De Blauwe Vogel

Diensten Reisbureau in Sint-Truiden

  4/5

158 Reviews

De Blauwe Vogel
62 Luikersteenweg

3800 Sint-Truiden | België

Google maps »

  011705500 011705500

€€
50.81077 5.190844

Score :

Uw ervaring uit eerste hand helpt. Bedankt!

Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site. Bovendien opent het de conversatie met de uitbater die mogelijk met uw opmerkingen rekening kan houden om zo zijn service te verbeteren. Daarom vragen wij om onderstaande regels te respecteren. Wees Eerlijk en objectief. Berschrijf uw ervaring zoals u ze heeft ondervonden. Beleefd. Vermijd agressief taalgebruik, zelfs al had u een negatieve ervaring met de zaak in kwestie. Eerlijk in uw review wanneer u uitbater of werknemer bent op de plaats waarover u een review schrijft. Gelieve niet: Negatieve reviews te publiceren met als enig doel de uitbater te schaden. Mensen persoonlijk aan te vallen Reviews te kopieren van gelijkaardige websites

Sorteren op:

CasierJosiane CasierJosianeBeginner • 0 review(s)

5 30/07/2015

citytrip rome 21juli zijn we teruggekomen van rome.Onze kleinzoon droomde ervan om het collesseum eens te zien en daarom hebben we dat voor zijn vormsel cadeau gedaan.We hebben een 3persoonskamer gevraagd maar toen we aankwamen hadden we tot onze-en vooral zijn- vreugde een zeer groote familiekamer op een hoek met 3 ramen waarvan 1 met zicht op de baseliek.We hebben met ons 3 een zeer mooie(en warme) reis gehad en daarom willen we jullie nog eens extra bedanken.We zijn reeds meermaals met jullie op reis geweest en altijd super tevreden en in de toekomst hopen we om nog veel van jullie mooie aanbiedingen te mogen genieten vrgr Marcel en Josiane Vanhulle-Casier(en Gill uit Torhout)

Nuttig 9 • Nutteloos 0

ronny-chris ronny-chrisBeginner • 0 review(s)

1 27/07/2015

Wij willen laten weten dat we zeer tevreden zijn van onze city trip naar Amsterdam ( 19 07 2015 ) Een hele toffe gids, den Herman, bleef ons boeien met zijn verhalen dan Els de bus bestuurder kent haar vak als geen ander. In een woord het was af Ronny en Chris Van Hasselt -Meert

Nuttig 27 • Nutteloos 0

JackMoermans JackMoermansBeginner • 0 review(s)

5 26/07/2015

Thailand, afreis van 15/07/2015. Grote pluim voor Bessy, onze gidse. Wat een gedrevenheid : vroeg in de ochtend al druk in de weer om alle vogeltjes met info te verblijden & het programma te overlopen. En s avonds laat nog altijd druk in de weer om alles toch maar zo perfect mogelijk te regelen. RESPECT ! Hotels waren ( zoals verwacht & gepresenteerd in de brochure ) allemaal T O P !!! eten bijzonder lekker en programma zat heel goed in elkaar : elke dag was er eentje om nooit meer te vergeten. Bedankt, Bessy ! Jij bent de T O P !!!!! Jack en Mireille Moermans - Gullegem.

Nuttig 26 • Nutteloos 0

BaertOlaf BaertOlafBeginner • 1 review(s)

4 16/07/2015

vakantie Alpin Resort Saalbach Langs deze weg willen wij jullie bedanken voor de mooie vakantie die wij genoten hebben. Het hotel en het personeel waren fantastisch, het eten zeer lekker. De omgeving mooi, de begeleide wandelingen goed! Kortom een geslaagde vakantie. Wij kijken er al naar uit om onze volgende vakantie bij jullie te kunnen boeken. Met vriendelijke groetjes Danny, Olaf, Robin en Ellen

Nuttig 26 • Nutteloos 0

Derwaclaireke DerwaclairekeBeginner • 1 review(s)

4 14/07/2015

Citytrip Parijs met De Blauwe Vogel ( Juli 2015 ) * Bus op tijd vertrokken * Heel voorzichtige chauffeur. Bus werd ook elke avond gekuisd * Grote merci voor onze gids Pierre. Hij heeft ons op 3 dagen Parijs helemaal laten zien. Chapeau !!! * Hotel was tiptop ( Pullman La Defense ) met ruime kamer, mooie badkamer en degelijk ontbijt * Dankzij het uitmuntende weer ( stralende zon en 28° ) werd het een van onze leukste reizen ooit. Derwa Claire - Zutendaal.

Nuttig 26 • Nutteloos 0

VerhoevenRoger VerhoevenRogerBeginner • 1 review(s)

5 12/07/2015

Beoordeling China 6.6.2015 Deze vakantie was werkelijk goed georganiseerd. Wij zijn één en al lof over Jacques, onze gids, die voortreffelijk zijn best heeft gedaan om deze vakantie zo vlot en plezierig mogelijk te laten verlopen. Bij de binnenvluchten stond hij steeds paraat om de koffers van iedereen in te checken en bij aankomst de koffers van de bagageband te halen. Wijzelf waren op 7.6.2015, 35 jaar getrouwd, en ook hiervoor heeft hij de al het nodige gedaan in de hotels om de mooiste kamer te krijgen. We kunnen alleen met superlatieven over deze vakantie spreken. Misschien toch wel meegeven aan de groepen die in het regenseizoen reizen om waterdichte koffers en regengerief mee te nemen. Roger Verhoeven Linda Aerts

Nuttig 28 • Nutteloos 0

dEGROOTpATRICK dEGROOTpATRICKBeginner • 1 review(s)

5 05/07/2015

Reeds verschillende keren hebbe we Kroatië + Dalmatie bezocht, zowel individueel als in groep. Dit was onze eerste reis met De Blauwe Vogel, op aanraden van vrienden. Het was een echte aanrader : van begin tot einde top georganiseerd met een zeer bekwame gidse Snezna, die vloeiend nederlands sprak. Ook de uiterst voorzichtige chauffeur Darko mogen we niet vergeten. De uitstappen weerpiegelen zeer goed wat kroatie te bieden heeft. Hotels waren stuk voor stuk prima, maaltijden lekker en gevarieerd. Volgende maand zijn we er opnieuw bij, maar ditmaal met een cruise doorheen de kroatische eilanden. We hopen eenzelfde fantastische ervaring te beleven... Dhr Degroot Patrick - Linter.

Nuttig 28 • Nutteloos 0

HanonPatrick HanonPatrickBeginner • 1 review(s)

4 02/07/2015

Rondreis doorheen Portugal. Bus en buschauffeur waren prima. Zeer ervaren en bekwame gidse. Op de kamer was tapijt, is niet meer van deze tijd. Ben allergisch hiervoor. Het eten was heel lekker. Apprecieerden de fijne formule van lunch in lokale restaurants onderweg. Op die manier leren we het culinaire portugal ontdekken. Dhr Hanon Patrick - Diegem.

Nuttig 28 • Nutteloos 0

JosenDenise JosenDeniseBeginner • 1 review(s)

4 25/06/2015

We zijn net terug van een prachtig reis doorheen Thailand. Zeer mooie hotels met lekker eten. Bill was een FANTASTISCHE gids. Toch heb ik een opmerking over de laatste dagen in HUA HIN. Helemaal niets aan te merken aan het hotel Dusit Hua Hin. Dat was een droom... Heel mooi allemaal. Maar het ligt te ver van de luchthaven, daar verlies je veel tijd mee. We waren liever in Pattaya verbleven om van het uitgaansleven te proeven. Maar voor de rest was het een prachtvakantie !

Nuttig 28 • Nutteloos 0

jozef.semczuk jozef.semczukBeginner • 1 review(s)

5 21/06/2015

Geachte, De reis naar Jamaica Montego Baai was een van de beter reizen die ik ooit gedaan heb. Prachtig hotel met zeer vriendelijke personeel. Lekker verzorgd eten,drank animatie. Rondom een zeer geslaagd verlof mvg.Jef Barry

Nuttig 26 • Nutteloos 0

Papsfabienne PapsfabienneBeginner • 1 review(s)

5 17/06/2015

We hebben genoten van de kroatie rondreis van 2 tot 9/6/15. Goede mix van prachtige natuur en gezellige Unesco stadjes. Voor ons iets te veel vrije tijd in de namiddag : een uurtje is meer dan genoeg. Pluim voor de centrale ligging van de hotels, deze waren allen goed tot zeer goed. Goede bus. Onze gidse Snezna mag je zeker koesteren. Haar Nederlands was vlekkeloos & ze is immer enthousiast & hulpvaardich. Goede chauffeur ook. Goed organisatie - mooie reis. Familie Paps - Decoster / Steenokkerzeel.

Nuttig 27 • Nutteloos 0

DewitteEmiel DewitteEmielBeginner • 1 review(s)

4 16/06/2015

RIU OCHO RIOS - JAMAICA van 9 Juni 2015. Alles goed verlopen. Vlucht - eten - hotel - bestemming. We zijn tevreden ! Dhr De Witte Emiel - Lokeren.

Nuttig 29 • Nutteloos 0

Joketjoen54 Joketjoen54Beginner • 1 review(s)

4 13/06/2015

Hallo, het was de eerste keer dat wij een reis boekten via jullie maar t zal niet de laatste zijn ! Tevreden over de ganse lijn. We kijken alvast uit naar de komende aanbiedingen. Joke t Joen ( Rhodos - Hotel Andrea Mare )

Nuttig 28 • Nutteloos 0

richard.peerboom richard.peerboomBeginner • 2 review(s)

4 12/06/2015

1. We zijn juist terug van onze reis naar CUBA 29 Mei-09 Juni. Onze derde reis bij de Blauwe Vogel Madeira (mooie reis) en recent Jordanië in Dec 2014(een topper wat ik de Blauwe Vogel ook heb laten weten per mail, mede door de inbreng van de lokale gids Mauwja). 2. Bij deze wens ik onze reiservaring over te maken, zeker omdat bepaalde aspecten tegengevallen zijn en zeker voor verbetering vatbaar. Ik denk dat anderen in onze groep ook zullen reageren. 3. De reis op zich was mooi, speciaal en aan te raden aan anderen. 4. Programma Het programma werd vanaf de 1ste dag volledig omgegooid zonder echte duidelijke redenen maar in principe hebben we alle voorziene activiteiten gedaan of gezien. Dat bepaalde bezoeken op zich weinig voorstellen en zeer kort zijn zullen we maar overlaten aan het Cubaanse systeem. Waarom niet eens stoppen aan een suikerrietplantage en uitleg ter plaatse? Snel en eenvoudig uitvoerbaar. In de vallei van Vinales bvb hebben we ook te weinig te kunnen rondwandelen om het lokale van dichtbij te zien. Buiten een paar koffiestruiken en eigenlijk niets van tabaksproduktie hebben we te weinig gezien van de specifieke zaken waarvoor we op groepsreis gaan naar Cuba. In Havana was ons hotel Panorama wel OK, maar veel te ver van het zeer interessante centrum om zelf ’s avonds op stap te gaan. Slechts drie mensen uit onze groep hebben de taxi hiervoor genomen. De rest bleef in het hotel. Velen vonden dit zeer jammer en een gemiste kans. Desnoods een hotel zonder zwembad, maar dichter bij Havana-centrum ! 5. Extra vrijblijvende activiteiten Op jullie Infodag werd er duidelijk vermeld dat er twee extra activiteiten waren ter plaatse à ratio van 20 à 25 Euro/CUC per activiteit. Inderdaad. Op dag twee 30 Jun werden deze aangeboden voor ‘s avonds. Eerst de rit in de cabrio’s, gevolgd door een show-optreden in stad en retour. Maar. Dit alles samen geboekt/genomen worden voor 55 CUC /Pers ! Dit wordt hier in België koppelverkoop genoemd. Alle pogingen ten spijt konden de auto’s niet apart besteld worden, wat voor sommigen onder ons interessant zou zijn geweest. Gids niet flexibel en ook geen lobby-werk van onze begeleidster hiervoor. Gevolg : 14 Pers in onze groep en 06 Pers in de andere groep hebben dus uiteindelijk niets hiervan geboekt ! Of 20 op 70 deelnemers ! 30 % PS Wijzelf hebben nadien in Havana-centrum, tijdens wat vrije tijd een oldtimercabrio-rondrit geboekt voor drie Pers voor 20 CUC, totaalprijs voor 30 Min ! 6. Reis met de Dreamliner van Jetair Heenreis : eindelijk eens extra plaats en beenruimte voor een lange vlucht in de Economy + (plus) klasse, fijn ! Terugreis : wat een tegenvaller, nu zitten we voor een nachtvlucht in de gewone Economy klasse, met dus weinig beenruimte. Na reactie van Trudo himself blijkt dit toeval dat we op de heenreis betere plaatsen hadden. 7. Onze reisbegeleiders. Onze reisbegeleiders , het koppel E en D, blijkbaar ‘routiniers’, hebben toch gezorgd voor veel gewrevel en onduidelijkheid en gebrek aan initiatief. Kordaat optreden, iedereen tegelijk briefen, met luide stem, de groep samenhouden , zich permanent informeren bij iedereen hoe het gaat, de groep samenhouden in een stadsuitstap. Logisch dat dit alles in samenspraak moet gebeuren met de lokale gids. Deelnemers willen duidelijk weten waar ze geld moeten wisselen, waar ze flesjes water krijgen/kopen, timing enz…. . Geen gekonkelfoes, geroezemoes. Dit had wel beter 'gekund' Jullie begrijpen dus dat dit toch wel een minpunt was op onze reis. Van begeleiders wordt er toch wel iets meer verwacht dan meelopen en zich verschuilen achter de gids. 8. Mijn bedoeling is dat jullie in de mate van het mogelijke mee rekening houden. Het kan alleen maar ten goede komen aan onze toekomstige deelnames bij de Blauwe Vogel en de nieuwe Cuba reizen verfijnen. Ik verwacht dat anderen ook wel op een of ander manier zullen reageren. Jullie slogan “ als 90 % tevreden is, dan kunnen we leven met 10 % klachten” is statistisch hier niet van toepassing hoop ik. 9. Résumé : een leuke reis, Cuba is het straatleven beleven en veel (rond)kijken. Maar helaas een begeleiding die (een beetje) zorgde voor een wrange nasmaak Best Grtz Peerboom Richard Voeren

Nuttig 28 • Nutteloos 0

BesuelinkKoen54 BesuelinkKoen54Beginner • 1 review(s)

4 10/06/2015

Reis Portugal 31/05-07/06 Hallo, Vorige week ben ik op reis geweest naar Portugal. Een reis die ik bij jullie geboekt heb. Als er iets gezegd moet worden mag het ook positief zijn : ik ben zeer tevreden. Geen probleem met het vliegtuig, ontvangst door de gids in de luchthaven tot terugkeer vorige zondag (de vrouwelijke gids gaf zeer goed uitleg), het hotel zelf (zeer rustig gelegen en net, goed eten), de plaatsen die we bezocht hebben (mooi) en de plaatselijke bevolking zeer vriendelijk. Toch 1 klein minpuntje : het buffet mocht opgesplitst worden : er was enkel 1 buffet (het mocht opgesplitst worden in een bijv. een buffet voor voorgerechten, 1 voor hoofdgerechten, 1 voor desserts) maar het eten zelf was goed. Voor herhaling vatbaar voor een andere reis bij jullie. Alvast bedankt. Beuselinck Koen - Oostkamp.

Nuttig 26 • Nutteloos 0

Reviews in andere talen

| English : 4 reviews |

Score :

Uw ervaring uit eerste hand helpt. Bedankt!

Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site. Bovendien opent het de conversatie met de uitbater die mogelijk met uw opmerkingen rekening kan houden om zo zijn service te verbeteren. Daarom vragen wij om onderstaande regels te respecteren. Wees Eerlijk en objectief. Berschrijf uw ervaring zoals u ze heeft ondervonden. Beleefd. Vermijd agressief taalgebruik, zelfs al had u een negatieve ervaring met de zaak in kwestie. Eerlijk in uw review wanneer u uitbater of werknemer bent op de plaats waarover u een review schrijft. Gelieve niet: Negatieve reviews te publiceren met als enig doel de uitbater te schaden. Mensen persoonlijk aan te vallen Reviews te kopieren van gelijkaardige websites

Er is geen verdere informatie over deze plaats

Er zijn geen artikels gelinkt aan deze plaats

Er zijn nog geen video gelinkt aan deze plaats

Pers

De Blauwe Vogel

Diensten Reisbureau in Sint-Truiden

Openingsuren

Deze zaak heeft (nog) geen openingstijden

Open op zondag ?

Deze zaak heeft (nog) geen openingstijden

Handige links

Website : deblauwevogel.be