Map Reviews Infos

Aroma Steakhouse
4/5

French

Write a review

Terrible
Poor
Average
Very good
Excellent
My review
Question
Still 5 characters before posting your review
Author : ()
Log out to switch profile

Reviews

32 reviews
4/5
Tue 19 Aug 2014 - 08:50

Aroma onze vaste stek voor een steak ! Chef verwerkt enkel verse producten en dat smaak je . Top bediening !

Fri 30 May 2014 - 10:01

Top adresje in Gent voor een lekkere steak voor een verantwoorde prijs ! Perfecte service.

Mon 19 Nov 2012 - 10:55

zijn daar de vierde keer gaan eten en het was weer voortreffelijk, knus, gezellig en warme ontvangst in een vernieuwd interieur, zeker een aanrader

Ronny
Ronny Sun 25 Jan 2015 - 12:33

Ronny en Linda Lekker eten, uitstekende betaalbare wijnen, topbediening, dagverse produkten, zeer degelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Tof, gezellig Frans kader. Een echte aanrader zowel voor de Gentenaar als voor een toerist. Met onze complimenten aan chef Andy.

Charlene
Charlene Thu 23 Oct 2014 - 17:08

We vinden Aroma een heel gezellig restaurant en voelen er ons welkom. Kwaliteit en gastvrijheid staan voorop. We zijn er al een aantal keer geweest en zijn steeds tevreden op alle vlakken. Voor het wild gaan we zeker terug. Het is een echte aanrader! Charlene en Wendel

Claudine
Claudine Sun 21 Sep 2014 - 08:17

Ik ga er al jaren. Los van de lekkere steak, kan ik vooral de suggesties erg appreciëren. Ze volgen mee met de seizoenen (asperges, wild, mosselen,...) en het wordt steeds fijn gepresenteerd. Een andere favoriet is de zeetong, lekker gebakken, volle smaak, zalig botersausje. Alles wordt geserveerd met wat ik 'echte' frieten noem, dus niet van die dunne diepvriesdingen, maar redelijk dik gesneden en vers. De huiswijn is top, makkelijk als je geen zin hebt om een wijnkaart uit te pluizen. Claudine.

Miche
Miche Thu 11 Sep 2014 - 22:27

Al vele keren gaan eten in restaurant steakhouse aroma Eten is superlekker en bediening door perfecte gastvrouw een echte aanrader voor gezellig tafelen en je kan er elektronisch betalen..

Sun 20 Apr 2014 - 22:09

We zijn (on) regelmatige klanten bij Aroma en telkens zijn we het eens dat we hier graag terugkomen. Je krijgt heerlijk verse producten, met zorg geselecteerd en klaar gemaakt. De suggesties volgen de seizoenen. De hele zaak loopt gesmeerd door de inzet van eigenaars en competent personeel. ( Wat je zelf doet, doe je beter.) De sfeer zit hier altijd goed want de eigenaars willen echt dat je een goede ervaring hebt, en doen daar vele extra stappen voor, zodat alle details ongemerkt vlotjes verlopen. Geen routine hier, elke klant wordt verdiend. Lunch, Menu's , en Suggesties zijn zeer verantwoord in prijs. De huiswijn een aanrader elk jaar opnieuw. Mijn aanrader is hier : niet moeilijk doen, gewoon genieten, het wordt voor je geregeld, lekker relaxen , en smullen, ( Gentse positieve mentaliteit) , maar achter de schermen: een zaak die het niet moet hebben van nieuwe trends maar wel een gedegen kwaliteit en service. Om misverstanden te vermijden , ja, je kan er nu al betalen met VISA en MAESTRO. merci, AROMA !

Thu 10 Apr 2014 - 11:13

Supervriendelijke uitbaters, zeer gezellig, heel lekkere steaks! Hier kan je gerust een hele avond blijven zitten.

Johan De Bock
Johan De Bock Mon 3 Feb 2014 - 11:17

We hebben daar de jongste 20 jaar af en toe eens gegeten, gespreid in de tijd. Altijd dezelfde prima kwaliteit, superlekker en malse steaks, vriendelijke bediening, gezellig kader. Eigenlijk maar één opmerking: jammer dat je er niet electronisch kan betalen... kan probleem zijn als je er niet aan dacht om eerst cash af te halen...

eva_uyttendaele Sun 29 Dec 2013 - 10:12

Na de goede commentaren te hebben gelezen, gisterenavond voor de eerste keer gaan eten. En het was de moeite waard!!! Gezellig interieur, lekker eten en een vriendelijke uitbaatster! Wij gaan zeker terug :-)

Mon 27 May 2013 - 21:43

Leuk restaurantje, gezellige sfeer en zeer vriendelijke bediening. Zeker de moeite waard, mooie portie vlees! Juist hadden we meer groentjes gewenst, maar is persoonlijk en een klein detail.

Kristientje Tue 14 May 2013 - 14:00

FANTASTISCHE ervaring, zeer lekker gegeten, verzorgd, vriendelijk...dit gezellige restaurantje is het summum van de Gentse Horeca...een aanrader

franco999 Sun 14 Apr 2013 - 20:05

wij hebben gisteren een steak en een cote a los voor 1 pers gegeten. eindelijk want mijn ventje lust liever een goede steak . heel lekker allemaal en vooral een vlotte en zeer vriendelijke bediening. het was top en wij gaan zeker nog terug.

Alexander Sun 31 Mar 2013 - 12:20

Een côte à l'os voor één persoon ! Dat is pas een uniek aanbod die je bijna nergens vindt! Gezellige sfeer, enthousiaste bediening en een ontspannen sfeer in het centrum van Gent.

WimVHWH Sat 23 Mar 2013 - 20:49

Zonet een steak met champignonsaus + een kindersteak met pepersaus gegeten... Zelden zo'n lekker en mals vlees gegeten!! Uitzonderlijk lekker zelfs!

Tue 12 Feb 2013 - 10:02

Hebben een super lekker en malse steak gegeten, vergezeld van een lekkere saus en handgemaakte frietjes. ( waar vind je die nog??) zeer vriendelijk onthaal ennbedieining, alles piccobello in orde, en aanrader, zeker tijds een dagj shopping in Gent, alles gaat er vlot ! Zeker een aanrader

Sat 2 Feb 2013 - 17:04

zeer lekker en alles is vers.bediening super voor een gezellig avondtje uit aroma is de geschikte restaurant.

Mon 17 Dec 2012 - 09:33

Wij zijn er voor de twee maal langsgegaan. Gezeliig, intiem interieur. Vlotte bediening, vriendelijke mensen en lekker eten. Zeker een aanrader. Aude

Thu 13 Dec 2012 - 15:33

Très bon. Décor, ambiance, et tenancière impeccables, très très agréables.

Sun 28 Oct 2012 - 20:12

Très bonne adresse pour un bon repas au décors apaisant et romantique. Le service est excellent, avec sourire et gentillesse. Les viandes sont délicieuses, très bien assaisonnées. Endroit à recommander sans aucuns doutes ;)

Wed 10 Oct 2012 - 21:21

ben al een paar jaar klant in staekhouse aroma,en kom altijd met een goed gevoel buiten,dank u aroma,

Veerle T.
Veerle T. Sun 24 Jun 2012 - 11:17

Supergezellig, sfeervol restaurant met professionele bediening. De suggesties zijn zeker een aanrader! Hier kom je graag terug!

Christophe Gyssels
Christophe Gyssels Sat 19 May 2012 - 18:40

Zeer lekker, mooi vernieuwd en zeer vriendelijk

Bianca van Hoof-Weijers
Bianca van Hoof-Weijers Fri 6 Apr 2012 - 23:12

Verrukkelijke steak gegeten, heerlijke huis gemaakte frieten. Vriendelijke service, absoluut een aanrader!

Danny Finjaer
Danny Finjaer Sat 11 Feb 2012 - 12:48

Sinds wij in Gent zijn komen wonen hebben wij dit kleine overgezellige restaurant toevallig leren kennen. Sinds onze ontdekking gaan we er ook regelmatig gaan genieten van de lekkere maaltijden en vooral van de zeer kwaliteitsvolle, en in prijs zeer aanvaardbare menu's op de kaart, vallen in onze smaak. Bij mij vooral de steaks (blue) met Rocquefortsaus. Om je vingers van af te likken. Ook de rode huiswijn is een aanrader en dan zou ik de super vriendelijke bediening nog vergeten.. Zeker een bezoekje waard als je eens in Gent op bezoek bent. Vergeet tijdens de weekends wel niet te reserveren want anders is de kans groot dat je met een lege maag terug buiten zult staan. Danny en Nadine

fa372066 Sun 27 Mar 2011 - 12:30

Vrijdag laatst zijn we nog eens binnengevallen in het restaurant om , zoals altijd, heel aangenaam verrast te worden door de prijs/kwaliteit van het gerecht, en niet te vergeten de vriendelijkheid van het personeel, wat in sommige plaatsen soms vergeten wordt. Ons zie je zeker terug!! Rob en Vé

Nadia Fri 30 Apr 2010 - 10:03

Lekkere salades, zeer vriendelijke service. Verzorgde schotels en aangenaam kader. Gevarieerde kaart. Een plek om terug te keren.

veertje Tue 13 Apr 2010 - 21:52

Wij ,Vera en ik,kennen De Aroma reeds lang en gaan er ,nu nog, graag eens langs om ons eens lekker,culineir,te laten verwennen.mijn voorkeur gaat naar biefstuk met pepersaus,zoals gewoolijk,bleu.Vera lust heel graag de scampies die men heerlijk serveerd.Menig uitstap van ons eindigde meermaals in de Aroma en dat zal zo blijven.Ik kan het iedereen aanraden,trouwens,goede wijn behoeft geen krans!. Vera en Frans

Wed 10 Feb 2010 - 17:05

echt super lekker, eker de biefstuk, ik doe nu mijn spreekbeurt over jullie restaurant ps: lekkere steak Lowrens 13j.

indewi Wed 23 Dec 2009 - 19:56

we zijn daar gaan eten voor mijn verjaardag,en alles was perfect,de bediening was 100%, de vriendelijkheid van het personeel, de hoeveelheid,en ook de kwaliteit van het eten was uitstekend, doe zo verder ingrid en roland

Eva B. Mon 27 Oct 2008 - 16:58

Heel verzorgde gerechten, met dagverse groenten tegen een democratische prijs. Gezellig en proper restaurant. Je smaakt in de gerechten dat alles met veel zorg en liefde bereikt is! Een topper!

Show more reviews

Infos

ZWGBT8OQ
Donkersteeg 9, - 9000 Gent, Belgium
+32 9 225 14 89

Services

  • Payment
    • Credit cards

Promotions

Aroma Steakhouse doesn't currently offer any promotion or reduction on CityPlug.be.
Sign up to be kept up to date with the best deals in your district

Map

Next to