Map Reviews Infos

Albatros
1/5

Belgian

Write a review

Terrible
Poor
Average
Very good
Excellent
My review
Question
Still 5 characters before posting your review
En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales from CityPlug
Author : ()
Log out to switch profile

Reviews

8 reviews
1/5
Sat 26 Apr 2014 - 23:38

Anderhalf uur wachten voor een simpel voorgerecht. Daarna opnieuw anderhalf uur wachten voor het hoofdgerecht. Bij zo goed als alle tafels in een halflvol restaurant... Kwaliteit zit wel goed, maar de eventuele 'wow' die je voor deze prijs verwacht wordt teniet gedaan door de extreme wachttijden en de geboden volumes.

Sun 27 Oct 2013 - 14:49

Het eten is heel lekker en de bediening correct. Maar we zijn hier van 12u15 en het is nu 14u48 en nog altijd geen hoofdgerecht.

Mon 13 May 2013 - 15:49

Heb het gisteren voor de 2e keer geprobeerd maar helemaal niet tevreden! De bediening is wel vriendelijk maar de organisatie laat veel te wensen over, te grote wachttijden, zelfs voor een aperitiefje, ik ben nochtans echt relaxed maar daar word je toch wel echt ambetant van hoor, en dan komen er Vips binnen en die worden onmiddellijk bediend !!!! Het voorgerecht was lekker, carpaccio van tonijn! Maar dan het wachten op het hoofdgerecht, en dan nog iets héél simpel, echt niet te doen! De sla staat waarschijnlijk al klaar in de schaaltjes waardoor ze verwelkt en niet meer koel is, steak tartaar was helemaal niet koud en de anderen hadden hun steak gevraagd saignant maar dat was ook te ver! Het was nog héél druk, om die reden hebben we het maar opgegeten en niet terug gegeven maar we hebben het wel gemeld aan de ober die kwam afruimen! Die meneer kan daar ook niets aan doen maar je als hij vraagt of alles naar wens was kun je toch moeilijk zeggen dat je het super vond! Ik vind dat er in de zaal te weinig personeel is en daardoor, zelfs mevrouw loopt tafels af te ruimen en komt zeer stressed over!

Sun 7 Oct 2012 - 11:40

Wij hadden een bon met formule "Eén betalen-één gratis", en wij hadden sterk de indruk dat hetgeen geserveerd werd één portie was verdeeld over twee borden.Het waren proevertjes-samples waarmee men geen honger stilt.Het was dan ook de eerste keer in mijn leven dat ik na een restaurant bezoek nog een frituur binnenstapte.Mooi kader, vriendelijke ontvangst, opdieners met kennis van stiel. Jammer van de mini porties.

Pascal D. Fri 6 Jul 2012 - 11:15

We hebben hier altijd goed gegeten. Degelijke keuken met kwaliteitsprodukten. Mooi kader. Goede en attente bediening. Het enige minpuntje is dat de frietkommetjes piepklein zijn en dat men voor een 2de kommetje een supplement aanrekent.

Dirk S.
Dirk S. Mon 11 Jun 2012 - 00:30

Als palingliefhebbers hebben we ons eens op dit restaurant gericht. De Paling in het groen was zeer goed van kwaliteit en de saus was dus perfect. Jammer genoeg viel de bediening echt tegen, we hebben bijna 2 u (1.45u om precies te zijn) moeten wachten op ons gerecht. Bovendien kregen we wel heel weinig Paling, namelijk zo'n 6 stukjes. Voor een prijs van € 27,00 mocht dat gerust iets meer zijn. Jammer, we hadden er toch meer van verwacht. Ook werden we niet bedankt of was er geen "tot ziens", bij het buiten gaan. Wij hadden de indruk dat andere klanten het ook niet helemaal naar hun zin hadden. We willen echt niet negatief of te kritisch zijn, maar dit was z'n prijs absoluut niet waard. Jammer.

Thu 16 Feb 2012 - 19:50

Ik ben al verschillende keren bij de Albatros langs geweest voor een lunch. De bediening is er zeer correct en vriendelijk. Op de kwaliteit van wat wordt aangeboden heb ik zeker niets te merken. Kwaliteit primeert op kwantiteit. Dit is een restaurant dat prijs/kwaliteit gezien, zeker zeer goed is. Ik zal er met plezier nog terug gaan.

Wed 2 Nov 2011 - 11:08

Het voorgerecht en tussengerecht waren lekker, maar bij het hoofdgerecht hadden we toch heel weinig op ons bord. Een vleugje puree, was inderdaad een vleugje puree en de groentjes moest je ook gaan zoeken. Spijtig !!

Infos

RJVM3VKR
Geraardsbergsesteenweg 15, - 9320 Erembodegem, Belgium
Contact
+32 53 83 00 78
www.restoalbatros.be

Services

 • Payment
  • Credit cards
 • Commodities
  • airconditioning
  • Wheelchair Accessible
 • Parking
  • Own parking lot

Promotions

Albatros doesn't currently offer any promotion or reduction on CityPlug.be.
Sign up to be kept up to date with the best deals in your district

Map

Next to