijk, niet echt de beste Italiaan in Leuven (probeer daarvoor Raphael eens in de Tiensestraat in Leuven) maar ook zeker niet de slechtste. Enige minpunt dat we hadden was dat we na onze bruscetta's geen nieuw bestek kregen. We hadden dit al op de borden gelegd zodat ze het konden afruimen maar er werd ons verteld dat we "dat zo nog nodig zouden hebben" :) Maar ja, we hebben er 's goed om gelachen. Al bij al, vrij goed restaurant.

evildoll666 Sun 11 Oct 2009 - 13:55

Mijn pizza was ook niet lekker. Zeker niet warm genoeg en erg slapjes. De wachttijd was inderdaad lang, maar we zaten met goed gezelschap dus het stoorde niet. Ik ga er wel niet meer terug.

Coen R. Sun 28 Sep 2008 - 23:02

ADVIES: NIET NAAR TOE GAAN. Onze avond bij Ascoli was een afknapper door de slechte timing van Ascoli. het duurde zeer lang voor de voorgerechten op tafel kwamen. We moesten de ober hierop attenderen. Tussen voor- en hoofdgerecht moesten we opnieuw zeer lang wachten. Opnieuw de ober hierop geattendeerd. Tot onze verbazing kreeg de tafel naast ons het hoofdgerecht eerder dan wij, terwijl zij een uur later binnen waren gekomen. Het enige halfbakken "excuus" was dat het zo druk was!! Na nog eens 15 minuten kwam eindelijk ons hoofdgerecht. Een van ons had pizza, maar daarvan was de bodem nog slap en bleek. De rest van het eten was niet slecht maar ook niet bijzonder. nogmaals mijn advies: NIET NAAR TOE GAAN.

bart c. Mon 18 Aug 2008 - 18:14

Mijn favoriet Italiaans restaurant in de Muntstraat. De simpele, authentieke gerechten smaken hier zoals het hoort. Niet veel 'poespas', gewoon verzorgde gerechten met een uiterst vriendelijke bediening. De prijs van de gerechten is hier ook redelijk. In Ascoli zul je niet teleurgesteld worden, in tegenstelling tot enkele andere Italiaanse restaurants in de Munstraat, de 'restaurantstraat' bij uitstek in Leuven.

Infos

XALSY6TM
Muntstraat 17, - 3000 Leuven, Belgium
Contact
+32 16 23 93 64
sites.resto.com/ascoli/

Services

  • Payment
    • Credit cards
  • Commodities
    • airconditioning

Promotions

Ascoli doesn't currently offer any promotion or reduction on CityPlug.be.
Sign up to be kept up to date with the best deals in your district

Map

Next to