Map Reviews Infos

Hollister - Wijnegem Shopping Center
4/5

Fashion

Write a review

Terrible
Poor
Average
Very good
Excellent
My review
Question
Still 5 characters before posting your review
Author : ()
Log out to switch profile

Reviews

63 reviews
4/5
Wed 3 Apr 2013 - 19:47

Bad clothing. Why would you pay a 50 for a thorned pair of jeans?

Tue 26 Dec 2017 - 10:45

Raar dat dit bij jouw zo gebeurde. Ik ga bijna altijd mee in de paskamer met mijn dochter en heb nog nooit problemen gehad hiermee. Ze altijd zeer vriendelijk maar ik vind het wel jammer dat de leidinggevende in de winkel amper of geen nederlands spreekt.

Sun 16 Jul 2017 - 20:41

Blij te lezen dat er nog ouders zijn die zich dood ergeren aan het paskamerbeleid bij Hollister in Wijnegem. Voelde me als een crimineel behandeld toen ik toch (even) mee in de paskamer ging toen mijn dochter iets wilde laten zien dat ze net had aangetrokken. De verkoopster riep onmiddellijk de gerant die duidelijk kwam maken dat we dienden te vertrekken als we ons niet aan de regels houden van max 1 persoon in de paskamer. Ongelofelijke situatie waarin we verzeild waren geraakt om op zich niets verkeerd te doen, tijdens een -tot dan toe- gezellig dagje shoppen moeder/tienerdochter. Hopelijk beseft het mgmnt ooit dat dit niet de manier is om met ouders, die de kleding van hun tieners betalen, om te gaan. Voor mij hoeft het ook niet meer daar. Bye.

Pascale
Pascale Thu 29 Sep 2016 - 16:49

aangename winkel (ruikt er zeer lekker) voor de jongeren en sportieve onder ons.

Wed 30 Dec 2015 - 16:22

@kaihenna: amai sommige mensen kunnen echt zagen en vooral jij! Jullie zijn me niks tevreden? Denk je dat men 100paskamers ga maken voor jou? Of dat ze hun winkel speciaal gaan aanpassen voor jou? Niemand dwingt jou om daar te winkelen gast. En winkel op zich is wel cava personeel daarentegen wat minder enkel die knappe jongen :p

Thu 10 Jul 2014 - 00:55

Verkoopt is A&F, elke keer naar Brussel is ni zo plezant :) btw veel te donker, te weinig paskamers, trage service en maten kloppen niet :)

kaihenna Sun 9 Feb 2014 - 14:49

Absoluut geen aangename winkel. Te donker, je ziet nauwelijks de prijs of de maat op de prijskaartjes staan. Bovendien heb je oordopjes nodig, daarom alleen al zo snel mogelijk weer naar buiten spurten. Als dat mogelijk was tenminste, aan de kassa een lange rij, bijna tot aan de ingang en toch bleef er maar 1 kassa open. Ook te weinig kleedkamers. Personeel helemaal niet klantvriendelijk. Ok, je moet niet opdringerig zijn, maar dit is wel helemaal het tegenovergestelde. Je moet toch direct zien als een klant hulp nodig heeft ! Goede raad dus : iets meer licht, muziek wat stiller, meer aandacht voor de klant en dit wordt een topwinkel, het zou wel spijtig zijn indien die mooie naakte torso's zouden verdwijnen !

rujoos Wed 29 Jan 2014 - 16:00

Een super leuke winkel!!! Leuke sfeer en mooie kleding. Alleen best prijzig en weinig sale... er stond -60% maar ik kon afeprijsde kleding nauwlijks vinden.... ik mis nog een webshop!!!!

Milla
Milla Sat 18 Jan 2014 - 17:30

Ik vind het een super toffe winkel ! Alleen de muziek :/ , voor de rest vind ik het super! En zo duur kan je dat niet noemen heb er vandaag een topje van 11,99 gekocht.

Fri 3 Jan 2014 - 18:13

Ce magasin est super :) Il y a une chouette ambiance et de beaux vêtements ! Même si on doit faire la queue à l'entrée, on y rentre vite et elle ne dure pas longtemps. Et il y a de très beaux vendeurs aussi ;)

Wed 25 Dec 2013 - 17:30

Uhmm..Die modelletjes die daar staan te staan en doen alsof ze 'ohh ik ben zo veel beter dan jij' moge van mij naar school gaan ..Ik schaam me om daar binne te gaan me menne vader XD

Wed 4 Dec 2013 - 14:49

soms kan je niet duidelijk de kleur zien door dat het daar zo donker is

TheHollisterBeachGirl Mon 14 Oct 2013 - 17:05

Topmerk met aangename kledij. De muziek staat er niet zo luid maar een puntje het personeel in Wijnegem trekt op niets de meisjes die daar werken zitten je zo scheel aan te kijken precies alsof je een vodje papier bent maar het personeel in Waasland daarin tegen is veel vriendelijker maar ja we praten nu dus wel over Antwerpen he daar bekijkt iedereen je scheel met hun rot kop :)

Tue 27 Aug 2013 - 19:25

Super winkel ben rr verslaafd aan ruikt er lekker mss wel waar van het personeel dat ze meer show geven dan verkopen en meestal ook de helft van de paskamers maar op zijn. Maar je moet toch geluk hebben met het personeel want in waasland shoppingcentr heeft er iemand ons heel goed geholpen hij ging zelfs dingen in het magazijn halen etc.

Tue 23 Jul 2013 - 18:03

De winkel is te donker om een kledingstuk deftig te kunnen bekijken. De muziek staat zeer luid. Alles wat mijn dochters leuk vonden op de paspoppen, bleek volgens de winkelmeisjes niet te vinden in de winkel. Een partij hemden hing aan elkaar vastgemaakt, omdat die niet dienden om te verkopen (?). Zo werd het aanbod wel heel beperkt.

11RGMKNA Wed 17 Jul 2013 - 11:09

Weinig inzet van het personeel, ze weten amper wat er in hun winkel hangt, wel aangename kleren maar dat is dan ook alles. Hun grootste werkpunt is gewoon hun personeel.

Fri 5 Jul 2013 - 21:07

nul pas de decord rien

Thu 4 Jul 2013 - 15:22

De kleren opzich vindt ik goed maar daar loopt zo ne gast zo ne blonde die denkt verdoemme dat em in Louis Vuitton werkt me zijn racisten oogjes wacht maar als ik hem tegen kom in m'n vaders zaak in de Arabische Emiraten dat zou wel eens lachen zijn maar aan zijn ogen te zien verdient hij niet veel :s

EJL Mon 10 Jun 2013 - 18:16

Hollister is echt één van de leukste winkels omdat het specialer is dan de anderen bv: ze hebben er muziek, het is er donker met spotlights, ... Sommige mensen vinden dat een beetje lastig, maar ik vind het leuk want niet alle winkels hebben die eigenschappen. Maar wat ik wel een beetje jammer vind is dat het zo ver is. En ik, samen met nog andere mensen hadden een idee. Het idee was om een hollister winkel te openen in de streken van Zottegem of Ninove. Het zou heel erg fijn zijn. Groeten EJL

Wed 22 May 2013 - 15:46

Zeer aangename geur in de winkel,heb zelfs een flesje gekocht! Wel veel te donker en te luide muziek,leuk voor de jeugd! Stress om met mijn zoon daar te winkelen,maar iemand moet toch betalen hé!

Sun 19 May 2013 - 12:56

Ze prentenderen een topmerk te zijn maar uiteindelijk is de kwaliteit noch de prijs van die aard dat het top is. Het aanschuiven omdat er max 50 personen in de winkel mogen, is ronduit hilarisch en totaal overbodig. Het personeel loopt naast hun schoenen, helpt nauwelijks en heeft een houding van 'ik-ben-beter-dan-jij', de helft van de pashokjes mag maar open, ... Een flutwinkel met een flutmentaliteit. Geef mij dan maar een degelijk merk ipv een hype die gebaseerd is op gebakken lucht....

Hollister 1ste plaats van de TOP Sun 28 Apr 2013 - 20:12

HOLLISTER gwn super geen woord voor en soms is het wel lastig omdat er veel mensen zijn maar mense LOGICA meer mensen in de winkel betekent super populaire winkel met een perfecte merc en die heren in de winkel gwn HOT en die winkel is echt leuk om eraan te kijken als ik voor het eerst in die winkel was ik voelde me precies in de groep van de VIP . Ps: in een woord HOLLISTER 1ste plaats van de TOP ;)

Fri 5 Apr 2013 - 21:15

Perfect de beste winkel op aarde AL mijn kleren zijn van hollister buiten mijn kanten kleedje van h&m top winkel

Steph Wed 3 Apr 2013 - 10:41

Une file à l'entrée du magasin, c'est du marketing, OK. Dans le magasin une énorme file aux cabines, c'est pas gai...et des jolies jeunes vendeuses qui font tout sauf vendre: elles discutent, vérifient les messages sur leur iPhone, rient au milieu des allées... A part cela je n'ai pas reçu de réponse à une question sur les tailles de jeans posée à 3 vendeuses, . Dommage ! Les vêtements et le magasin super. Le service pas super du tout.

TheHollisterBeachGirl Sun 24 Mar 2013 - 21:11

Hollister is de betse winkel die er bestaat het geeft je een socal gevoel precies of je zit op de pier in california het is mijn lievelingswinkelzeker heb er kei veel van en mijn lievelingslied is relapse cosmanaut grechko version van jhameel

Sat 23 Feb 2013 - 14:37

Leuke winkel, mooie collectie allleen de maatvoering klopt niet. Veel personeel aanwezig maar zijn absoluut niet geïnteresseerd in de klant. Dat vond ik erg jammer!!!

Thu 31 Jan 2013 - 19:41

het is veel te donker en de service is veel te traag

Sun 20 Jan 2013 - 13:45

ik vind dat er een paar dingen moeten veranderen. je moet eerst al in een rij aanschuiven om de winkel binnen te mogen, dan moet je nog eens aanschuiven aan de pashokjes en ook nog eens aan de kassa. ook is de prijs te hoog voor de kwaliteit --> heb een blousje 3x aangehad en het is al gescheurd.

Wed 16 Jan 2013 - 21:32

Ik ben er geweest in antwerpen en vindt het zeker een aanrader,jullie moeten blij zijn dat er een winkel is met goede kwaliteit in plaqts van zo te zagen dat het te donker of te luide muziek is enz.alstublieft zeg.

Thu 10 Jan 2013 - 01:22

gewoon kutwinkel, bediening is onbestaande, loopt enkel in de weg, een stel mislukte modellen die beter op school zouden zitten en enkel wachten op iets wat toch nooit zal komen, ondermaatse kwaliteit, kortom: laat u niet vangen door deze nieuwe kleren van de keizer, de ontnuchtering volgt nog (zeg niet dat ge er ingestonken bent, want parfum maakt echt niet alles goed)

Sun 6 Jan 2013 - 02:36

Het is veeeeeeeeeeeel te duur!!!!!!!!!!!!

Wed 2 Jan 2013 - 13:45

Heel goede winkel. Ik vind het concept zeer goed. De muziek mag misschien inderdaad wat stiller, maar ik stoor mij er niet zo aan want de muziekkeuze is wel goed! Prijskwaliteit vind ik het ook goed te doen, de kleedjes zijn wel vrij duur.

Wed 19 Dec 2012 - 21:11

Wij zijn in Maastricht geweest in de HOLLISTER geweest . Ook wel donker, lekker geurtje muziek vonden wij niet te luid ( maar dat maakt ieder voor zich uit ) Wij gaan zeker nog terug .

Erwine G. Sat 15 Dec 2012 - 10:16

Tof concept voor tieners - maar helaas een gebrek aan degelijk personeel; lange wachtrij aan paskamers, bovendien niet toegestaan om 1 pashokje te delen door een mama en haar 14-jarige dochter - het zou nochtans de wachtrij enkel maar ten goede komen ! De arrogantie van het tienermeisje dat kleding stond te vouwen aan de paskamers kon niet door de beugel: zonder enige argumentatie zei ze me dat ze zenuwachtig werd van mijn vraag om een pashokje te delen met mijn dochter - ze kreeg immers gemiddeld 15 keer per dag die vraag, tja...misschien toch eens beginnen nadenken dan...? Ze ging haar 'overste' roepen omdat ze van enkele wachtenden dezelfde opmerking kreeg en het niet meer kon aanhoren. Die overste kon enkel in het engels meedelen dat 'the persons that don't like this store, please leave it'... Er komt allicht een dag dat de hype zal overwaaien en dat men toch blij zal zijn met elke verkoop, mijn zin om aan te kopen in deze 'store' was immers over.

Tania Asjemenu
Tania Asjemenu Sat 8 Dec 2012 - 20:57

vandaag werd ik , toen ik een opmerking maakte over de lange wachtrijen aan de kassa, door een jong verkoopstertje gewoon uitgelachen "haha". toen ik haar hiermee confronteerde, en buitenging , riep ze me nog uitdagend "BYE" na. ongelooflijk wat een personeel ; weekendstudentjes die met een air rondlopen alsof ze de iets bereikt hebben ; ja klanten niet goed bedienen, er werken 2 (trage) studentjes achter de kassa, en de rest loopt wat rond en vouwt af en toe een trui opnieuw op ! het is er ook zo donker dat je noch de maten, noch de prijzen goed kan zien. ik blijf er voortaan weg, die behandeling van vandaag van die tiener was er echt over. Als dit hun policy is om klanten te behandelen, hoeft het voor mij niet meer. Toffe winkels genoeg op andere plekken !

ThaïsxLien B.
ThaïsxLien B. Tue 13 Nov 2012 - 19:57

supperwinkel ! heb net een trui een pul en reuk gekocht ben er dol op !!

Fri 9 Nov 2012 - 13:16

Jas gekocht , 1x gedragen en gescheurd op de naad achteraan Het ligt niet aan hun kwalteit maar wat ik met de jas zou gedaan hebben. ????

Tue 6 Nov 2012 - 09:31

ik ben ook een 40+heb het merk leren kennen door mijn zoon, we hadden het al besteld via internet, gisteren zijn we toevallig in wijnegem beland, ben heel tevreden van de winkel, ik heb zeker geen klachten, verre van, vind het concept tof, muziek stoorde zeker niet, vond het zelfs goed, donker dat wel, maar ik vind dat eigenlijk ook wel een goed concept, moet ingenieus uitgedacht zijn met die spotjes op de kledij, hebben veel rode kleingstukken in de collectie den die komen erg goed uit, door die spotjes, van de verkopers kan ik ook zker niet klagen, ik heb nachtblindheid, dus is moeilijk voor mij daar, maarwerd zelfs geholpen door de verkopers om de winkel door te raken tot aan de pashokjes maar ik heb er wel lof cvoor, voor hun concept, is eens iets anders het enige wat ik kan opmerken is dat de maten wel wat klein uitvallen, ik ben sank, maar fervente fitnesser en heb voor hemden al een xl, maar dat is bij bijna alle merken voor een jonger publiek wel zo

Sun 4 Nov 2012 - 17:52

Ik heb de winkel in Rome leren kennen,op het eerste vond ik het te donker. Maar uiteindelijk geeft dat eens iets anders dan andere winkels.Think out of the box. Eindelijk eens een winkel met alle kleuren die je wenst. Enne ik ben een sportieve 40 plusser en ook ik vind hier nog mijn ding. Gewoon Tof

Wed 17 Oct 2012 - 18:37

hollister is gewoon het best wat er is :D

Fri 12 Oct 2012 - 18:49

is er een hollister in antwerpen ?

Fri 5 Oct 2012 - 20:24

Hollister Nom.Propre : Boutique avec une superbe ambiance et des supers vêtements à la mode et stylés ! J'enleverai quand même deux points car la queue aux cabines est assez longue mais ca va quand meme et le personnel n'est pas très sympathique. Par contre vous aurez mal à la tête au bout de 30 minutes dans la boutique (pas assez d'éclairage)

Thu 20 Sep 2012 - 14:54

Waarom is Hollister zo'n donker hol? Toen ik er onlangs kwam, dacht ik dat ze een defect hadden aan de lichtinstallatie, maar blijkbaar is het bedoelt om zo donker te zijn? Ik geloof dat ik te oud ben voor zulke fratsen. Kleding zag er oké uit, maar te druk om rustig te kijken (en te donker om zeker te zijn)

Tue 11 Sep 2012 - 15:41

degoutant personeel, alé personeel, ze huppelen daar wa rond....maar weten zelfs niet wat ze daar verkopen. Beter opgeleid personeel zou al en hele verbetering zijn, en beetje meer licht, en inderdaad muziek wa stiller!!!! kwaliteit van de kledij is niet slecht..........maar geef aub het personeel springbonen om te eten!!

Martine Pluymers
Martine Pluymers Thu 6 Sep 2012 - 13:49

Muziek veel te luid en te donker op etiketten deftig te kunnen lezen. Toffe kleding , toffe winkel, aangename geur maar spijtig dat men geen rekening wil houden met deze toch veel gemaakte opmerkingen van geluid en licht .... jammer !!

Jordy Legrand
Jordy Legrand Thu 2 Aug 2012 - 15:38

Het is gewoon de beste winkel die ik ken. De winkel ruikt lekker en hun kleren zijn echt kwaliteit . De kleren zijn echt niet duur voor hun kwaliteit. Er is maar één nadeel het aanschuiven aan de kassa. Maar voor de rest is de winkel gewoon mega fantastisch.

Fri 20 Jul 2012 - 16:23

zalige winkel! Kleren die totaal nie duur zijn. & die jassen zijn er gewoon super mooi! Echt een aanrader!

Thu 19 Jul 2012 - 23:46

mensen waar zagen jullie over het is niet te donker en de winkel ruikt wel goed ik heb de winkel lere kennen van in amerika en daar is dien just het zelfde dus zaagt is ni

Fri 13 Jul 2012 - 21:27

De kleding is zeer mooi, maar het personeel moet idd niet hard werken. Zeer lang aanschuiven voor 3 pashokjes, schandalig !!! Terwijl er 3 verkoopsters staan te praten en te SMSen. Als je vraagt om pashokjes bij te openen, hebben ze personeel te kort ??????????? En dan aan de kassa ook nog is in de rij wachten. Hierover al zeer veel klachten gehoord !!!!!

Monica B.
Monica B. Tue 10 Jul 2012 - 16:59

gewoon te donker en duur is het niet- maar als je idd niet zoveel geld op zak hebt gaat het moeilijker e ik koop daar alleen sportskledij

Show more reviews

Infos

7GR2RVF4
Turnhoutsebaan 5, - 2110 Wijnegem, Belgium
Contact
+32 3 353 02 50
www.abercrombietbruxelles.com

Promotions

Hollister - Wijnegem Shopping Center doesn't currently offer any promotion or reduction on CityPlug.be.
Sign up to be kept up to date with the best deals in your district

Map

Next to