La Trattoria

Restaurant Italiaanse keuken in Antwerpen

  2/10

5 reviews

Deze plaats is gesloten

Dicht bij

Sushi - Antwerpen

Score :

Uw ervaring uit eerste hand helpt. Bedankt!

Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site. Bovendien opent het de conversatie met de uitbater die mogelijk met uw opmerkingen rekening kan houden om zo zijn service te verbeteren. Daarom vragen wij om onderstaande regels te respecteren. Wees Eerlijk en objectief. Berschrijf uw ervaring zoals u ze heeft ondervonden. Beleefd. Vermijd agressief taalgebruik, zelfs al had u een negatieve ervaring met de zaak in kwestie. Eerlijk in uw review wanneer u uitbater of werknemer bent op de plaats waarover u een review schrijft. Gelieve niet: Negatieve reviews te publiceren met als enig doel de uitbater te schaden. Mensen persoonlijk aan te vallen Reviews te kopieren van gelijkaardige websites

Sorteren op:

Beginner • 5 review(s)

1 04/11/2011

La Trattoria en Cantina Del Gusto zijn blijkbaar van dezelfde eigenaars en overal lees ik hetzelfde terug: de eigenaars komen gewoonweg niet opdagen wanneer je een reservatie hebt gemaakt. Mijn vriendin heeft onlangs ook via Groupon een reservatie gemaakt en stond voor een gesloten deur bij aankomst. Terwijl een uur eerder (toen ze voorbijkwam) wel iemand had gezien. Daarnaast stond een koppel ook te wachten die zelfs een uur eerder hadden gereserveerd. Dit is dus geen eenmalige gebeurtenis, dus er moet iets mis zijn. Ik heb hen al meerdere keren gecontacteerd maar heb nooit response gekregen. Dat klanten zo behandeld worden heb ik nooit meegemaakt, dus neen, ik raad dit adres niemand aan.

Nuttig 3 • Nutteloos 0

• 1 review(s)

1 04/09/2011

Vanmiddag zou er op locatie een Italiaans buffet verzorgd worden door La Trattoria. Wat denk je, men komt gewoon niet opdagen!!! De eigenaar heeft niet eens even gebeld en was telefonisch ook de rest van de dag niet bereikbaar. We weten natuurlijk niet wat er gebeurd is, maar het moet wel heel serieus zijn als je zelfs niet even kunt bellen. Paar maanden geleden hadden we er al een keer gegeten, dat was ook al geen succes, maar dit gaat echt te ver. Voor ons geen la Trattoria meer!

Nuttig 4 • Nutteloos 0

• 1 review(s)

1 18/08/2011

Dit was een DRAMA. Nooit eerder heb ik mijn mening verkondigd op een beoordelingssite, maar na gisterenavond, voel ik me verplicht om dit te melden. We waren met 4 personen, reservatie om 19u. We hebben twee uur op ons voorgerecht moeten wachten, terwijl er slechts 6 tafels op het terras bezet waren en 3 van ons een koud voorgerecht hadden gekozen en 1 gefrituurde calamares. Dan is twee uur echt te veel! Vervolgens hebben we nog een uur op ons hoofdgerecht moeten wachten terwijl we ondertussen nog alleen in de zaak zaten! De pasta's waren smaakloos en lauw. Daarbij kwam nog dat geen enkele drankbestelling in één keer juist geleverd werd (en we hebben 4 keer 4 drankjes besteld). En alsof dat alles nog niet voldoende was konden ze tot slot van de avond nog niet weergeven op het bedrag dat we dienden te betalen. De rekening bedroeg 182,90 EUR en eerlijk gezegd, dit was het niet waard. Na afloop ben ik beschaamd naar huis gegaan omdat ik hier mijn vriendinnen mee naartoe had genomen.

Nuttig 2 • Nutteloos 0

• 1 review(s)

1 27/07/2010

Het eten was okee, hoewel ik er niet direct voor zou terugkomen. De service was daarentegen zéér slecht, zelden zo'n belabberd restaurantbezoek meegemaakt! Een echte afrader, kortom. In Antwerpen zijn er veel betere restaurants.

Nuttig 0 • Nutteloos 2

• 1 review(s)

5 04/07/2010

Precies vakantie: zalig onder de bomen van het terras met echt lekkere prosecco . daarna een glas rosé en linguine alle vongole! hmmm!

Nuttig 4 • Nutteloos 2

Over

Handige links

Er zijn geen artikels gelinkt aan deze plaats

Er zijn nog geen video gelinkt aan deze plaats

Pers

La Trattoria

Restaurant Italiaanse keuken in Antwerpen (Antwerpen: Het Zuid - Museum)

 

Openingsuren

dinsdag : 11:00 - 14:00 & 18:00 - 22:00
woensdag : 11:00 - 14:00 & 18:00 - 22:00
donderdag : 11:00 - 14:00 & 18:00 - 22:00
vrijdag : 11:00 - 14:00 & 18:00 - 22:00
zaterdag : 11:30 - 15:00 & 18:00 - 23:00
zondag : 11:30 - 15:00 & 18:00 - 23:00

Handige links

Website : contrasto.be

Services

  • Geen betaalkaarten
  • Kredietkaarten
  • Groepen
  • Kinderen
  • Prive parking