Map Reviews Infos

De Oude Hansbrug
2/5

Vegetarian

Write a review

Terrible
Poor
Average
Very good
Excellent
My review
Question
Still 5 characters before posting your review
Author : ()
Log out to switch profile

Reviews

7 reviews
2/5
Thu 13 Mar 2014 - 18:36

in de jaren 2010-2012 gingen wij er regelmatig eten lekker,genoeg en betaalbaar,nu gaan we er niet meer,eten is beter in tavernes,daar krijg je genoeg en de prijs is zeer goed betaalbaar Alain,de ober is er weg,die kende zijn job alsook de dame die er al een tijdje is,MAAR de uitbaatster zelf is zeer onvriendelijk en het is er veeeeeeeeeeeeeeeeel te duur,de uitbaatster weet niet hoe het komt dat er geen volk komt,in de namiddag kun je er ook al niet veel krijgen,doe iets aan de woekerprijzen en beter eten,ga eens op een ander kijken en eten .M.V.

Sun 17 Nov 2013 - 18:27

sorry,zeer duur restaurant,we gingen er vroeger met vrienden regelmatig eten,maar de laatste keren zaten we er op een vrijdag met ons 4,de eigenares is ook niet klant vriendelijk,begrijp niet dat ze haar prijzen niet aanpast,zoals in de zomer de fietsers,drank te duur ,weinig keus in de namiddag voor een knabbel hoop dat de eigenares de commentaar is leest,denk dat het hoog tijd is,ze wist niet hoe het kwam dat er veel minder volk kwam,wel pas de prijzen aan en wees klant vriendelijk Monique 3.5/10

Thu 6 Jun 2013 - 19:57

zijn op een vrijdagavond in mei gaan eten na een lange tijd er niet meer geweest te hebben gingen vroeger regelmatig met onze vrienden maar wij vonden de laatste tijd weinig op het bord voor redelijk dure prijs ,de laatste keer was de bediening ook alles behalve. spijtig mooi gelegen maar voor een ijsje of tas koffie in de namiddag is het te duur voor fietsers die er langs komen.de prijzen zijn even duur gebleven en we missen toch de garçon Alain die was vriendelijk en klaar voor een babbeltje. za k de prijzen en er zal terug meer volk komen zoals vroeger. verder wensen we jullie toch succes.

Fri 10 Feb 2012 - 14:07

donderdag 9 febr 2012: Wij hebben zeer lekker gegeten, fijne bediening en zeer vriendelijk. Prijs/kwaliteit is zeer goed.Rustige omgeving, warm interieur. We gaan nog eens langs met vrienden. Ook in de zomer moet het schitterend zijn als tussenstop of eindpunt van een fietstocht. Monic en Jaak

GillesL Sat 13 Aug 2011 - 11:13

In tegenstelling tot bovenstaande reviews was mijn ervaring wel positief. De bediening was zeer vriendelijk en niet opdringerig. Wij kozen voor de aanbevolen menu, en hebben er geen moment spijt van gehad. Iet of wat traditionele gerechten werden op een originele manier wat nieuw leven in geblazen. De wachttijden tussen de gerechten liepen inderdaad wel op, maar tijdens een gezellige avond met vrienden was dit niet echt een grote bekommernis. Een ander voordeel vonden we de ligging en de "ruimte" die je in het restaurant zelf hebt. Je zit hier niet op elkaar geplakt wat in sommige restaurants/brasserieën in de buurt wel eens het geval kan zijn. Conclusie: wij hebben hier een gezellige en vooral lekkere avond beleefd. Een aanrader.

heidi Thu 12 May 2011 - 10:58

Wij zijn hier twee maal in eens gaan eten.. de eerste en de laatste keer. De bediening was ronduit slecht, het eten was dat van een ondermaatse taverne en erg duur. Toen onze frietjes op waren was de mevrouw minstens een kwartier niet te vinden. Drank bijbestellen kon ook niet. Op het terras eten mochten we niet maar de mensen die na ons binnen kwamen wel.

Steven Houthoofd
Steven Houthoofd Wed 2 Mar 2011 - 14:05

Helemaal niet tevreden van dit restaurant. Hadden laten weten dat we met bon kwamen eten, maar toch kregen we opmerking dat we dit niet hadden gedaan. Zeer trage bediening. Toen we vroegen of er een probleem in de keuken was, kregen we een arrogant antwoord van de Nederlandse gastvrouw. Geen zin meer in dessert na zo een ervaring.

Infos

LQMKPTJ3
Hansbrug 16, - 3140 Keerbergen, Belgium
+32 16 85 04 07

Services

 • Payment
  • Credit cards
 • Commodities
  • Garden
  • Wheelchair Accessible
 • Parking
  • Own parking lot

Promotions

De Oude Hansbrug doesn't currently offer any promotion or reduction on CityPlug.be.
Sign up to be kept up to date with the best deals in your district

Map

Next to