De Blauwe Vogel

Diensten Reisbureau

 7/10

63 reviews

De Blauwe Vogel
62 Luikersteenweg

3800 Sint-Truiden

België

Google maps »

Loop geen blauwtje op op met de blauwe vogel. De prijzen zijn OK, maar denk ook maar aan de verborgen kosten. Deze worden u niet meegedeeld door de blauwe vogel voordat u geboekt heeft,en dat zou toch moeten. Bv 40 € per persoon fooien ,ter plaatse te betalen. Het half pension: De maaltijden ... het wordt tijd 07/02

Score :

Uw ervaring uit eerste hand helpt. Bedankt!

Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site. Bovendien opent het de conversatie met de uitbater die mogelijk met uw opmerkingen rekening kan houden om zo zijn service te verbeteren. Daarom vragen wij om onderstaande regels te respecteren. Wees Eerlijk en objectief. Berschrijf uw ervaring zoals u ze heeft ondervonden. Beleefd. Vermijd agressief taalgebruik, zelfs al had u een negatieve ervaring met de zaak in kwestie. Eerlijk in uw review wanneer u uitbater of werknemer bent op de plaats waarover u een review schrijft. Gelieve niet: Negatieve reviews te publiceren met als enig doel de uitbater te schaden. Mensen persoonlijk aan te vallen Reviews te kopieren van gelijkaardige websites

Sorteren op:

Beginner • 2 review(s)

4 23/03/2014

lucienne Zijn voor vierde keer op reis geweest met blauwe vogel deze keer was Mexico aan de beurt. We hebben echt genoten van begin tot einde.Alleen last gehad van onze darmen. Onze gids kristel was gewoon geweldig en ook chris stond altijd voor iedereen klaar. Met blauwe vogel kun je echt op vakantie want alles is tot in de puntjes geregeld. Is zeker niet de laatste reis met hun geweest,reeds op zoek naar volgende bestemming.

Nuttig 15 • Nutteloos 0

Beginner • 1 review(s)

4 16/03/2014

Bijna 14 dagen thuis van een rondreis Mexico Het was de eerste x dat we een rondreis deden en dit is ons zeer goed bevallen.De gids Kristel was top.Ik zou zeggen als u de reis maakt voorzie u dan van diarree pillen want dit is wel nodig.Voorzie u ook van euro's of neem al wat peso mee want de banken om met de kaart geld te halen laat het regelmatig afweten.Het is zeer fififigoed dat we ook andere dingen bezoeken dan a de majas .De laatste dagen voordat je naar het Riu hotel gaat zijn vermoeiend doordat je lang op de bus zit,maar nadien kan je genoeg rusten in het zeer groot hotel,super.We zijn nog van plan om met de blauwe vogel een rondreis de doen omdat ons dit bevallen is.

Nuttig 14 • Nutteloos 0

Beginner • 1 review(s)

4 20/02/2014

15 dagen TURKIJE ( week rondreis met naderhand week strandvakantie ) Positieve punten : * de prijs * rondreis : we logeerden in 4 sterrenhotels * grote pluim voor onze gids Kerim. Hij was een ware rondlopende encyclopedie * Maaltijden tijdens de rondreis : liet ons kennismaken / proeven van vele Turkse gerechten * rondreis met goed afwisselenend programma natuur / cultuur / vrije tijd * Hotel waar we de 2e week verbleven : niets op aan te merken. Fame Residence Lara heeft lekkere keuken & piccobello service. 2 negatieve punten : * De heenvlucht was een avondvlucht. 1e dag kwijt. * Op de rondreis was er ook een bezoek aan een lederfabriek. Niet interessant als je niets wil kopen. Dumortier Armand - Schilde.

Nuttig 12 • Nutteloos 0

Beginner • 1 review(s)

4 09/02/2014

Beleefden een geslaagde cruise doorheen de emiraten. Onze begeleiders gaven nuttige tips. Maakten kennis met een koppel Westvlamingen. Hadden bij hun in de buurt geboekt en betaalden een stuk meer dan ons tarief. Onze groep had een drankenpakket inbegrepen de klok rond, de fooien waren ook al geregeld en in elke aanleghaven was er een excursie voorzien. Niets op aan te merken. Was TOP ! We gaan zeker nog terug met de blauwe vogel reizen.

Nuttig 16 • Nutteloos 0

Beginner • 1 review(s)

4 08/01/2014

Zuid-Afrika - vertrokken op 8 december 2013. Pluspunten : * Uitgebreide reisdocumenten met dik reisboek Insight guide * Kleine groep * Allemaal Nederlandstaligen * Propere hotels met allen een lekkere keuken * Onze gids Herman was T O P !!!! Minpunt : * Weinig beenruimte British airways * Druk programma met voor ons iets te weinig rustpunten

Nuttig 10 • Nutteloos 0

Beginner • 2 review(s)

4 06/12/2013

we zijn een maand terug van Indonesië met de Blauwe vogel en zijn heel tevreden over het verloop van onze reis, dank zij onze gids Gwendoline, die alles in goede banen leidde.We hadden ook het geluk van prachtig weer te hebben , en dat bevorderd natuurlijk ook de groepssfeer. De kleine minpuntjes die een aanpassing eisten kunnen niet op rekening van de organisatie geschoven worden zoals een vulkaan die te veel gassen uitspuwt of een trouwerij in het paleis van de Sultan, maar er werd steeds een goed alternatief gezocht om de reis te doen slagen. Gelukkig waren de echte hoogtepunten wel een voltreffer en ik mag stellen dat onze ganse groep meer dan tevreden was.Het was voor ons de eerste keer met de Blauwe vogel maar de meerderheid had reeds verschillende reizen gedaan met hen, dus ik denk dat dat toch veel zegt. Dus voor ons is het ook niet de laatste keer geweest.

Nuttig 22 • Nutteloos 0

Beginner • 1 review(s)

4 12/11/2013

pas terug thuis na een reis naar thailand met de blauwe vogel . dit was ons eerste reis met deze firma .alles goed meegevallen , hotels prima , lekker eten .wel vrij druk programma maar de moeite waard. pattaya als strandvakantie is niet beste keus. Nele onze vlaams talige gids was supper , wist meer van het land dan de thais zelf .voor herhaling vatbaar

Nuttig 25 • Nutteloos 0

Beginner • 2 review(s)

4 11/11/2013

Een tiental dagen geleden zijn wij terug van onze reis naar Zuid-Afrika. Een prachtreis overigens met zijn schitterende natuur. Bij het bezoek aan de tafelberg hadden wij geluk met het mooie en warme weer ,zodat wij 100% konden genieten van het uitzonderlijk mooie zicht op Kaapstad. Een bijzondere dank aan onze gids Chris die ons gedurende de hele reis met raad en daad bijstond.Kortom een bijzondere mens en een wandelende encyclopedie wat zijn land betreft. De lodges & hotel waren op zichzelf lokaal charmant en werden er sfeervol onthaald met lekker eten als afsluiter van de dag. Een minpunt is het tweedaags verblijf in Andys camp. Een beter beveiligde badkamer had ons het bezoek van "apies" kunnen voorkomen en de aanwezige "douches" hebben er ook hun beste tijd gehad. Dank aan onze medereizigers Hugo & Myrese, Joseph & Emma,Marc & Diane ,Jan & Germa, Hendrik & Marie- Louise, Marcel & Rita, Liliane , Anna , Lievine en Hilde. Baye bedankt voor het gezelschap.

Nuttig 21 • Nutteloos 0

Beginner • 1 review(s)

1 15/10/2013

Van zaterdag terug van Turkije - 1 week rondreis en 1 week 5 sterren hotel all in.Die laatste week was niet te doen qua hotel. Eten ronduit SLECHT en het hotel zeker geen 5 sterren waard . NOOIT MEER. Spijtig zijn verleden jaar naar Thailand geweest met blauwe vogel en daar was er zeker niets op aan te merken. Voor zo een bedrijf begrijpen wij niet goed dat er niet meer gecontroleerd wordt waar de gasten naartoe gestuurd worden.Geen reclame voor het bedrijf.

Nuttig 4 • Nutteloos 0

Beginner • 1 review(s)

1 14/10/2013

van vorige week terug van Orlando en Caraiben cruise. er was aangekondigd mét Nederlandstalige gids in Orlando...niet dus, gidse was wss voor de 1ste keer op een bus! nul uitleg, rondrit van niks. bezoek Orlando 's ochtends als alles nog gesloten was. geen uitleg van wat er in de buurt te zien was, gewoon een ramp. voor deze reis fungeerde "blauwe vogel" enkel als doorvoer van reisdocumenten voor Thomas Cook, niet meer of niet minder! sorry blue bird, voor mij was dit de laatste keer

Nuttig 4 • Nutteloos 5

Beginner • 1 review(s)

5 19/09/2013

Kenia was een fijne reis met aangenaam gezelschap. Al vanaf de luchthaven klikte het. We hebben fijne nieuwe vrienden gemaakt. Kenia safari moet je meemaken. Je wordt er als mens heel stil van en krijgt tomeloos respect voor de machtige natuur. Zou iedereen moeten doen, doetje relativeren en beseffen hoe goed we het hier wel niet hebben. Loges waren van hoge kwaliteit met lekkere keuken.

Nuttig 11 • Nutteloos 0

Beginner • 1 review(s)

4 28/08/2013

Thailand prachtige hotels lekker eten mooi land, Turkije Cappadocie met luchtballon ...dat was een wauw gevoel, Tunesië,verschieten van zo'n cultuurrijk land, Vietnam Cambodja ,Sapa Vietnam wondermooi , Suriname het land dat mijn hart gestolen heeft echt een avontuur,puur genieten , ik wist niet wat ik kon verwachten van zo'n toeristisch onbekend land maar het was een voltreffer van formaat ,ik heb van elke reis genoten, was allemaal goed georganiseerd en binnenkort Tanzania ..ik kijk er echt naar uit . Ik voel me goed bij deze reisorganisatie . Al reizen gemaakt met andere organisaties hoor .Geen enkele reis en reisorganisatie is perfect ,er kunnen altijd dingen verkeerd lopen maar reizen betekend ook je aanpassen soms geduld hebben je soepel opstellen, je kan gaan klagen en zeuren maar in je dagelijkse leven loopt ook niet alles perfect .Wat inbegrepen is en niet..;daar leer je na vele reizen wel rekening mee houden .Vind je dat een probleem kies dan voor een organisatie alles inbegrepen .En het land waar de éne persoon zich goed in voelt zal voor de andere misschien een regelrechte ramp zijn .Laat reizen gewoon vooral genieten zijn en stel je open voor dat totaal andere .....

Nuttig 9 • Nutteloos 0

Beginner • 1 review(s)

4 22/08/2013

We zijn al 3 maal met de Blauwe Vogel op reis geweest. Thailand, Egypte en Cuba. Waren hier zeer tevreden over. Heb éénmaal gebeld na onze Egyptereis omdat het eten in het strandhotel niet deugde. Willy Carlier heeft mij telefonisch heel correct behandeld en het jaar nadien (toeval of niet) zat het desbetreffende hotel niet meer bij hun reis (Egypte was trouwens prachtig, alleen de Egyptenaren waren afschuwelijk, nog erger dan de Turken, dan weet je het wel !!). In december vertrekken we naar Indonesië. Heeft iemand hier ervaring mee ? Zou het graag vernemen !

Nuttig 8 • Nutteloos 0

Beginner • 1 review(s)

4 28/07/2013

Ik heb al 2 wereldreizen 2 citytrips en 3 cruise gedaan met de blauwe vogel, prijs kwaliteit is het heel goed. Mensen betalen niet veel maar willen wel veel, dat kan niet. Denk daar maar eens over na.

Nuttig 6 • Nutteloos 0

Beginner • 1 review(s)

4.5 15/07/2013

Wij zijn reeds meer dan 10 jaar klant bij de Blauwe Vogel en hebben al heel wat begeleide reizen mee gemaakt. Steeds konden wij terecht bij vriendelijke, correcte reisleiders ( Dirk, Gaston, Etienne en Chris, Greet en Paul, Danny en Patsy) die ons overal de juiste inlichtingen gaven . We hebben overal een Nederlandstalige gids gehad zelfs in Thailand , Cuba , Jamaica, India, Indonesië, Egypte enz.. Onze mooiste reis was de rondreis in Mexico met 3 nachten all in ,in een Riu hotel :super : cultuur afwisselend met natuur en als toemaatje nog enkele items die de reisleiding vond dat we het moesten gezien hebben. Onze laatste reis was de jubileumcruise : schitterend !!! Echt alles er op en er aan !!! Wij gaan nog cruisen en dan weer met de Blauwe Vogel.

Nuttig 8 • Nutteloos 0

Reviews in andere talen

| Engels : 3 reviews |

Score :

Uw ervaring uit eerste hand helpt. Bedankt!

Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site. Bovendien opent het de conversatie met de uitbater die mogelijk met uw opmerkingen rekening kan houden om zo zijn service te verbeteren. Daarom vragen wij om onderstaande regels te respecteren. Wees Eerlijk en objectief. Berschrijf uw ervaring zoals u ze heeft ondervonden. Beleefd. Vermijd agressief taalgebruik, zelfs al had u een negatieve ervaring met de zaak in kwestie. Eerlijk in uw review wanneer u uitbater of werknemer bent op de plaats waarover u een review schrijft. Gelieve niet: Negatieve reviews te publiceren met als enig doel de uitbater te schaden. Mensen persoonlijk aan te vallen Reviews te kopieren van gelijkaardige websites

Over

Handige links

Er zijn geen artikels gelinkt aan deze plaats

Er zijn nog geen video gelinkt aan deze plaats

Pers

 
 

Handige links

Website : deblauwevogel.be